Hirdetés
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
ignisz
senior tag
Szép napot. Asztali pc chromból szeretnék lapot átküldeni androidos telefonra.Nem található eszközt ír ki. Hogyan lehet beállítani?
-
ignisz
senior tag
Szép estét. A Chromeban van egy olyan lehetőség, hogy a nyitott oldalt átküldjük egyik készülékünkről a másikra. Android 10, Huawei 30 telefonról egy Android 8, Huawei M5 Lite tabletre simán át megy. Fordítva, tabletről a telefonra, nem megy. Chrome verzió megegyező. Mi lehet a gond?
-
ignisz
senior tag
https://tablet.hvg.hu/tudomany/20190703_facebook_messenger_instagram_uzenetkuldes_leallas
-
ignisz
senior tag
Szép napot. A fórum böngészése közben felugró "Egyszerűsített nézet..." üzenetet, hogy lehet eltüntetni. A flags-ban én nem találtam megoldást. A beállításokban nincs bejelőlve.
-
ignisz
senior tag
A három gomb, tálcára tevés,méretezés, bezárás, méretét hogy tudom megváltoztatni kisebbre?
-
ignisz
senior tag
Szép napot. Felteszem itt is a kérdésem. Reggel rendes működés közben a Facebook "szétesett". A face topikja alszik. A windows 10-ből ezt a topikot ajánlották. A telefonomon Chrome alatt rendesen megy a face. Firefox alatt is. Win 10 és Chrome alatt pedig ilyen. Ki se tudok lépni. Találkozott valaki ilyennel?
-
ignisz
senior tag
Szép estét. Mit kell beírni a keresősávba, hogy a felugró üzenetet eltüntessem mobilon?
-
ignisz
senior tag
Szép napot. Nem biztos, hogy a Chrome hibája , de itt is megkérdezem. Néhány napja nem tudom megnyitni a tinydeal.comot. Másoknál az oldal működik, tegnapig a telefonomon nekem is bejött. Próbálkoztam a böngésző újra telepítéséven, cookiek törlésével, de semmi. Valakinek van ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen program, ami...?
- E-roller topik
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Eredeti játékok OFF topik
- Videó stream letöltése
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Apple Watch Series 7 GPS+Cellular, 45mm (MKJP3HC/A) Éjfekete aluminium tok, éjfekete sport szíj
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 830 G5 13,3" i7 8650u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% - Philips Evnia 27M2N3200S IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest