- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
benfolds
őstag
-
Dexar007
veterán
válasz
Ga3rieL #25115 üzenetére
Nalam is ugyanez a gond. Eddig sosem volt vele problemam,de a legutobbi frissites ota ,,nem valaszol" vagy percenkent 4-5 masodperces fagyasokat produkal. Video nezese kozben megall a kep,csak hang van,majd utana megy tovabb. Probaltam ujratelepiteni,gyari beallitasokra visszatenni,inkognito modban hasznalni,canary-t feltenni,de mindegyik fos. Most odaig elmentem,hogy ujratelepitettem a windowst is,de meg mindig ugyanolyan mint volt. Faxa.
Az az erdekes,hogy asztali gepnel is eszrevettem,hogy mintha nem lenne az igazi,habar ott nem olyan latvanyos mint laptopon.Talan nem fogja meg annyira..de mindenesetre ezzel az utolso frissitessel valamit nagyon elcsesztek.
-
SP4C3
veterán
válasz
Ga3rieL #24778 üzenetére
Nincs, mert ott a chrome amihez felpattintod az adblock kiegészítőt és bumm kész is van az "adblock böngésződ".
Adblock Browser = AdBlock Plus készített androidra egy böngészőt. Lényegében Chrome + AB+
Azért készítették mert androidon nem tudsz kiegészítőket hozzáadni a droidos chrome-hoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- BestBuy topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest