- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
zizidor
őstag
válasz
pendre54 #33230 üzenetére
Így rákeresve a problémára, csupa haszontalan tippet találtam (cache törlése, Chrome frissítése, stb). Én első körben megnézném a chrome://gpu lapon, hogy milyen módon használja a GPU-t, van-e hardveres gyorsítás (Canvas, Composition, Video decode). Probléma esetén érdemes a chrome://flags lapon rákeresni az "accelerated" szóra, és ellenőrizni, hogy engedélyezve van-e az "Accelerated 2D canvas" és a "Hardware accelerated video decode".
Ha nem itt van a probléma, akkor megnézném, hogy van-e frissebb grafikus driver, mert néha becsúsznak hibák, és itt a fórumon is volt már, akinek a driver frissítés oldotta meg a helyzetet.
Szerk.: Úgy látom a RIOS nem támogatja a chrome:// linkeket.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
pendre54 #33059 üzenetére
Szerintem ez Edge Translate jobb mint a mate translate csak azért merem mondani mert mate translatét is használtam egy ideig és mikor ezt megtaláltam azt töröltem a francba azóta is ezt használom.
-
FunPro
őstag
válasz
pendre54 #31394 üzenetére
Ha tippelnem kéne, a bővítmény nem okos.
Tehát, ő nem azt csinálja, hogy rányom neked a süti elfogadása gombra, hanem csak levadássza a süti ablakokat, majd elrejti előled.
Jelen esetben az történt, hogy a sütielfogadó ablakot valóban elrejtette, viszont asusék beraktak neki egy fekete hátteret is (lehet mostanában), amivel szegény bővítmény már nem tudott vagy éppen nem akart mit kezdeni, mert ő már eltüntette a süti ablakot.
-
No.01
addikt
válasz
pendre54 #31271 üzenetére
Szia,
Ezt valoban megtalaltam en is, de hozzaadni nem tudok. Az Adding current tab inaktiv.
Tovabba en nem szeretem a konyvjelzo savot allandoan a statusbar alatt nezegetni igy az nekem csak a kezo lapon jelenik meg holott regen ez csak 2 klikk volt (Csillag majdfecskeadding to reading list)
-
válasz
pendre54 #29859 üzenetére
Azt gondolom, hogy meg lett a probléma forrása. Kikapcsoltam az összes telepített bővítményt, majd egyesével elkezdtem visszakapcsolni, és minden egyes bővítmény bekapcsolásakor újraindítottam a Chome-ot, hogy előjön-e a hiba. Az uBlock Origin újbóli bekapcsolása után jött ismét elő a probléma, töröltem, majd újratelepítettem, és most egyelőre minden ok.
-
SkiDev
őstag
válasz
pendre54 #26954 üzenetére
Üdv!
Látom ugyanaz a probléma, mint nálam. Már egy hónapos lassan a kérdés, érkezett rá válasz vagy megoldódott? Mivel nekem is ugyanez a probléma, miután bejelentkeztem. Minden gépindítás után kétszer rákattintok a felhasználóra, mikor már kihozza a beállításokat, arra rámegyek, majd kiX-elem és mindent visszatölt utána (téma, könyvjelzősáv stb.) kivéve, hogy a legtöbb helyen - YouTube-on is - zaklat az értesítés megjelenítéssel és a tartózkodási helyekkel.
De csak gépresi után felejti el. Ha kilépek a böngészőből és vissza, akkor minden patent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 3
- iPad topik
- További aktív témák...
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest