Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
válasz
TigerCat
üzenetére
Zárj be minden lapot, csak egy üres lap (a kezdőlap) legyen megnyitva. A beállításokban állítsd át az "Új lap oldal megnyitása" opcióra, majd zárd be a chrome-ot. Ismét elindítod a Chrome-ot, majd a beállításokban kiválasztod a "Folytatás ott, ahol abbahagyta" opciót, és kilépsz a chrome-ból, de a három pötty -> Kilépés opciót választva. Megint elindítod a chrome-ot, megnyitsz pár olyan oldalt, amit akarsz, hogy legközelebb is legyen, majd kilépsz és elindítod a chorme-ot. Talán segít, ha még nem próbáltad.
-
-
kidnou
őstag
válasz
TigerCat
üzenetére
Jelszó mentésben kérnék segítséget. A szinkronizált gmail fiókomat lecserélném egy másikra, és a jelszavak gépre mentésénél elakadtam. Hiába mentem le és másolom át az AppData mappát, könyvjelzőt, beállítást visszahozza de a jelszavakat nem. Tud valaki megoldást, vagy ki kell kézzel másolnom és újra beírogatni?
-
Sonja
nagyúr
-
iguana
őstag
válasz
TigerCat
üzenetére
A megállított fülekre be lehet állítani, hogy screenshotot csináljon. (bővítmény->settings->Enable screen capturing. Plusz lehetőség: Use high quality screen captures.
A Dualless funkciói nekem elegendők, de van nagyobb tudású is. Tab Resize. Billentyű parancsok, egyedi ablakok stb. Egy próbát megérhet.
-
iguana
őstag
válasz
TigerCat
üzenetére
én is tegnap tettem fel. nekem nagyon tetszik, jól testre lehet szabni, számos opcióval bír.
én sok lapos böngésző vagyok, szinte mindig sok lapot nyitok meg egyszerre, így elég hatékony, hogy a beállított nem aktív tab-okat pihire küldi. a jótékony és látványos hatása főleg a szerény képességű laptopomon látszik, de az asztali gépemen is fent van. ha sok lapos böngészős vagy te is, ajánlom még ezt a kiegészítőtt. Dualless baromi egyszerűen feloszthatod/összevonhatod a képernyőt. -
kispx
addikt
-
spammer
veterán
válasz
TigerCat
üzenetére
Gondolom ez lesz az: [link]
_
(#20001) unyadavid: Másik böngészővel próbáltad? És kábelen próbáltad wifi helyett? Csak hogy kizárjuk a routert, mint hibalehetőséget. De ha nem régóta áll fenn a hiba, akkor az is lehet, hogy a net szolgáltatódnál van a gond és azért nem éred el.
-
válasz
TigerCat
üzenetére
Megoldva...
Image Center + View Image -
spammer
veterán
válasz
TigerCat
üzenetére
Ez Firefox-ra van Linkification, ami kattinthatóvá teszi a szöveges linkeket. Illetve van még ilyen: DownThemAll!
Chrome-on ilyen esetleg, de nem próbáltam: GetThemAll Downloader
De ha jelszóval vannak védve, akkor anélkül szerintem nem fogod tudni letölteni őket.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-book olvasók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti Formula Air Mesh G3 400W
- Dell Latitude 5580,15.6",FHD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- TP-Link Archer TX50E AX3000 PCI-e WiFi Kártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest