- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonymus89
addikt
Szia!
Első körben nézd meg légyszíves a chrome parancsikonon jobb gomb/Tulajdonságok és "Cél" tagnál nincs-e rögtön a honlap címe a sor végén.
Majd Adwcleaner-t érdemes futtatni ami nagy valószínűség szerint kitakarítja ezeket. -
SP4C3
veterán
DNS hibára utal, de a te állításod is helytálló.
A jóég sem tudja, hogyan írták meg az oldal scriptjeit.
Ideiglenesen tiltsd le az automatikus átirányítást és meglátod.@Immy Erre a célra multi júzer-es megoldást javaslom. Több felhasználó a chrome-on belül. Azthiszem, hogy sima chrome-nál is ki lehet figurázni.
-
jjeahh
nagyúr
Az elején ezt csináltam, csak (ez valszeg hülyeségnek hangzik) azért váltottam pocketre mert tud előnézeti képet. Rengeteg a könyvjelzőm és nagyon sok csak sima link nulla infó nélkül, elég irritáló, hogy az ilyeneket minden alkalommal amikor keresek valamit meg kell nyitni ahhoz, hogy rájöjjek mi van alatta. Esetleg ha lenne valami könyvjelző okosító plugin..
-
MadGame
senior tag
Először is, szerintem jobb klikk a Chrome-on, Tulajdonságok és ott a kompatibilitásnál pipáld be, hogy mindig rendszergazdaként futtasd. utána megnyitod a Chrome-ot, megnyitod a beállításokat, és ott a "Keresés" fül alatt be tudod állítani az alapértelmezett keresőmotort, és a mellette lévő fülön tudod még válogatni a többit.
-
MadGame
senior tag
-
spammer
veterán
Elég, ha simán bemásolod a youtube linket arra az oldalra, majd rányomsz a gombra, néhány másodperc múlva kidobja a lehetőséget a letöltésre, most próbáltam, működik:
Illetve Chromium alatt is próbáltam a bővítményt (itt a lap aján vannak), az is működik. A bővítményt .crx fájlban letölti a gépre (mert közvetlenül nem engedi telepíteni), utána meg kell nyitni a bővítmények oldalt és a fájlkezelőből be kell húzni (drag&drop) a .crx fájlt a bővítmények oldalra, úgy telepítette rendesen. Utána már youtube-on is megjelenik a zöld gomb.
-
spammer
veterán
Van bővítmény is, de nem szükséges, ezzel is meg tudod oldani: en.savefrom.net
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 1 / 2
- EAFC 25
- AliExpress tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest