- Netfone
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Yettel topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Légies iPhone halvány színei
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoTaZo
addikt
válasz
HoTaZo #24494 üzenetére
Senkinek nincs ötlete, hol állíthatnám helyre?Az előző kép mobilról volt, ez pedig a privát gépemről. A dolgozóson is ilyen. Foxban és szégyenszemre (
) I.E.-ben viszont jó. Tehát tényleg valami a Chrome-ban állítódott el. Nem értem, hogy miért a Windowsban kéne állítanom a Chrome karakter problémáján?
-
TRob1
veterán
válasz
HoTaZo #24480 üzenetére
Chrome-ba akkor vagy bejelentkezve, ha jobb felső sarokban a 3 szokásos kis ikon (bezárás...stb.) mellett balra látod a neved, illetve ha a beállításokba belépve látod mélcímed meg amit linkeltem... Na ha leválasztod a cégeseden a Chrome-ot (az első képen a bekarikázott mellett balra látod), akkor nem fog semmit szinkronizálni arra a gépre/arról a gépről. Leveleid meg ugyanúgy meg tudod nézni.
-
TRob1
veterán
válasz
HoTaZo #24477 üzenetére
A gmail fiókodba értelemszerűen belépsz. De akkor bejelentkezik Chrome-ba is? Nem hisze. De ha igen, ezt nem tudtam, lévén mindig be vagyok jelentkezve.
szerk: Most kipróbáltam, kijelentkeztem, természetesen simán megnézhető a gmail fiók Chrome-ba való bejelentkezés nélkül is, és gmailezés közben/után sem jelentkezik be magától a Chrome-ba.
(#24478) odrif :
-
kispx
addikt
válasz
HoTaZo #23230 üzenetére
CSS-el a HTML oldalakat lehet formázni (e-mail is lehet HTML). A Try it yourselffel kilehet próbálni, hogy az a formázás hogyan néz ki. Az overflow-x tulajdonsággal meg lehet formázni az oldalt úgy, hogy a görgetősávok tűnjenek el, így ugyanazt a hatást ellehet érni, mint amit kérdeztél.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
HoTaZo #22373 üzenetére
Én is ős-Mozillás voltam, aztán az utóbbi 3-4 évben annyira használhatatlanul sz*r lett a Firefox, hogy átjöttem Chrome-ra. Megszerettem, de néha falra mászok az ilyen bugoktól. Ezekre senki nem tudja a megoldást és úgy tűnnek el maguktól, ahogy jöttek.
De nyugi, azért jöttem ide, hátha mégis akad valaki a bolygón, aki tudja a megoldást, mert nincs szándékomban böngészőt váltani.
-
Sonja
nagyúr
válasz
HoTaZo #21868 üzenetére
A Bookmarks mappa ikonját nem lehet megváltoztatni, azt hiába is szeretnéd. Itt van róla egy beszélgetés.
Igen, a Bookmarks file-ban vannak eltárolva a könyvjelzők, ne keresd máshol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest