- Légies iPhone halvány színei
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android szakmai topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toth_Jani
őstag
válasz
Akelaus #28627 üzenetére
Nem tudom menyire fogják erőltetni hiszen ott a Youtube, androidra ott is van olyan alkalmazás ami kihagyja a reklámokat, és kikapcsolt kijelzővel is lehet zenét hallgatni.
És ez is fizetős opció volna, amit ha leállítanak akkor lehet többen fizetnének a hivatalos PRO opcióért. -
Cs1csó
titán
válasz
Akelaus #26312 üzenetére
Üdv, az FF-re is elindult a natív Nano adblocker és Nano defender és jól működik, ahogy Chrome-on is. Igazad van, ez egy harc azok között akik nem bírják a reklámot és azok között akik ebből akarnak élni de nagyon jól. Amúgy az Ublock origin és a Nano adblocker is tartalmaz már bányászat elleni kiegészítőt: a külső szűrők között találod "uBlock filters – Resource abuse " alapban be van kapcsolva. Amúgy a Nano Adblocker egy kicsit módosított Ublock origin - a szűrők összevetésekor is látni 90%-ban ugyanaz a Nano Adblocker egy kicsit merészebb, több mindent tud blokkolni és elvileg hamarabb is frissítik módosítják, + a Nano Adblocker-hez egyszerűbb telepíteni a Nano Defendert (Anti-Adblock Killer)
-
Cs1csó
titán
válasz
Akelaus #26266 üzenetére
Teszteltem többet a Nano adblockert de nem győzött meg sajnos, ahol az ublock-nál is megjelenik a figyelmeztetés ott a Nano adblockernél is (hiába van itegrálva a nano defender anti-adblock killer) a Ztracker torrentoldalon meg ugyanúgy jelez, hogy kapcsoljam ki a reklámot - ma regisztráltam gondoltam megnézem mit tud az az oldal is - Jelenleg SIMA ublock origin-nél maradok chrome-on és firefox-on. Remélem javulnak.
#26283) ph2012
UBLOCK ORIGIN (beállításoknál kapcsold be, tegyél pipát a külső szűrőnél:
- adblock warning removal list -
benfolds
őstag
válasz
Akelaus #23804 üzenetére
a könyvjelzősáv is helyreáll, ha megcsinálod azt, amit utoljára beírtam.
google azt mondja, hogy az eddigi állapot volt bug-os, amikor nem vette figyelembe a böngésző a képernyőbeállítást. ettől függetlenül tényleg sokkal jobb lenne, ha meghagynák a választási lehetőséget a felhasználónak és nem kényszerülne ilyen win hackelésre. -
laszlohu
addikt
válasz
Akelaus #23751 üzenetére
Szerintem is igazad van, ui az angol nyelvű fórumon többen is ugyanezt jelezték,
pl .:Unfortunately there is the scaling error again on high DPI.
Everything looks too big, I have to start Chrome in compatiblity mode with DPI scaling off in order to get a normal interface... NOT GOOD.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Crypto Trade
- Légies iPhone halvány színei
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest