Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Limitálható, de nem kikapcsolható a YouTube Shorts mobilon
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exodius
őstag
Üdv!
Csak én találkoztam eddig azzal a problémával, hogy miután 1-2 órányi Facebook után bezárom a lapot, akkor a használt memória úgyanúgy használatban marad? Erre egy példa:
Reggel bekapcsoltam a gépet, a rendszernek kellett 1,5-2 GB memória, nyomtam kicsit a netet, aztán elmentem hazulról. Mire hazaértem 4 órával később, addigra ez fölszaladt 6 GB-ra. Igaz, hogy nyitva volt 6 lap és közben a böngészőn keresztül le is töltöttem, de akkor is értetlenül állok előtte, mert miután kikapcsoltam a Chrome-ot a memóriakihasználtság csak kis mértékben csökkent, és a 8 GB-ból 5 GB körül evett a gép.....durván a semmire. De miért? Hogyan? Balfas*ok a Google-nél vagy a memória a hibás? Esetleg a Win 10 csinál furcsaságokat?
Ki találkozott az irreális memóriazabálásnak ezen példájával? Tudom, hogy hírhedt erről a Chrome, de azért ennyire ne csinálja már feltűnően.

-
Exodius
őstag
Kedves mindenki!
Hogyan lehet manuálisan jelszavakat elmenteni? Ugyanis sok honlapon szeretném ha automatikusan mentené a jelszavakat, de a kis kulcs a kedvencek csillaga mellett nem a teljes jelszavat ajánlja fel mentésre, hanem csak 1-2 karaktert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4681
- 275 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
- AKCIÓ! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- Eladó egy soundcore boom 2 se
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest