Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
válasz
bigrob
üzenetére
Megnéztem újra a képeket, elég korrektnek tűnik, a legfontosabb az, hogy ahol felfekszik a két csavarra a tremoló, ott ne legyen sérült az alaplemez maga, legyen meg szépen az éle.
Áthangolni nem kis meló, ekkora ugráshoz a rugókkal is mókolni kell, ha a húrok egyáltalán bírják. Én a 12-56-os H standard gitárom nem merném D fölé húzni.

-
bigrob
őstag
válasz
Moleman
üzenetére
Hazudnék ha azt mondanám értem minden minden alkatrész leírását..

"Tartsa a hangolás" részt sikerülni fog ellenőrizni..
Lényeg, hogy mindenhol fekete legyen ahol érintkezik fém a fémmel, ne legyenek csavarok elnyalva.
Mekkora szopó visszahangolni egy ilyet drop C-ről standardba?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
NeoPampalini
üzenetére
Hát hogy a C akkordnál hármat kell lefogni, egyik a H húron van. :BÓóóóó, hogy én milyen hülye vagyok. Bakkor most már értem,hogy előző órára miért kellett akkordokot hangfejtenem. Nézem a házimat és most látom,hogy egy C akkord az C-G-E hangokból áll.

Bocs srácok, most már összeértek a szálak.

Többet kell gyakorolnom, tanulnom úgy látszik. Egy pár napot kihagyok és ez van.

-
V.Stryker
nagyúr
Tényleg köszönöm srácok, lassan összeáll és mea culpa a nagy elméleti hiányosságokért. Már csak egy kérdésem van... a B(H) húr első érintőjénél lévő C hang, miért lesz G?
-
FockeWulf
tag
válasz
V.Stryker
üzenetére
Sehogy. Ahogy te is írtad alaphang-dúrterc (nagyterc)- kvint egy mezei 3-as hangzat. C-dúr akkord esetében A3-ason fogod a C hangot, a D-húr második bundjában az E hangot (ez a nagyterce) majd a H-húr egyesén nem a kvintjét fogod, hanem ott is egy C hangot,ez esetben a C-dúr akkordod a kvintje a szabadon zengő G húr....
-
NeoPampalini
senior tag
válasz
V.Stryker
üzenetére
A D a C dúrban szekund, nem terc!
Ugye a C dúr skálában minden hangköz tiszta vagy nagy. Namármost:
C - alaphang
D - nagy szekund
E- nagy terc
F - tiszta kvart
G - nagy szext
H - nagy szeptim
C - oktávMivel akkordokat terc építkezés elve szerint alkotunk, így a C dúr hármas hangzat: C-E-G lesz.
SZERK.: ja bocs, most sikerült értelmeznem, amit írtál. Szerintem két féle fogást keverünk itt, amit te írsz, az az, hogy A húr 3. bund (C), D húr 2. bund (E) és üres G húr (G). Ebben a fogásban így lesz (ha el nem kefélem):
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Moleman
üzenetére
Akkor lehet tök rosszúl értelmezem az egészet.
vegyük a c akkordot.
Az alaphang az A húr harmadik érintője nem? Hisz az egy C hang. Akkor ahhoz képest a D második érintő, amit le kell fogni az tényleg egy nagy terc. Viszont a harmadik lefogandó az a B húr eggyes érintő. Oda hogy jön ki a tiszta kvint?
-
NeoPampalini
senior tag
válasz
V.Stryker
üzenetére
Mit értesz az alatt, hogy "nem jön ki"?
"Első fogólap második húr" - ezt meg így én nem értem. 
Sima C dúr akkordnál a bővített kvintet/kis szextet ne kavard be.

Első körben azzal kezdeném, hogy ezt a táblát letisztítanám sima dúr akkordra (C-E-G-H-C, alaphang, nagy terc, tiszta kvint, nagy szeptim, oktáv). Célszerűbb először csak azon hangok alapján "tájékozódni" a fogólapon, amelyek az akkord vázát adják, a többit később is elég lesz hozzá vágni.

Alaphangtól felfelé két bunddal + fentebb egy húrral = tiszta kvint (C dúr esetében ez G lesz)
Alaphangtól felfelé két bunddal + fentebb két húrral = oktáv -
V.Stryker
nagyúr
Üdv,
Egy kis zeneelméletes kérdésem lenne.
Órán tanultuk, hogy egy C dúr akkord áll az alaphang+nagy terc+tiszta kvint összeállításból.
Itthon próbálok ismételni, átvenni, stb., de egyszerűen a tiszta kvint nem jön ki. Valamiért nem jön ki nekem oda az első fogólap második húrra az a tiszta kvint. Valamiért oktáv jön nekem. Már ha azt nézem, hogy a Bővített kvint az kis szext, a kis szexttől balra sréhen meg az oktáv. Hol csúszik el a gondolkodásom?
Elnézést a láma kérdésért. Még zeneelméletezek erősen.

-
Moleman
addikt
válasz
bigrob
üzenetére
Én csak annyit tudok, hogy legyen meg minden kis hídi húrbefogó kocka és felsőnyeregkocka, meg alaplap élei ne legyenek nagyon szétnyalva, ahol felfekszik a két csavarra. A csavarokon is látszik, ha a húrok lelazítása nélkül tekerték őket, az enyémen pl pont látszik, a fekete festék alól előbukkant a réz (de az sem kizárt, hogy én tettem).
Ha komoly zúzásnyomok vannak rajta, akkor lehet gond.
Ha aktívan használni is szeretnéd a floydot, akkor persze nem hátrány, ha tartja a hangolást egy teljes húrlelazítós divebomb után is. -
bigrob
őstag
Hétvégén megyek meglesni azt a kramert

Bármi tanács, hogy floydos gitárnál mit kell megnézni vásárlás előtt? Sose volt még..
-
nikkel111
csendes tag
válasz
kemotox
üzenetére
nos a mostani verzió lehet hogy tényleg placebo ...
De most én mondanám , hogy nézd meg a patch logot hogy miket raktak bele az előző verzióba ...
Más gyártó évek alatt nem csinál ennyi pluszt egy kiadott modelbe ... lásd pl. a Peavey-t .. ,)
Szóval az túlzás , hogy semmit sem adtak hozzá ...sőt ... ! -
-
nikkel111
csendes tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
A hangja ... de már nem merem írni ...

-
-
nikkel111
csendes tag
Katana tulajok,
Megjelent a Ver.2.02 firmware verzió. Felraktam. Csont nélkül felment mint mindig ...
Nem értem ezt a Boss-t, 1/4 éven belül a 2.-k firmware frissitést adja ki ... és egyre jobb !!!!
-
arnyekxxx
veterán
válasz
Alexios
üzenetére
Már csak azt kellene megnézni, hogy az érdeklődő milyen hangzást tűzött ki célnak. Én azzal kezdtem. Nem, nem Malmsteen ritmushangzás szerepel a mintaanyagban.
Sem azt mondtam, hogy a Strat szar és senki nem használja metálra, hanem azt, hogy amire ő vágyik azt nem Strattal csinálják.
Mindez az egész persze abból a feltételezésből indult ki, hogy az emlitett olcsó Strat az nem egy brutálhumbuckeres durvametalesidön hanem egy mezei singlecoilos jószág.
-
Ragnar_
addikt
-
Whit3Rav3n
senior tag
válasz
arnyekxxx
üzenetére
Azért kicsit nagyobb probléma az alacsony impedanciás line in hogy csak pro felvételekben számitson. A bridge pickup szól úgy mint a neck pickup, annyi magasat vág le belöle. Szóval szerintem ez egy érdekes információ hogy miért lehetséges hogy nem lesz megelégedve a szoftveres hangjával.
-
arnyekxxx
veterán
válasz
xCharusso
üzenetére
Egy singlecoilos strat nyilván soha nem fog olyan hangon üvölteni mint azok a humbuckeres metálgitárok főleg nem egy 10w-os tanulódoboz overdrive csatornáján.Ha csak kevés a zs a hangban azon segíthet egy torzító de akkor se "úgy" fog szólni csak zsésebb stratocasteresen.
-
xCharusso
csendes tag
Üdv people

Vettem egy elektromos gitárt már kicsit régebben. (egy olcsóbb fajta fender stratocaster és egy alap 10wattos noname amp) Na most az a baj hogy legtöbbször A7x-et játszok vele amihez nem a legjobb
Egy egész szett cserében gondolkozzak vagy elég csak mondjuk egy pedál hozzá? -
Eastman
addikt
válasz
kemotox
üzenetére

Isten nyugosztalja!
"Söröztem" vele kb. két éve Tűzkeréken. Odaültek az asztalomhoz, csak mellettem volt hely. Kérdeztem tőle, hogy; - Lajos bácsi, hozhatok egy sört? Mire ő;
- Tudod, hogy le kellett állnom, de egy limonádét elfogadok. Ma este már fent tolja a bézt szegény Bélával. Csak kinyitnak egy konyakot, most már tét nélkül.
-
kemotox
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Rikkenbákker, máderfákker! Mi is lett beszélve a múltkor, hanyas sorszámú?
-
-
cucka
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Riszpekt és nyugodjék békében, de ez a szóló nem túl jó. Mondjuk úgy, hogy halottról vagy jót, vagy semmit
-
-
kemotox
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Újra együtt zúznak RB Kapitánnyal
-
-
kemotox
addikt
Na a múltkor téma volt Som Lajos.... RIP
-
-
Alexios
veterán
Na ha nem is katanát de én is vettem egy gyakorló erősítőt, élőben még sokkolóan csúnyább, remélem hangra jó lesz
[kép] -
arnyekxxx
veterán
válasz
Whit3Rav3n
üzenetére
Kezdésnek elég lehet egy sima hangkártya line-in-el
ez volt a kiindulási alap,
"Kaptam egy elektromos gitárt kölcsönbe, hogy tanulgassak rajta játszani. Eddig másvalaki hangcuccaira kötve használtam, de ő már elvitte, nekem pedig nincs még saját effektpedálom és erősítőm."
nem az, hogy
"Házi stúdiót akarok építeni professzionális hangfelvétel készítésére, hogy kezdjek neki?"
-
updog
őstag
válasz
Ragnar_
üzenetére
Nekem Asio4all + alaplapi hangkártya line-in + Guitar rig ingyenes verziója volt fent (igen, időkorlátos, 30 percig működik, de elég neki egy restart és megy tovább), illetve audacity-vel dolgozva, ezeket kombinálva simán vettünk fel a bandának demót is, teljesen jól használható konfiguráció volt.
-
Whit3Rav3n
senior tag
válasz
arnyekxxx
üzenetére
Kezdésnek elég lehet egy sima hangkártya line-in-el viszont rendes minöséghez kell egy interface magas impedanciás bemenettel, a sima line in impedanciája túl alacsony és elég sok magasat kivág a gitár hangjábol. Ha nincs magas impedanciás bemenet egy di box is megoldás a gitár és a line in bemenet között.
-
Ragnar_
addikt
(Ha jól tudom revalvernek, meg amplitubenak is van teljesen működő demoja (mikor legutóbb próbáltam a revalver demoban asszem annyi volt a korlátozás, hogy időnként elhalkult 1-2 másodpercre) a free vst pluginek meg ugye ingyenesek. Guitar rignek asszem időkorlátos demoja van, de nem biztos.)
-
Ragnar_
addikt
válasz
Citroware
üzenetére
Creative asio latencyvel már lehet gitározni, ha jól emlékszem. Amihez nem kell célhardver az a Amplitube, Revalver (peavey), Guitar rig többek között. Meg a Reaper olcsó/ingyenes, azzal tudsz totál ingyenes VST-ket hostolni, dobsávokat szerkeszteni. Fotelgitározáshoz, meg gyakorolni ezek a legolcsóbb alternatívák szerintem... Aztán jön a Vox amplug, ami már célhardver is, de még olcsó, meg a multieffektek, esetleg egy kisebb modelezős erősítő.
-
Moleman
addikt
válasz
Zoli133
üzenetére
Mindent a piac áraz be, ők tehetnek rá bármilyen címkét. Ha valaminek tetszik a demó/
virágboltiverziója, sokan meg is veszik, hogy támogassák a fejlesztőket, és szerintem ez így van jól.
A Helix VST-t viszont például 399 dollárért vesztegetik, és most, hogy már kipróbáltam, 20-at se adnék érte, mert ingyen se használom. -
arnyekxxx
veterán
+1 a "nem kell ezt túlmisztifikálni" megközelítésre, nekem egy kökorszaki gépem van realtek alaplapi hangkártával, de teljesen elégedett vagyok azzal ahogy megszólal az alaplapi line-inre rádugott gitárom a GRiggel. Nyilván asio4all-al nem a win saját hangkezelőjével. (És hallottam már igazi gitárhangot, a prózateremben egy 6505+ rongálja a hallásom) Szóval ne akarjunk már többtízezreket költetni egy kezdővel akinek van egy kölcsöngitárja csak azért, hogy a számítógépén bazseváljon egy kicsit.
-
Moleman
addikt
válasz
brickm
üzenetére
Szerintem nem kell ezt túlmisztifikálni, a régi Audigy LS-em sem szólt számottevően rosszabbul, mint a Steinbergem, a Z pedig kifejezetten felsőkategóriás a mai felhozatalban.
Cab sim meg van az Ampliban, nem is akármilyen, több mikrofonos setuppal (elméletileg a demóban is). -
brickm
őstag
válasz
Alexios
üzenetére
Ok, de egy interfész meg egy szoftver mindjárt többe kerül mint egy multi, arra hogy 6féle hangzást kikeverjen otthonra (feltételezve, hogy nem akar lopni interfészt is meg szoftvert is persze)
i5 2500k-d van, nekem i7 3632QM és néha megbírja zabálni a DAW ha sok sáv zötyög benne. De kipróbálod aztán lesz valami. -
Köszi a tippeket.
Mindenképpen szeretnék felvenni hangokat. Pl célom, hogy egy-egy metál dalban eljátszom, amit az egyik gitáros játszik, aztán pedig azt is, amit a másik szólógitáros játszik, és ezeket összeillesztem, és meglesz a dal.
(énekelni nem fogok, meg dobolni sem, azt majd hozzávágom
) -
Moleman
addikt
válasz
nagyArc
üzenetére
Az Ampli4-ben egész jó felvevő szekció van, backing tracket is lehet alá tenni, és több sávot felvenni, utólag keverni. Emiatt legtöbbször nem is szoktam szórakozni DAW-val.
A Creative-val meg még ennyit se kell szórakozni, elindítod a winampot a háttérben, és egy az egyben fel tudja venni a kimenő jelet.

-
nagyArc
tag
válasz
Citroware
üzenetére
Ha csak tanulgatni akarsz és nem akarsz sokat rákölteni,, akkor szerintem vegyél egy Zoom G1on-t. Ebben egyrészt van kismillió effekt és dobgép, másrészt van füles kimenete és mp3 bemenete. Az a hátránya, hogy ezt nem tudod közvetlenül a PC-re kötni.
Ha mindenképpen PC-ben gondolkodsz, akkor az egy kicsit bonyolultabb, mert kell hozzá egy audio interfész (ami lényegében egy külső hangkártya, pl. ilyen). Kell egy szoftver is (az Amplitube-ot ajánlanám, mert az ingyenes verzióban is egész sok használható dolog van), meg egy DAW-nak nevezett valami, amivel fel tudsz venni a PC-re (talán a Reaper a legjobb, amit kvázi ingyenesen használhatsz).
Van aztán a legegyszerűbb, a Vox Amplug. Ezt csak bedugod a gitárba, beledugod a fülest, aztán akár az utcán is járkálhatsz vele. Gyakorláshoz teljesen megfelel, jó hangja van.
A fentiek közül nekem mindegyik van.
-
-
válasz
brickm
üzenetére
Elég erős vasam van, hangkártya is komoly minőség (Creative Soundblaster Z), fejhallgatóm audiofil kategória, szóval szerintem a hardver már adott és nem lenne problémás. Max majd ha következő szintre lépnék, de még csak most kezdtem a gitározást, úgyhogy én még biztos nem hallok ki olyan különbségeket, mint a tapasztaltabbak.

Igen, majd komolyabban akarok gitározni és előbb-utóbb mindenképpen beszereznék minden eszközt, csak most még az első néhány hónapban, amikor tényleg csak a tanulgatásról szól az egész, kérdés, hogy nem elég-e csak PC-re kötni.
-
brickm
őstag
válasz
Citroware
üzenetére
Sok kérdés és magyarázat felmerült már ezzel kapcsolatban ebben a topikban. De ha "komolyan" akarsz gitározgatni és nem szenvedni a PC-vel, akkor vegyél egy használt multit amire lehet fülest\auxot dugni.
pl
pl2
pl3
pl4 ez pl kifejezetten joHa gépre akarod dugni kelleni fog egy low latency kártya vagy driver, meg 'vas', hogy lekezelje CPU idővel a kártya hiányosságát. Kelleni fog egy VST host controller, vagy egy DAw meg persze a VST effektek.Kell még ezután egy cabinet IR, hogy ne csak nyers sercegésed legyen. Van sok ingyenes, meg sok fizetős. Vannak natív vst cuccok, pl guitar rig, amplitube, line 6 helix...stb stb.
Én multit vennék. -
Kaptam egy elektromos gitárt kölcsönbe, hogy tanulgassak rajta játszani. Eddig másvalaki hangcuccaira kötve használtam, de ő már elvitte, nekem pedig nincs még saját effektpedálom és erősítőm.
Azt mondták nekem, hogy nem is alapfeltétel, ha csak magamnak akarok játszani, ráköthetem a PC-re is, amire lehet szerezni szoftvereket, amik tudnak rátenni effekteket, így lesz lehetőségem gyakorolni és hallani azt, amit szeretnék.
Tudnátok mondani tippeket, hogy a gitáromat mivel lehet összekötni a PC-vel, illetve hogy milyen szoftvert érdemes megszerezni?
-
98bja
senior tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Nem örülnének neki annyira itt a panelban

-
-
98bja
senior tag
válasz
Eastman
üzenetére
Green Day a fő profil. Billie Joe főként egy LP Juniort használ P90-el az újabb számokhoz, régebbiekhez meg Stratocaster-t seymour duncan SH4-el. Meg blues driver, de az már megvan. Tudom hogy ugyan olyan hangzást úgysem fogok elérni olcsón, de amennyire csak lehet közel akarok kerülni hozzá.
-
Humbucker
senior tag
válasz
Alexios
üzenetére
Hát az a nyúzás, metálkodás nekem nem úgy hangzik ami bármelyik kombónál alap lenne. Vagy lehet csak a gitár van agyonra lehangolva és amiatt hallom így ? Ki tudja, de én sztem lehet rendelek egyet. Ennyit rááldozok, ha meg mégsem begyere akkor 2 hétig visszaküldhetem.
-
Ragnar_
addikt
Portnoy új projektje elég tetszetős..[link]
-
98bja
senior tag
Köszi!
Ezzel szemezek [link]
Később meg kicserélni valami rendes P90-re.
-
-
Humbucker
senior tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Hát mint mondtam 54 másodperctől ami van kis zúzás az a hangzás bejövős nekem. Jó lehet nektek már nem egy nagy durranás, de én pl a Katanából sem tudtam hasonló hangot kicsakarni ami megközelítette volna pl ezt, pedig mint tudjuk a KATANA mindenre jó

Egyébként te milyen erőlködőn téped a húrokat ? -
bigrob
őstag
Ez a terv
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Csak emberünk elolvasta a levelem és nem válaszolt.. (telefonszám nincs kint)
Tegnap este 11-kor kaptam egy sms-t hogy a mai nap elvinnék a gitárom ha még megvan. Jófogásról elfelejtettem törölni. Csak onnan nem kaptam a 200L-es akváriumos-szimszonos-benzines fűkaszás cserés ajánlatokat, úgy voltam, hogy majd lejár nem érdekel..
Emberünk jött időben, el is vitte és ezen a Krameren akadt meg a szemem

(#29809) 98bja
Vintage Leszopólt próbáltam, amikor tanárom gitárra vadászott a kölyöknek, Isten nyugosztalja. Nekem a humbik kisebbnek tűntek mint a szabványok, de minőségileg simán hozta a Plazmától vett Epi Lp studió szintjét (az a fekete, nem mai darab volt). Megvettük, a gyerek a mai napig használja. -
98bja
senior tag
Vintage gitárokról mi a véleményetek?
-
consono
nagyúr
válasz
Humbucker
üzenetére
Ilyenem van pár hete
Nekem bejött, de én pont metált nem játszok. Pár dolog:- van az erőlködőnek egy jellegzetes alapzaja, valószínűleg az FRFR hangszórók miatt (vonalból, vagy az USB interface-t használva nincs ), ez vagy zavar valakit, vagy nem, hallgasd meg!
- bár modellező erősítő, nincsenek meg a standard Fender/Vox/Marshall/Mesa/stb. modellek, van két tiszta, két crunch, két od csatorna, egyre magasabb gainnel. Érdekes módon nekem a Stratóval a super crunch csatorna szól a legjobban, tisztán is, ez a legdinamikusabb, jól reagál a pengetés erejére
- halk
Nálam ez nagy pozitívum, szerintem a Micro Cube hangosabb volt, mondjuk a gain és a volume feltekerésével high gain módban ez is zúz.
- az effektek jók, főleg a reverbet meg a delayt használom. Tetszik, hogy a Micro Cube-al szemben itt effektenként három paraméter is változtatható (tempó, intenzitás, levél). Ja és külön van delay meg reverb, nem vagy-vagy.
- USB audió interface, ennek én nagyon örülök, bár kevesebbet használom, mint gondoltam. Van szerkesztő program is, ez jóval egyszerűbb mint pl a Katanáé, de lehet letölteni patcheket, meg több funkciót el lehet érni, mint az erősítőpotijaival (pl. háromsávos EQ, míg a panelon csak az ISF poti van kint). Felvevő és lejátszó eszközként is használható, az Asio4All-al egészen alacsony a latency, olyan 10 ms input és output oldalon is.Kb. ennyi röviden. Olcsó, univerzális, sokat tud, de nyilván kompromisszumokkal.
-
Moleman
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Én is nézegettem ezeket, mikor az LP-t vettem, a 256-os már egész jó minőségű, hozza a felsőkategóriás Epik szintjét. Legutóbb egy EC401-est simogattam meg, csak úgy érintőleg, nagyon tetszett a nyakprofilja, de elég őrült ára van, tudom, más világ a kettő, de akkor már inkább egy Gibson.
Ez 85-ért viszont mindenhogy megéri, ha nincs hibája. Legfeljebb továbbadod, ha mégsem tetszene, bukni nem lehet rajta.
A 22 bunddal szerintem nincs gond, legalábbis nekem sose hiányzott több. A 21-esekkel bajban voltam, de már megszoktam, hogy ne kolbászoljak arrafelé.
-
nap
addikt
válasz
bigrob
üzenetére
Menj el, próbáld ki.

-
-
Humbucker
senior tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Hát egy kipróbálást megér, ha összetudom egyeztetni.
Viszont amilyen hangok kijönnek ebből a kis kombóból engem eléggé magával ragadott. Úgy néz ki nagyon jót lehet ezzel metálkodni otthon a szobába.
Ennyi pénzért szívesen kipróbálnám. Szerintetek ?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, 7420, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)