Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
Szüleim gépén a Win10 értesítési területen a Chrome valamilyen spam/vírus dolgokat jelenít meg. mekelektro.ru oldalról jönnek értesítések. Például "ma postán 1 csomagja érkezik" vagy "új üzenete jött", "titkok a fényes arcbőrért" stb... Csak a Win10 értesítési területen jelennek meg ezek, nem látom sehol máshol Chrome-ban. Biztonság kedvéért még nem kattintottam rá egyikre sem. Chrome-ban megnéztem és nem lett új bővítmény felrakva, átnéztem a programokat és itt sincs semmi gyanús, futtattam egy Malwarebytes-ot de semmit nem talált.
Esetleg ötlet hogy mi ez, hogy lehetne tőle megszabadulni?

-
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
Egyik napról másikra Chrome-ban megnőtt a kontraszt. Videóknál és fényképeknél nagyon zavaró.
Találkozott már ilyennel valaki? Ötlet hogy mi lehet a gond?
Windows-ban mindenhol máshol nincs gond, csak Chrome.
-
HollyBoni
veterán
Nagyon sokszor magától vissza ugrik a Chrome a lap tetejére. Például egy youtube csatornán rákattintok a "show more" gombra legtöbbször magától visszaugrik a lap tetejére, vagy csak simán görgetek le egy honlapon, és random visszamegy a tetejére. Biztos nem az egérrel van probléma, mert más böngészőkben nincs semmi gond. Találkozott már valaki ilyennel, mi lehet a gond?
-
HollyBoni
veterán
-
HollyBoni
veterán
Most raktam 2-3 napja friss Windows-t, minden oké volt Chrome-ban, de most elkezdtek szaggatni a youtube és vimeo videók, vimeo-n minden videó mikor nem teljes képernyőn játszom le alacsony felbontásúnak tűnik, régen is volt már ilyen hiba. Van valakinek ötlete mi lehet a gond? Szinte alig van valami program a gépen, tegnap óta semmit nem raktam fel, bővítmény csak tampermonkey van, azon keresztül youtube center, de le van tiltva mert valamiért tele van hibával (youtube centerből ha tudna valaki linkelni egy normális verziót azt megköszönném, nem tudom mi a gond ezzel).
-
HollyBoni
veterán
válasz
Minstrel
üzenetére
Én is érzek lassulást a frissítés után, pedig nem gyenge a gépem.
Hibák directwrite vagy mi kikapcsolása után sem szűntek meg. Érzésre olyan mint mikor 64 bit-es bétát használtam, ugyenilyen lassú volt, visszaváltottam simára és minden oké volt, frissítés után megint sz*r. -
HollyBoni
veterán
Még egy problémám lenne egy másik gépen. Ha simán chrome-ban nyitok meg egy PDF-et és rámegyek a nyomtatásra valamiért nem nyomtat, csak ha megnyitom Adobe Reader-ben. Ezzel mit lehetne csinálni? Régen simán ment.
-
HollyBoni
veterán
válasz
petyus_
üzenetére
Nekem is ez a gondom, szinte az összes honlapon homályosabb minden betű, lassulást is észrevettem. Nálam ugyanezek a problémák voltak bétával is, visszaváltottam simára jó lett minden, most frissítés után ismét rossz.
Még pl olyan probléma is van hogy ahol aláhúzott szöveg van ott a vonalat a szöveg alatt szinte ráteszi a betűkre, nem hagy semmi helyet, de a legzavaróbb dolog a lassulás és a homályos betűk.
Valaki ötlet?
-
HollyBoni
veterán
Üdv!
64 bit-es bétáról váltottam "sima" chrome-ra, most megnyitásnál ezt az üzenetet kapom meg vagy 5x: [link]
Ez a profilmappa dolog nekem nem világos, mit csináljak? Felhasználónak a mostaninak kéne maradnia, meg van minden jelszó, előzmény téma stb így is.
-
HollyBoni
veterán
Szüleim gépén bekapcsolás után kb 10 percig Chrome azt írja nincs kapcsolat, semmi nem jön be, más böngészőben okés minden. Mi lehet a gond?
-
HollyBoni
veterán
A chrome letiltotta a youtube centert, mert nem a chrome internetes áruházból származik... Lehet ezzel csinálni valamit?
-
HollyBoni
veterán
Szüleim gépén Chrome bekapcsolás után kiírja vagy 10 percig hogy nem sikerült csatlakozni a hálózathoz, többi böngészővel megy minden. Nincs tele bővítményekkel és ilyesmikkel, gép is elég tiszta. Ötlet hogy mi lehet a baj?
Egyelőre úgy tűnik CCleaner megoldotta.

-
HollyBoni
veterán
Kicsit kikapcsoltam a gépet mert valamit bütykölni kellett, most visszakapcsolva a chrome folyamatosan SSL hibát dob nagyon sok oldalra.
Google-re is pl. Mi lehet a gond?Dátum...

-
HollyBoni
veterán
Userscripts.org már 3-4 napja halott, valahonnan máshonnan nem lehet letölteni a youtube centert? Felraktam, közben új windowst kellett raknom, most meg hiányzik nagyon.

-
HollyBoni
veterán
Chrome-ban csomó videónál nem jelenik meg a 4K opció, IE-ben pedig mindig. Ez mitől lehet, hogy lehetne kijavítani a hibát?
-
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
Valahogy be lehet allitani youtubenal hogy egybol 1080p-ben induljanak a videok? Otthoni gepemen az auto az 480p, most egy Macbook Pro-t hasznalok par napja, itt az auto 720p. Nem talaltam semmi beallitast hogy lehetne ezt atallitani.
-
HollyBoni
veterán
Nemrég írtam hogy Chrome-ban a vimeo videók atom csúnyák, youtube szaggat. Újraraktam az egész chrome-ot, egy napig jó volt a vimeo, utána megint ugyanolyan trágya lett, youtube újrarakás után egyből rossz. Explolerben minden okés, másik oprendszeren ugyanezen a gépen Chrome-al is minden ok. Ötletek?

-
HollyBoni
veterán
Valamiért a vimeo hirtelen totál rossz lett Chrome-ban. A videóknak köze sincs a HD-hoz, kb kis kockákat látsz, nagyon alacsony a felbontás. A hangerőszabályzó is valamiért sokkal keskenyebb mint régen. Fogalmam sincs mi történt, másnak is ilyen?
Verzió: 32.0.1700.102 m
-
HollyBoni
veterán
válasz
spammer
üzenetére
Cookie törlés megoldotta. Nálam a youtube folyamatosan rossz általában, pedig a netem sem lassú. Azt már nagyon rég csinálja hogy mondjuk átváltok 1080p-re, és marad 360p-n, stb. Vimeo-val sosem volt még ilyen gondom, elindítom, betölt a végéig a FHD videó is, és gond nélkül lejátsza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- Temu
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- Óra topik
- További aktív témák...
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Kipróbálom ezt a plugint, de vimeo-ra ez nem fog megoldást jelenteni gondolom.