Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Betáblázta magát az Oppo
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
spe88
senior tag
válasz
zizidor
üzenetére
Igen ezt tudom, de HTTPS oldal használja a sütit, ezért gondoltam, hogy kell a Secure elé. A többi amit írtál meg elvileg opcionális, gondolom úgyis az érték alapján ellenőrzi a weboldal saját szervere, hogy érvényes-e még a süti. De nem értek hozzá. A nevet is csatolom majd akkor. Legegyszerűbb lenne, ha ezeket a sütiket le tudnám tölteni egy TXT fájlba aztán utána már át lehet alakítani a Set-Cookie formátumra. Még próbálkozom azért. Köszi
-
spe88
senior tag
válasz
zizidor
üzenetére
igy fogadta el a szoftver GUI:
__Secure-token=asfsdr%40gmail.com%7C1712594782%7CWTL6PEpc9ZilaudfdfISpr8Hm9KMe3Q97HLhwr9ni%7Cadb0cbd36e0ef6af8cf98477e0916ae1c6d73c83ffe09c8f5ee8fb06eef78d09; SecureViszont így sem érzékeli a sütiket belépéskor. Még próbálkozom frissebb sütikkel, hátha. Köszi
-
-
spe88
senior tag
Jobb helyet nem találtam.
Tudnátok segíteni cookie-témában?Egy szoftver Set-Cookie syntaxban kér egy sütit. Sajnos nem működik. Az oldal amihez tartozik a süti egy HTTPS oldal. Belépési infókat tárol.
Így adtam meg:
<cookie-name>=<cookie-value> __Secure-asfsdr%40gmail.com%7C1712594782%7CWTL6PEpc9ZilaudfdfISpr8Hm9KMe3Q97HLhwr9ni%7Cadb0cbd36e0ef6af8cf98477e0916ae1c6d73c83ffe09c8f5ee8fb06eef78d09
De nem jó. Secure nélkül sem. Mit rontok el? Köszi -
spe88
senior tag
-
spe88
senior tag
Automatikus kitöltési adatokat, hogy tudnám megnézni. Egy-egy speicfikus oldalról szeretnék törölni, de sehogy nem jövök rá. A cookie-kra találtam ilyen opciót, de a weblapkitöltésre nem. Köszi
-
spe88
senior tag
-
spe88
senior tag
Nem egészen Google Chrome kérdés, de tudta már valaki beállítani úgy Google Contactsben a születésnapokat, hogy az meg is jelenjen a Google Calendarban? Nekem sem a webes, sem az app verzióban nem jelenik meg holott mindent a megadott formátumba írok be, illetve a Youtube-os tutorialok szerint csinálok. De semmi.
Amikor a tutorialokban valaki beírja az adott szülinapot, akkor az utána a pl. 01/10/2000 formátumról a mentés után átváltozik January 10, 2000 re. Nekem nem. Itt valami nyelvi profil okozta anomáliáról lehet szó?
Köszi
-
spe88
senior tag
Hello!
Messenger üziknél a Chrome-ban a felugró ablak mellett rendkívül idegesítő hangjelzés is van, ezt szeretném kikapcsolni, de isten bizony nem találom, pedig a beállításokban az értesítések szekcióban a hangjelzést leállítottam, de ugyanúgy nem történik változás.
Valami tipp?
tx
-
spe88
senior tag
Hello!
Ha egy fájlkiterjesztéshez meg van adva egy adott program Windowsban, akkor az Excel miért másik programmal akarja megnyitni?
saját hálózaton lévő MHTML fájlra mutató hiperhivatkozást csak, akkor nyit meg az Excel, ha feltelepítem az IE-t és abban megnyitja. Ha nincs IE hibát dob és nem nyitja meg Chrome-ban. Ha belehúzom a fájlt Chrome-ba tökéletesen egy pillanat alatt megjelenik, de Excelből nem hajlandó vele megnyitni.
Feltelepítettem az IE-t, de az olyan lassan nyitja meg a "saját" fájltípusát, hogy siralom. Nem viccelek egy MHTML fájl megnyitása akadásmentes görgetés eléréséig 1 perc. Chrome-mal 1 mp.
Van valakinek tippje?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Crimson Desert
- A felhőbe ment terv: adj ötmilliárdot, kapsz százmilliárdot!
- Autós topik
- Motoros topic
- Retro játékok
- Fotók, videók mobillal
- Anime filmek és sorozatok
- Tárhely szolgáltató választás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 1TB SSD
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest