- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
válasz
liszi70 #33616 üzenetére
Nekem feltette a kérdést, hogy törlöm-e mert már nem működnek. Nem-et választottam, és megmaradtak, de kikapcsolva. Na, itt döntöttem el, hogy a regisztrációs trükköt alkalmazom, és szépen működnek tovább a v2-es bővítmények.
Ja, és közben telepítettem a fentebb általad írt Hover Zoom+ bővítményt, és nagyon jó!
Köszi.
Ha érdekel, hogy tudod továbbra is használni, akkor leírom, hogy mit írj a regisztrációs adatbázisba.
-
zizidor
őstag
válasz
liszi70 #33610 üzenetére
Photo Zoom? Nem próbáltam, csak a leírás alapján...
-
Cs1csó
titán
-
válasz
liszi70 #33368 üzenetére
"ikonok is vannak a kedvenceken"
Már amelyiken, mert a többségén nincs, szerencsére a gyakrabban használtakon, a könyvjelzősávban lévőkön van. Az megkönnyíti a weblap felismerését, meg sz@rul is néz ki a sok saját ikon nélküli weblap. Persze ha megnyitom, utána megjelenik a saját ikon, de ezernéhányszáz weblapot nem fogok megnyitni záros határidőn belül. -
válasz
liszi70 #33367 üzenetére
A kedvenceket szintén sikerült, azokat egy html fájlba kell exportálni az edge-ből, majd importálni a chrome-ba. Viszont egy külön "Importált" mappába került az összes, ráadásul ikonok nélkül. Töröltem az egészet, újra importáltam a html fájlt, és most már helyére kerültek a dolgok, ikonok is vannak a kedvenceken.
-
-
olivera88
veterán
-
Cs1csó
titán
válasz
liszi70 #29661 üzenetére
Először is ha törlöd - programok és szolgáltatások közül - utána marad még pár hely - rejtett mappa - a Users\user\Appdata itt több helyen is van Google vagy Chrome bejegyzés ezeket kell törölni.
Ezután telepíted a böngészőt majd belépsz a Google fiókoddal DE FONTOS! Ekkor lesz alul egy opció hogy minden szinkronizálása vagy a szinkronizálandó elemek kiválasztása kattints erre ekkor be kell jönnie egy felületnek ahol minden lehetőség be van pipálva itt vedd ki a pipát MINDEN elől KIVÉVE: könyvjelzők, és mentett bejelentkezések ez a kettő maradjon így lesz egy kvázi szűz Chrome-od de a könyvjelzőid és a hozzá tartozó bejelentkezések megmaradnak.Valahogy el lehet jutni oda is a beállításoknál ahol magában a Google Fiókban tudod törölni a többi adatot és ezek után ha bejelentkezel csak a könyvjelzőket és a jelszavakat fogja szinkronizálni DE ha ezután belakod újra a böngészőt akkor az esetleges következő bejelentkezéskor egy új rendszerbe - ha már az újra belakott rendszer jól működik - akkor már bátran kattinthatsz a MINDEN elem szinkronizálására és kb. ugyanott folytatod ahol az előző rendszeren abbahagytad.
Sajnos legutóbb próbáltam erre a felületre eljutni de nem sikerült nem találtam.
Nekem anno volt az a gondom, hogy valami xart visszaszinkronizált a Google Chrome amit nem kellett volna erre rájöttem de még az elején nem tudtam eltávolítani ezért limitáltam a szinkronizációt az említett két legfontosabb dologra és a kiegészítőket és a beállításokat magam csináltam meg, de miután ezt az opciót megtaláltam végre ki tudtam törölni a rossz beállításokat és azóta megint teljes szinkronizálást tudok csinálni.
Ha valaki tudja, hogy lehet eljutni ehhez a szelektálásos részhez az leírhatná.
-
Cs1csó
titán
válasz
liszi70 #29629 üzenetére
Ez így túúl kevés. Windows naprakész, mikori telepítés? Volt e valami mahinálva a rendszeren vagy a böngészőben, más böngészővel is ezt csinálja? Ha nem akkor a böngésző ALAPOS eltávolítása kellene, Adwcleaner futtatása esetleg az Adwcleaner-ben a "javítás alkalmazásának a futtatása" opciót is lefuttatni, A böngészőt újratelepíteni kiegészítők, és szinkronizáció nélkül - egy Ublock Origin-t azért lehet feltenni teszt jelleggel - majd így tesztelni utána szinkronizálni megnézni így is csinálja aztán a kiegészítőket egyenként telepíteni.
Röviden: ha fertőzés van ,vagy ha szanaszét mókolt a böngésző töménytelen kiegészítővel akkor előfordulhatnak anomáliák.
-
-
-
válasz
liszi70 #29316 üzenetére
Jobb oldalt a kép alatt megjelenik a megtekintés és a mentés gomb. Ezzel a funkcióval az adott képet tudod megtekinteni és lementeni teljes méretben. Mert amúgy ha rákattintasz a kieg nélkül, az oldalt tölti be, nem csak a képet.
Próbáld ki, ha nincs rá szükséged, leszeded, nem ront el semmit.
-
Toth_Jani
őstag
válasz
liszi70 #29307 üzenetére
Nem füzi össze gyakorlatilag csinál egy új profilt, amit kijelentkezés után le is töröl, és lesz egy gyári üres böngésződ.
Igen el fognak tűnni amik most a laptopon vannak.
Persze ezt így igazából nem próbáltam, mert a céges gépen szoktam belépni és kilépni, azon meg alapból üres a böngésző, de lehet hogy a te esetedben a mostani profilt állítja vissza. -
Toth_Jani
őstag
válasz
liszi70 #29305 üzenetére
Nyugodtan lépj be, belépéskor állíthatod akár azt is mit szinkronizáljon.
De ha nem állítasz semmit akkor a laptopon pont ugyanazok lesznek mint a nagy gépen, a kiegészítőket is felrakja.
Miután leszinkronizált kikapcsolod a szinkronizálást, akkor úgy marad, ha nem kapcsolod ki és bármit módosítasz a laptopon akkor a nagy gépen is úgy lesz.
Javaslom hogy az asztali gépeden módosítgasd, ha az a fő géped, és a laptop követni fogja. -
Cs1csó
titán
válasz
liszi70 #28712 üzenetére
Nem teljesen értem mire gondolsz. Leülsz egy "üres" Chrome elé belépsz szinkronizálsz - egy pillanat - böngészel és ha befejezted a böngészést akkor törlöd a gépről a fiókod és minden hozzá tartozó adatot, előzményt tehát ha valaki utánad leül a gép elé és megnyitja a Chrome-ot csak egy üres böngészőt fog látni megint.
Ha nem akarsz központi szinkronizálást akkor gondolom megoldható, hogy a profil mappa tartalmát rámásolod egy pendrive-ra és azt bedugod az adott gépbe ami elé leülsz bemásolod a megfelelő helyre és megnyitva a Chrome-ot szintén a saját böngésződet kapod persze utána innen is törölni kell a dolgaidat.
Lehet erre van valami külső program de a Chrome professzionális beépített szinkronizációja miatt ez kevésbé fontos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- eBay
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest