Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Rimuru
veterán
-
Pukkancs
aktív tag
-
Rototti
senior tag
válasz
napocska2
üzenetére
Én sem értem azt az új logót, de persze ízlések és pofonok. Általában arra szoktam törekedni, hogy szép fényes, kicsit 3d-s feeling app ikonjaim legyenek, erre jön ez. Na mind1, ez legyen a legnagyobb bajunk az életben
.
Le is cserélted rögtön, vagy megpróbálod megszokni? -
fatal`
titán
válasz
napocska2
üzenetére
A minimalista design mindig jellemző volt a Googlera, nézd csak meg a keresőjüket.. Persze annak nem is szépnek kell lennie, de nem értem az ikont minek kell(ett) lecserélni.
Ettől függetlenül ki fogom menteni a régi ikont és azt fogom használni az újabb verzióknak is.

-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
napocska2
üzenetére
Hát az eddig is új ablakban nyílt, és nem csak a Chrome-ban.

Amúgy ha már úgyis minden jelszót töröltél, és most kavarodás van, érdemes lenne esetleg most törölni a LastPass-szal tároltakat is, és újrakezdeni a dolgot, hogy a jókat tárolja el.
Van egyébként, hogy több lehetőséget is felajánl. -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
napocska2
üzenetére
De miért törölted a Chrome-ban tárolt jelszavakat, ha még nem szinkronizáltad LastPass-szal?
Amúgy elvileg a bővítmény átveszi a Chrome alap jelszó-megjegyzős figuráját, és onnantól, hogy engedélyezed, csak a LastPass-os fiókodnál fog tárolódni a jelszó, amit ugye más géppel is tudsz szinkronizáltatni.
Nem értem, hogy kavarhatta nálad össze-vissza a jelszavakat és felhasználóneveket, nálam problémamentesen működik.
Olyan helyeken is automatikusan kiegészíti a megfelelő form-mezőket, ahol az autocomplete attribútum off-ra van állítva, ezáltal nem ajánlja fel a kód megjegyzését, és nem is egészíti ki az alapbeállításokkal (pl. a Neptun-rendszernél egyetemeknél, főiskoláknál!), viszont manuálisan be tudtam írni a LastPass-fiókomnál az oldal címét, adatait, és így már itt is felkínálja.
Szerintem nagyon hasznos kis bővítmény, érdemes használni. Elvileg biztonságosabb is az, hogy a LastPass-fiókodnál tárolod a jelszavakat, megfelelően hash-elve, stb., mint a böngésződ adatainál mindenféle biztonságos tárolás nélkül. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crimson Desert
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- Konteó topic
- Dobná a fizikai kezelőszerveket a Sony gamepad koncepciója
- Mikrotik routerek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robogó, kismotor
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MSI Pulse 15 B13VFK i7 / RTX 4060 140W / QHD 165Hz 16GB DDR5 1 TB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Utolsó! MacBook Pro 13" M1 16GB RAM/ 1TB SSD 27%-os ÁFÁS - Garancia - 0428AB
- Apple iPhone Air Black 256GB használt karcmentes 100% akku (20 ciklus) garancia 2026.12.20.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Koszonom szepen! 

.