Hirdetés
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
golyós
addikt
válasz
nfsu17
üzenetére
Én is igy értettem
Gigabites hálo kártyád van?
Közel 10 éves már a laptopom, ami nem baj tulajdonképpen mert netezni, letölteni bőven jó.
Feltuningoltam 2 SSD-vel, 8gb ram, mindenre is elég. Sajnos wifin nem tudja az 5ghz-et, meg csak usb 2.0, de ha stabil a wifi akkor nincs vele gond. -
nfsu17
veterán
-
-
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
nfsu17
üzenetére
Pentium Dual Core T4300 2.1GHz proci, 4GB RAM, intel GMA4500M GPU-s noti és már a 30fps-es 1080p-s videók is szaggatnak a YT-on. 60fps-el pedig már diavetítés van. Pár éve kezdődött, akkor lehet változtatott valamit a YT, mert addig még a normál 1080p-s videókkal nem volt ilyen gondja. FireFox-ban is kb u.e.
Tippem, hogy egy full rendszer újratelepítés talán javítana a dolgon. Mert nem hiszem el, hogy ez a vas kevés lenne ehhez.
-
Sk8erPeter
nagyúr
-
fatal`
titán
Másképp működik, Chromeban nem férnek annyira hozzá a kiegek a böngészőhöz, mint FFben. Kattints az adblock plus ikonjára a címsorban és könnyű szűrő létrehozása. Ez megoldhatja mindkét problémát. Esetleg ha egy mappában nem csak egy elemet akarsz blokkolni hanem az összeset, akkor a beállításoknál szerkesztheted a szabályokat.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux haladóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Arc Raiders
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Motoros topic
- Milyen NAS-t vegyek?
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ 27% - Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Triple (CO-9050109-WW) ARGB ventillátor szett!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Aspire 5 A515-57G FHD GAMER notebook - i5 1235U 16GB DDR4 512GB SSD RTX2050 4GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Baofeng UV-5R Mini kézi amatőr rádió
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

miatt máris kioktatóvá válik, hisz' a smiley pont a metakommunikáció egyik "helyettesítő", kiegészítő eszköze, így azzal lehet kifejezni a hsz. írásakor érzett érzelmeket.