- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kidnou
őstag
válasz
TigerCat #27160 üzenetére
Jelszó mentésben kérnék segítséget. A szinkronizált gmail fiókomat lecserélném egy másikra, és a jelszavak gépre mentésénél elakadtam. Hiába mentem le és másolom át az AppData mappát, könyvjelzőt, beállítást visszahozza de a jelszavakat nem. Tud valaki megoldást, vagy ki kell kézzel másolnom és újra beírogatni?
-
Sonja
nagyúr
-
iguana
őstag
válasz
TigerCat #21033 üzenetére
A megállított fülekre be lehet állítani, hogy screenshotot csináljon. (bővítmény->settings->Enable screen capturing. Plusz lehetőség: Use high quality screen captures.
A Dualless funkciói nekem elegendők, de van nagyobb tudású is. Tab Resize. Billentyű parancsok, egyedi ablakok stb. Egy próbát megérhet.
-
iguana
őstag
válasz
TigerCat #21022 üzenetére
én is tegnap tettem fel. nekem nagyon tetszik, jól testre lehet szabni, számos opcióval bír.
én sok lapos böngésző vagyok, szinte mindig sok lapot nyitok meg egyszerre, így elég hatékony, hogy a beállított nem aktív tab-okat pihire küldi. a jótékony és látványos hatása főleg a szerény képességű laptopomon látszik, de az asztali gépemen is fent van. ha sok lapos böngészős vagy te is, ajánlom még ezt a kiegészítőtt. Dualless baromi egyszerűen feloszthatod/összevonhatod a képernyőt. -
kispx
addikt
-
spammer
veterán
válasz
TigerCat #20000 üzenetére
Gondolom ez lesz az: [link]
_
(#20001) unyadavid: Másik böngészővel próbáltad? És kábelen próbáltad wifi helyett? Csak hogy kizárjuk a routert, mint hibalehetőséget. De ha nem régóta áll fenn a hiba, akkor az is lehet, hogy a net szolgáltatódnál van a gond és azért nem éred el.
-
válasz
TigerCat #19953 üzenetére
Megoldva...
Image Center + View Image -
spammer
veterán
válasz
TigerCat #19558 üzenetére
Ez Firefox-ra van Linkification, ami kattinthatóvá teszi a szöveges linkeket. Illetve van még ilyen: DownThemAll!
Chrome-on ilyen esetleg, de nem próbáltam: GetThemAll Downloader
De ha jelszóval vannak védve, akkor anélkül szerintem nem fogod tudni letölteni őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest