Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Magisk
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
válasz
Goose-T #36707 üzenetére
Harley Benton CST-24 Paradise Flame deko
Ki is bontottam, sokkal rosszabbra számítottam! Néhány minimális esztétikai hibától eltekintve teljesen makulátlan a gitár. A bundok egyenesek és nem zörögnek, minden tökéletesen működik, nagyon jól szól. Az action kicsit magas, a húrok pedig drótkötelek nekem (10-es D'Addario), de mégis kényelmes rajta játszani. A Roswell pickupok szépen szólnak, bár semmi extra, kb. egy szinten van a kínai Fleor pickupokkal, amiket az Epi LP-mbe tettem. A kinézete lélegzetelállító, élőben még szebb, mint képen. A hibákat lefényképeztem, egyáltalán nem zavaróak, ide töltöttem fel a képeket.
Lényeg a lényeg: életem legjobb vétele volt ez összesen 24 ezer forintért szállítással együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Monitor Adás-Vétel-Beszámítás-Csere
- SAMSUNG GALAXY TAB S7 FE 12.4" ÓRIÁSTABLET + S PEN BILLENTYÜS TOKKAL, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 PRO 8540U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest