Hirdetés
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
benfolds
őstag
-
Dexar007
veterán
válasz
Ga3rieL
üzenetére
Nalam is ugyanez a gond. Eddig sosem volt vele problemam,de a legutobbi frissites ota ,,nem valaszol" vagy percenkent 4-5 masodperces fagyasokat produkal. Video nezese kozben megall a kep,csak hang van,majd utana megy tovabb. Probaltam ujratelepiteni,gyari beallitasokra visszatenni,inkognito modban hasznalni,canary-t feltenni,de mindegyik fos. Most odaig elmentem,hogy ujratelepitettem a windowst is,de meg mindig ugyanolyan mint volt. Faxa.
Az az erdekes,hogy asztali gepnel is eszrevettem,hogy mintha nem lenne az igazi,habar ott nem olyan latvanyos mint laptopon.Talan nem fogja meg annyira..de mindenesetre ezzel az utolso frissitessel valamit nagyon elcsesztek. -
SP4C3
veterán
válasz
Ga3rieL
üzenetére
Nincs, mert ott a chrome amihez felpattintod az adblock kiegészítőt és bumm kész is van az "adblock böngésződ".
Adblock Browser = AdBlock Plus készített androidra egy böngészőt. Lényegében Chrome + AB+
Azért készítették mert androidon nem tudsz kiegészítőket hozzáadni a droidos chrome-hoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
- HP EliteBook 735 G6,FHD,13.3",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ÚJ Asus TUF A14 FA401 -14"2.5K 165Hz - Ryzen 7 260 - 32GB - 1TB - Win11-RTX 5060 -2 év gari - MAGYAR
- 27% - MSI MAG Coreliquid I240 AIO Vízhűtés!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az az erdekes,hogy asztali gepnel is eszrevettem,hogy mintha nem lenne az igazi,habar ott nem olyan latvanyos mint laptopon.Talan nem fogja meg annyira..de mindenesetre ezzel az utolso frissitessel valamit nagyon elcsesztek.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(Egyébként a Play Store-ból és az AppStore-ból)