Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
ignisz
senior tag
Szép napot. Asztali pc chromból szeretnék lapot átküldeni androidos telefonra.Nem található eszközt ír ki. Hogyan lehet beállítani?
-
ignisz
senior tag
Szép estét. A Chromeban van egy olyan lehetőség, hogy a nyitott oldalt átküldjük egyik készülékünkről a másikra. Android 10, Huawei 30 telefonról egy Android 8, Huawei M5 Lite tabletre simán át megy. Fordítva, tabletről a telefonra, nem megy. Chrome verzió megegyező. Mi lehet a gond?
-
ignisz
senior tag
https://tablet.hvg.hu/tudomany/20190703_facebook_messenger_instagram_uzenetkuldes_leallas
-
ignisz
senior tag
Szép napot. A fórum böngészése közben felugró "Egyszerűsített nézet..." üzenetet, hogy lehet eltüntetni. A flags-ban én nem találtam megoldást. A beállításokban nincs bejelőlve.
-
ignisz
senior tag
A három gomb, tálcára tevés,méretezés, bezárás, méretét hogy tudom megváltoztatni kisebbre?
-
ignisz
senior tag
Szép napot. Felteszem itt is a kérdésem. Reggel rendes működés közben a Facebook "szétesett". A face topikja alszik. A windows 10-ből ezt a topikot ajánlották. A telefonomon Chrome alatt rendesen megy a face. Firefox alatt is. Win 10 és Chrome alatt pedig ilyen. Ki se tudok lépni. Találkozott valaki ilyennel?
-
ignisz
senior tag
Szép estét. Mit kell beírni a keresősávba, hogy a felugró üzenetet eltüntessem mobilon?
-
ignisz
senior tag
Szép napot. Nem biztos, hogy a Chrome hibája , de itt is megkérdezem. Néhány napja nem tudom megnyitni a tinydeal.comot. Másoknál az oldal működik, tegnapig a telefonomon nekem is bejött. Próbálkoztam a böngésző újra telepítéséven, cookiek törlésével, de semmi. Valakinek van ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Dell Precision 5560,15.6",FHD+, i7-11850H,16GB DDR4,1TB SSD,Nvidia T1200 4GB VGA,WIN11
- Apple iPhone 11 Pro / 64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 90%
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
- Intel Core i3-8100/ i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T /i7-10700 processzorok- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest