- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Leica fotós markolat iPhone-ra
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadGame
senior tag
Nekem működik ez a megoldás URL-nél meg előző kereséseknél is, de csak úgy, ha nyilakkal navigálsz, nem pedig egérrel jelölöd ki a törlendőt. Hoppá…
Más: Olvastam, hogy másnál lassan tölt be a Chrome, meg elég bugos volt mindenhol, nálam pl. a jelszavakat írta át egyik percről a másikra, szívtam is rendesen a routerrel, mert megszakította a netet. Fogta magát és kicserélte egy másik (oldalon) használt jelszóra. De más oldalaknál is ezt csinálta. Remélem, hamar frissítik vagy csinálnak vele valamit.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
titán
Nem tudom, nekem úgy rémlett, hogy ez egy mostani 64-es friss build-ben már benne lesz. Mindegy 100% reklámblokkolást sosem ígértek csak a tolakodó stb. reklámok ellen vagy valami ilyen fülszöveggel terjedt a hír róla.
A baj hogy a gugli és köztem szemantikai értelmezésbeli összeütközés áll fenn:
SZÁMOMRA MINDEN REKLÁM TOLAKODÓ.
-
SP4C3
veterán
Szóval megint semmi érdemleges, akkor ezt a frissítést is kihagyjuk...
A másik meg, googlinál hogy normális changelog-ra nem telik?ExA - Próbálj video driver-t frissíteni.
PH2012 - Több megoldás létezik weboldal/domain blockolásra:
1.) Router/Modem-ben URL filter-t megkeresed és beírod a tiltani kívánt oldalt. (HTTPS esetén gondok lehetnek, mert az szűrhetetlen sz@r!)
2.) C:/Windows/System32/Drivers/etc - Itt lesz egy HOSTS file, amit notepad-dal megnyitsz és beleírod a következőket:0.0.0.0 hvg.hu
Elmented és tiltva lesz, ha nem is rögtön, next restar-t után már biztosan.
Szerk.: Ja most látom, hogy már kaptál választ...
3.) Adblock-kal (ublock origin saját filter-hez csak beteszed a hvg.hu-t)
Próbáld ezt:
chrome://flags/#lcd-text-aa[ Szerkesztve ]
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
betyarr
veterán
egyre több embertől hallom,hogy már annyira rühelli a reklámokat,hogy inkább nem is nézi.pl. én sem.amikor valamiért elé keveredek (1-2 havonta 1x),akkor rájövök miért is hanyagolom.sajnos nincs rá adguard
szabályosan zsibbasztó a töméntelen reklám.már-már büntetendő kategória
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Gondolj bele mennyi böngésző van világ szinten,,, gondolom nem két perc míg mindegyik megkapja a frissítést.
Adatvédelmi szempontból nem aggasztó szerintetek, hogy minden meglátogatott oldalt átlő valami szerveren és úgy blokkol? Legalábbis a cikkekben ilyesmi van írva..... vagy így működnek az adblocker addonok is?
(például az operába is integrálva van az adblocker)
[ Szerkesztve ]
-
Highground
aktív tag
Jó neked!
Nálam rohadt idegesítő... minden chrome indításnál újra be kell jelentkeznem mindenhova. Csak azt jegyzi meg, hogy a böngésző az én "nevemen" van. Minden egyéb oldalról kijelentkezik. Ha valakinek még jelentkezik a probléma akkor itt nyomjon a bal felső sarokban egy csillagot! Így +1-ezve a bugot. Ha minden igaz akkor már dolgoznak az ügyön.
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Highground
-
Dolphine
addikt
-
SP4C3
veterán
Az a funkciója, hogy ha meglátogatot a prihardware.hu-t, akkor az nem tud facebook.com-os cookie-t írni/olvasni a gépedről így nem tudja a facebook, hogy te a prohardware-t látogattad, ezután nem lesz prohardware-es reklámokkal tele a facebook idővonalad. A tracking-ot nem kell semmilyen formában támogatni, azért van gyárilag kikapcsolva, mert előfordulhat, hogy szarul van megírva egy-egy weboldal és nem megy a bejelentkezés, mert a bejelentkezési adatokat harmadik szerver igazolja vissza, de a harmadik féltől származó cookie-k meg ugye blockolva vannak (nem véletlenül ugye). Ha ilyenbe ütközöl, akkor a "secure" gombra kattuntva cookies és ott engedélyezed a szerinted biztonságos cookie-kat.
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
Locsi
senior tag
Több kereső motort szeretnék használni, nem egyet. Ezeket használtam, és szeretném is.
facebook
hosszupuska-subtitles---filmfeliratok
hosszupuska-subtitles---sorozat-feliratok
hrkeres
IMDb
katph
opensubtitlesorg
porthu
rarbgcom-torrents
SuperSubtitles
SuperSubtitles2
SuperSubtitles3
youtube-videokeress -
Én is tudom miről beszél és én is arról beszélek. Letölteni nem szoktam VP9 kódolású videókat
Az újabb videokártyák be tudnak segíteni a procinak youtube-on is, firefox, chrome és edge esetében biztos, de most hirtelen nem tudom, hogy melyikek az nvidia pascal családon kívül.[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Soma01
veterán
Tényleg nem írtál ilyet. De mire gondoljon az ember, ha egy Chrome témában ezt olvassa: "Kiegészítőnek pedig a videodownloadhelpert javaslom."? Ha odaírod, hogy Firefox alatt, akkor már egyértelmű lett volna. De erre még csak célzás sem volt. De így már biztosan mindenkinek világos.
-
SP4C3
veterán
Amit külön telepítesz, az NPAPI, chrome-é viszont PPAPI.
Adobe Flash Player - Version: 26.0.0.126
Nem kell külön telepítgetni, ha nem muszáj, avagy nem kéri valami az újabb verziót...
-
Zola007
veterán
chromera nincs, mert a motorja nem engedi, olyan van, ami ezt a kétablakos dolgot megoldja helyetted
► tab resizeMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
DeathAdder
veterán
Én is utólag tettem bele 3x2gb-t, gondoltam a gta5 kifog rajta biztosan, de ma amikor másik játéknál is produkálta akkor már nem tetszett annyira a dolog
csako - A "C" rendszermeghajtón ki van kapcsolva a virtuális memória, így állítottam be még egyszer régen.
Esetleg itt érdemes lehet változtatni valamit?[ Szerkesztve ]
-
vigyori78
őstag
És ha megnyitod csak a videót akkor is akad ?
-
Felbatorodva
a legutobbi megoldas kapcsan, szeretnem kerdezni, hogy esetleg letezik olyan kiegeszito, amivel le tudom tolteni pl innen a musorokat?: http://hirtv.hu/riasztas/a-nyomor-vamszedoi-1391617
Gyakran akadozik az egesz es olyankor visszaugrik az elejere, igy elofordul, hogy nem tudod vegignezni a musort.
Koszonom!
[ Szerkesztve ]
-
iguana
őstag
1 gombos, teljes (gördítős) oldalas mentés. új lapon nyitja meg a lementett oldalt, törlés, mentés, history. és ennyi. szerintem tökéletes.
Full Page Screen Capture14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
Verzió: 59.0.3043.0 (Hivatalos verzió) dev (64 bites) [link]
Nincs ilyen probléma.
Mármint FF-hoz képest van egy fura, nagyon gyors görgetés, mikor kb. 2 sorral a megnyitott kép alatt kattintok egy újabbra, de elviselhető.[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
HoTaZo
addikt
Köszönöm!
colomb2: Az lehet, csak szerettem volna látni, hogy én állítottam-e át magamnál azt a Consolas betűtípust vagy ilyen gyárilag is.
Csak mert még mindig nem találom a lejjebb (egyeseknél feljebb) jelzett karakter kódolásos problémámra a megoldást.Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
Sonja
nagyúr
Az úgy is van jól, alapból le kellene neki tilva lennie.
Ez az 56-os verziótól kezdve van. Eleve már nem is kellene bele a hulladék flash, egyik böngészőbe se. Linux alatt ez egy bug, hogy mindig visszakapcsolja. Remélem hamarosan javítják.
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
TRob1
veterán
Gyorsan írtam is nekik egy bejelentést, hátha...
Ha gondolod, te is írj vmit, nagyobb az esély hogy figyelnek rá. (Alt+Shift+I)Eddig emlékeim szerint én sem tapasztaltam semmi problémát a sok év alatt. Habár ahogy itt olvasgatom, manapság sokan meg pont igen.
szerk: Közben feltettem a Verzió: 57.0.2987.13 dev (64-bit)-et próbaképp, itt már nem tapasztalom.
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- bohlnorbi károsultjai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen légkondit a lakásba?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Jogtiszta operációs rendszerek, Microsoft Office, vírusírtók!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest