- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyikszi
őstag
válasz
Angel2014 #31798 üzenetére
Szia! Épp ezért jöttem ebbe a topikba, de akkor nem nálam van a gond
Elmentünk nyaralni és 11-én kaptam a telefonra 3 accountra is figyelmeztetést, hogy változtassam meg, mert... De bakker, mindhárom account más-más jelszóval van ellátva és biztos, hogy nem egyszerű jelszóval, ami jelszó adatbázisban benne lenne. Aztán persze a Chrome feldobta egy csomó helyre, hogy adatvédelmi incidensben érintett, változtassam meg a jelszót. De érdekes módon a Firefox semmire nem jelzett. Ráadásul a rengeteg oldal amit jelez a Chrome, abban van olyan account is, amiről nem jelzett a google semmit. Valami bug lesz ez.
-
válasz
Angel2014 #31798 üzenetére
Elolvastad mit ír ki? A (gondolom sok helyen használt) jelszavad megszerezték egy weboldal feltörése során, ahol regisztrálva voltál vele. Hát szerintem hasznos üzenet ez, nem célszerű kikapcsolni
azt tanácsolom szépen változtasd meg mindenhol, hogy ne legyen belőle gond és ne léphessen be valaki idegen a fiókjaidba.
-
iguana
őstag
válasz
Angel2014 #30768 üzenetére
chrome://flags/ Reading List. itt lehet ki-be kapcsolni.
nekem rögtön tetszik ez a funkció. olyan "könyvjelző" mentésére szolgál, amit mondjuk átmenetileg el akarsz menteni (pl. későbbi olvasásra), de fixen nem akarod könyvjelzőzni.
a címsorban lévő jobb szélén lévő csillaggal tudod felvenni, mint ahogy a normál könyvjelzőket. megjelenik egy másik lehetőség a Hozzáadás olvasási listához. amit hozzáadsz, az fog megjelenni a jobb oldali Olvasási lista menüben. ebben a listában tudod még tovább jelölni: Olvasott, Olvasatlan, illetve törlés.
szerintem baromi jó funkció. pl. ha adott témában keresel, gyorsan oda be tudod rendezni a találatokat, hogy később szemezgess belőle vagy elolvasd. jó kis átmeneti "tár". -
pinnacle
nagyúr
válasz
Angel2014 #30705 üzenetére
Köszi! Érdekes, nekem is van. 88.0.4324.190
Korábban kérdeztem, hogy lehet Könyvjelző ikont kirakni Chrome-on. Edge-ben van Kedvencek, Előzmények ikon, Megosztás is jó lenne, nem is értem, ezek miért maradtak ki a Chrome-ból. A hangalapú keresés viszont nem működik az Edgeben.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Angel2014 #30703 üzenetére
Én nem találok sötét témát, de neked valószínűleg lesz.
Most látom, hogy az Edge-ben van Kedvencek, Előzmények ikon, Megosztás is jó lenne, nem is értem, miért marad ki a Chrome-ból. A hangalapú keresés viszont nem működik.
-
Cs1csó
titán
válasz
Angel2014 #29544 üzenetére
- hardveres gyorsítás ki- és vagy bekapcsolása
- VGA driver frissítése
- legfrissebb böngésző használataFirefox alatt is csinálja? Más Chrome alapú böngészővel is kipróbáltad pl.: Vivaldi, Opera, Brave vagy az új már Chrome alapú EDGE-el?
Akkumulátoros és hálózati üzem esetén is előjön a probléma?
Van benne egy dedikált VGA ha jól látom - GTX 1060 - de van a processzorban is grafikus vezérlő IGP bár annak sem szabadna megerőltetőnek lennie. Ősrégi gépek is viszik a különböző beágyazott videókat.
Amúgy egy operációs rendszer újratelepítése nem felesleges hiszen kiderült, hogy nem a korábbi rendszerben volt a hiba, vagy inkább úgy fogalmaznék nem az oprendszer a hibás.
Legfrissebb 1909-es Windows 10-et használod? Driver-ek telepítését a Windows-ra hagytad? Persze pár kivétel van amit érdemes manuálisan telepíteni pl. VGA driver vagy ha a notinak van valami speciális hardvere.
Milyen kiegészítőket használsz? Reklámblokkolónak használd e 3 közül valamelyiket: Ublock Origin, AdGuard, vagy Nano Adblocker
A többi kiegészítőt tiltsd le és csak a reklámblokkoló legyen aktív és így is teszteld a böngészőt. -
Cs1csó
titán
-
-
SP4C3
veterán
válasz
Angel2014 #26039 üzenetére
config az adatlapomon, és a leírásban szereplő.
Chrome: Version 61.0.3163.100 (Official Build) (64-bit)
chrome://gpu
Hardware-es gyorsítás pedig pl. ha YouTube-on videót nézel, akkor azt a gpu dekódolja ne a cpu. Miért? Mert sokkal gyorsabban és könnyebben azaz effektívebben dekódolja a videót, tehát hogy ne csak csücsüljön a vga, hanem segítse is a böngészést.
-
Angel2014
addikt
válasz
Angel2014 #25986 üzenetére
Itt a hibajelenség levideózva...gyári driverekkel és egy hetes géppel. [Chrom WebGl]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crypto Trade
- Mobilinternet
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest