Hirdetés
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 - alap
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
-
-
fecaga21
senior tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Peavyt kipróbálom, egy boltban egy srác még a Hughes and Kettnert ajánlotta metálra. Arról mit kell tudni ?
-
válasz
fecaga21
üzenetére
Szvsz peavey vypyr vagy line6 spider ami belefér és van benne hi gain. Ugyan a roland és társaiban is van, de nem arról híresek hogy mekkora metál erősítők. Egy használt spider iv 120 vagy 150 kijön a pénzből és próbán is megszólalnak. Analóg hi gain torzító pedált nem vennék, azokban sok a zizi, a jók meg 60 ezernél kezdődnek.
-
Moleman
addikt
válasz
Moleman
üzenetére
Lett még egy pár, és a Kox. Többet nem szemetelek.

-
fecaga21
senior tag
Ha ilyen metál zenét akarok játszani akkor milyen kombók illetve erősítők jöhetnek szóba?Lesz egy Ibanez Rgém hozzAá, meg van rá max 120.000 em, nagy Slipknot fan vagyok, pc s megoldás (amplitube, guitar Rig, stb) nem érdekelnek, gyűlölöm, nem az én világom szóval csak erősítő vagy kombó jöhet szóba, akár használtan is, a lényeg hogy a lehető legközelebb álljon ehhez a zenéhez a hangzása amit 120 ropiból kilehet hozni. Köszi.
-
Moleman
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Nem, ő ilyen benga dög, 1-es hangerőn már kimeríti a csendháborítás fogalmát.

Még egy kisbarátom eladósorba került, topiklakóknak két mátyással olcsóbban.

-
-
Moleman
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Még nincs hirdetés, azért elővásárlási.
De képeket mindjárt csinálok. -
-
Moleman
addikt
Na engem is utolért a racionalizálási kényszer, megszabadulok két nagy kombótól.

Ha valaki rákívánna egy Kox F50-re vagy egy Marshall Valvestate 8080-ra, kedvezményes elővásárlási jogot biztosítok a fórumpajtásoknak.
-
nikkel111
csendes tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
nos ezzel maximálisan egyetértek ! Már az sem mindegy hogy egy 10''' vagy 12'' dobozbol jön a hang ...
-
-
consono
nagyúr
Én hasonló peremfeltételek mellett döntöttem annó a Micro Cube, most meg az ID Core 10 mellet
Igazából sokáig rágódtam a multi témán, de nekem kell, hogy legyen hangszóró, nem szeretem a fülest.
Mellette meg jó, ha heti 1 órát, max 2-t tudok gitározni, kompromisszumot kellett kötni, nem éri meg (már magamnak sem tudom megindokolni) többet költeni rá... -
Kobe
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
En sem azert vettem a katanat, illetve az elozo cube 30asra sem azert esett a valasztas, mert az lenne a best of (max kategoriajaban nepszeru), de nalam alapfeltetel volt, hogy kompakt, svajci bicska funcionalitassal birjon
Kicsi legyen, fejhallgato es aux bemenettel, de ha kell tudjon szolni, usb interfacekent mukodjon, es lehetoleg normalis szoftveres tamogatast kapjon.
Ezekkel a kriteriumokkal pariba volt a hd400, hd500, hd500x es tarsai, de egyszeruen az ara dontott.Kicsi lakasban lakok, otr azert nem mindegy a meret, ill nekem szamit az is, hogy hany egyeb ketyeretol tudok megszabadulni altala. A roland duo capturet el is adtam.... A rocksmith kabelt szintugy....mert minek emelle
Mondjuk egyszer egy hd500x el osszehallgatnam, de gyanitom akkora kulonbseget akkor sem hozna, hogy a 2* arcedulat bevallaljam
Mpst inkabb racionalizalas van, foleg a kis hely miatt (cortot pl dobozabol se tudom kiszedni, annyira nincs) -
-
Kobe
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Van benne igazsag, de - szubjektiv velemenyem szerint - itt is erdemes azert az elethelyzethez igazitani a dolgokat, igenyeket...gondolok itt arra, hogy a zeneszek, zenelgetok nagyon nagy resze el olyan helyen, hogy oda tok felesleges a lada... Persze vannak paran akik 40nm en adnak sziget nagykoncertet

Voltam mar olyan arcnal boltolni probalgatni aki 2.5 szobas lakasban jaratta az MG100as marshallt a 4*12es ladaval, tarsashazban of course, ugy, hogy bekapcsolaskor asszony es a ket gyerek szoszerint menekult az emeletre.... A szomszedok reakcioit nem is mondanam
Ahogy pl en nem vennek 3.2es benzines bmwt vagy audi suv-t csak arra, hogy hetvegen elugorjak a szomszed utcaba a piacra, ugy ebben is inkabb a "takarekosabb" elvet kepviselem....
Ennyi -
-
Moleman
addikt
Én azt nem értem, hogy miért spórolják le a fejeskimenetet egy csomó csöves cuccról. Ennyire drága lenne a hangszórók terhelését pótló dummy load?
Szombaton kipróbáltunk Eastman kollégával egy Laney Cub stacket 1 watton, tökéletes otthoni cucc lenne, de azon sincs füleskimenet. A nap meglepetése pedig egy Ibanez S970 volt, nem gondolom, hogy a mi stílusunkra szánták volna, de fantasztikus gitár.
-
Kobe
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Lehet mas az ingerkuszobunk, en szinte allandoan fejessel hallgatom a kombot, mivel a lakok nem nagyon toleraljak. Van egy klassz zart, dinamikus fejesem, de valahogy a hanyinger soha nem kerulgetett....
-
-
Kobe
veterán
válasz
NeoPampalini
üzenetére
Azert egy dolgot altalaban kihagynak a kollegak, ha modellezos komborol vagy multirol van szo. Tortenetesen az arat. En nem tudom a sracok honnam szerzik be a cuccot, de ha igy egy az egybe pariba lehetne allitani a ket tipust, szoljanak, mert kernek rogton 3-4db joarasitott nornalis multit

merthogy ugye az van, hogy egy otthoni modellezos kombo, markstol kb fuggetlenul megall ujonnan 60-70K korul, hasznaltba 50..... Egy olyan multi ami van is olyan jo mint ezek, az ujonnan inkabb 130-150K, de hasznaltan is nem lerugott allapotban 90Nyilvan kompaktabb es kenyelmesebb egy HD500, vagy GT100, de az emberek altalaban nem a sajat penztarcajuk ellensegei. Egy GT100ast venni meg egyenesen okorseg, mert katanahoz pl van patch, amivel elohivhato az osszes GT100as effekt. Azonos markan belul, azonos digitalis effekt, ugyanabba a feldolgozoegysegbe egetve, meg lennek lepve ha nuansznyival is maskepp szolna... Akkor meg minek erte 2* annyit adni
-
NeoPampalini
senior tag
válasz
brickm
üzenetére
Egyetértek, "rendes" nagy cucc (amitől a "feelinget" várja mindenki) nem otthonra való, oda tetszik, nem tetszik, valami mást kell kitalálni. Otthon én is pedalboard -> PC mókával tolom, ahol most lakunk, ott nem zavarok ezzel senkit, még nagy hangerőn sem, de még mindig ott van a fejhallgató, mint csendes opció.
A kicsi modellezős kombó témához igazából nem tudok hozzászólni, nekem az teljesen kimaradt. Hasonló vonalon otthonra gondolkoztam egy Ampeg Micro VR fejen, meg egy hozzávaló SVT 210 AV ládán, de ez is bőven overkill, pedig jól mutatna a szobában. Igaz, azzal nem is tudnék rendesen mp3 alá játszani (jó, jó, van AUX bemenet, de az nem ugyanaz). 
-
válasz
sanzik
üzenetére
Ki ez a hermafrodita?
Amúgy ha dobos akkor Veress Marci
-
sanzik
senior tag
Nekem most ő a kedvencem: [link]
Nagyon lelkes és ez tetszik, a többi nem érdekes...

-
Ragnar_
addikt
Ha már a dobosok szóba kerültek [link] (Ez már gyakorlatilag komolyzene)
-
bigrob
őstag
válasz
Balumacikaa
üzenetére
Na és őket?

-
Balumacikaa
tag
Őket milyen zenei irányzathoz lehet sorolni?
-
Humbucker
senior tag
Azért ez a dobos se gyenge amit leművel.
-
Ragnar_
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Ez is odabasz.

Engem kicsit a Wendigora emlékeztet. Szerintem az is hasonlóan világszínvonalú magyar progmetál banda volt.
-
nap
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Nem hiába a dobos a zenész legjobb barátja.

-
-
Ragnar_
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Ez tetszetős.

-
Ragnar_
addikt
válasz
Humbucker
üzenetére
Van azért néhány slipknot szám amit el tudok reszelni, de van sok olyan is, ahová lassú vagyok. (Szercsére a Reaperben lejjebb lehet venni a BPM-et. Azon is gondolkodtam, hogy a pengetési sebesség inkább adottság, vagy fejleszthető gyakorlással és arra jutottam, hogy 70% adottság, így nem pazarlom az időmet 30% fejlődésért... Inkább játszok olyan tempójú számokat amik még mennek
) -
nikkel111
csendes tag
válasz
Moleman
üzenetére
Egészségedre
A beállításokat nem nagyon maceráltam eddig azt a kismillió presetet próbálgattam ami benne van. Még mindig nem értem a végére
Amit változgattam az a cabinet hozzáadása illetve a mikrofon elrendezések bizgetése volt. Érdemes próbálkozni vele mert néha mintha jobb hangja lenne mint a hozzárendelttel .. A másik (ami miatt jobban tetszik mint az ampli 4) a beépített IR használat ... Próbáld ki ha nem próbáltad még ! Főleg metál IR-t használok de most megpróbáltam néhány Fenderest is ... Próbáld ki ! Az IR egyébként a distortiont is csillapitja itt nem is használok noise gatet..
Eddig egy problémám van vele (mint a többi komolyabb vst-vel vagy multival) már többen is írták, a tekergetés elveszi az időt a gyakorlástól ... -
Moleman
addikt
válasz
nikkel111
üzenetére
Köszi a tippet, kipróbáltam én is. Vannak benne izgalmas presetek, de egyelőre az Amplitube 4 nekem bejövősebb, jobban reagál a paraméterek módosítására. Pl a Helixben a Fender Twin Vibrato presetben nekem túl sok volt a gain, viszont ha lentebb veszem, hiába adok neki plusz master hangerőt, erőtlen marad a hangja.
De biztosan vannak benne olyan soundok, ami jobb, mint máshol. Ami feltűnt, hogy a brutál gaines preseteknél sincs háttérzaj, noise gate nélkül. -
-
Humbucker
senior tag
Tessék zúzzatok, gyakoroljátok
Nagyon állat az egész gitár benne. -
Kobe
veterán
válasz
sza.sa
üzenetére
Hacsak nem godolloi vagy, akkor nem

Iden februar elejen vettem at egy godolloi fazontol, december kozepen volt karacsonyi ajandeknak rendelve, max ujevig hasznalgatta es utana kiarusitotta a cuccait. Mivel a gitarjat elobb elvittek, igy az utolso hetekben mar csak a gyari dobozaban pihent.
Kvajo vetel volt, 40vmennyiert hoztam el gyakorlatilag teljesen uj, majdnem bontatlan allapotban. Ekkor meg boltban 63 volt ujonnan, utana ment fel par nappal kesobb 75re minden boltban.... Gondolhattad mennyire vigyorogtam, majdnem felaron meg 23 honap garival

-
bigrob
őstag
válasz
brickm
üzenetére
Én pl fülessel gyűlölök játszani, szóval ez nem szempont, amiket próbáltam ismerősöknél mindenhogy műnek hangzottak. Számítógépes pluginolással is szórakoztam, több idő ment el a presetekkel való buziskodással, mint a gyakorlással és a konkrét gitározás élményével, aktív szórókon nem szólt olyan jól. Ezután jött a peavey vk100 fej 412 ládával, ez már majdnem tetszett de egy kis gain hiányzott és tényleg hangos volt. Ezt az 1x12"-es kombót úgy is tudom használni hogy a szomszédok meg sem hallják, de azért van dinamikája. Elég kompakt, hogy levigyem a jövőben a pinyóba és összeüljünk haverokkal zenélni hangosabban.
Továbbá én nem fikázok semmit, mindenkinek más a jó, más tetszik. Azért van ennyi opció, hogy mindenki megtalálja ami neki tetszik a pénztárcájának megfelelően.
-
brickm
őstag
válasz
bigrob
üzenetére
Hát oké,de az egy más kategória, árban is, meg úgy mindenben. Én is sokáig utáltam a modellezett cuccok hangját, eszm ágába se volt leváltani otthon se a max-max-max-max setupos 2204-et, de megöregedtem és rájöttem nincs mindig erőm meg kedvem 132dB-el gitározni otthon is.
Tényleg aki azért akar modellezős kombót venni, hogy otthon metalikázzon vagy ilyesmi, annak inkább multi. Arra dugja amire akarja, sokkal olcsóbb, mobilabb, próba kiskoncert mehet keverőre, PA -ra.A kombó nem fog attól jobban teljesíteni, ellenben drágább.
Ha meg valaki vagánykodni akar vele hogy fejláda meg mittudomén, az szánjon rá 2-300 ezret vagy 4-et és vegyen egy értelmes fejládát.Persze ez csak az én gondolatvilágom, aki modellezős kombót akar hát vegyen, valszeg jó árban meg lehet majd tőle válni, nameg tapasztalat.
-
brickm
őstag
Természetesen is-is. Az a baj ezzel a modellezzek vagy analogozzak sztorival, hogy azt várjátok egy kis modellezős 100-150ezres digit valamitől, hogy olyan crank legyen mint egy 4 5 600ezres. Ebben a low budge kategóriában nincs uj a nap alatt. Mind hasonló hangú lesz. A végfok, a modelltipus sajátossága meg a hangszórók módosító tényezők. A hangkép dinamikája se lesz sokkal másabb.
Otthonra még mindig multi kell mert az megy gitárerősítővel, pc vel meg fülessel meg házimozival is.
Teljesen felesleges ezeket a 100ezres kombókat erőltetni. -
Humbucker
senior tag
válasz
Alexios
üzenetére
Ha ezt az árat egy használt cuccra költöd így értem. Azért használtan 80 ért már van választék, főleg ha még pótol rá kicsit. Nem tudom, de nekem Code on 1es preseten annyira brutál jó blues, hard rockosan szól a Duncan designed humbival. Nekem nagyon bejön. Mondjuk azt aláírom hogy a 100 preset nagyrésze ugyanolyan semmilyen mű mint a többi olcsó kombóé, de azért van benne jó pár ami nagyon állatul szól rajta, az egyik metál preseten nekem iszonyat faszán szól pl a Raining Blood.
Használt árra mondtam mégegyszer írom. Én ezt 50.ért vettem lábkapcsolóval, újonnan 90 körül lett volna így. -
Alexios
veterán
Szerintem is-is. Meg hát ez egy erősítő, nem csak pedalt kell szimulalnia
De most hogy többet meghallgattam szerintem a jelenlegi mezőnyből simán a katana a legjobb, részben szerintem a 12" hangszoroja miatt is, a kategóriában nem nagyon van másnak. Ettől függetlenül megvan az a cosm-os kicsit mű hangja, de árában a többinél így is jobb -
Kobe
veterán
válasz
Alexios
üzenetére
valaki homályosítson már fel BOSS ügyben....a pedáljai azok szintén digitális effekteken alapuló valamik, vagy ott valamilyen analóg technikával dolgoznak ? (vagy is is? )
csak azért kérdezem, mert nekem nehéz értelmeznem azt, hogy a katana hangját sok olyan ember szidja aki egyébként a BOSS pedálokat örömmel használja....vagy ez placebo, vagy más áramkörön vezetik keresztül ugyanazt a digitáliss effektet ? -
Alexios
veterán
válasz
Humbucker
üzenetére
Azért szerintem ez erős túlzás, konkrétan a katana 50 az egyik legolcsóbb modellező erősítő így is
(A fender olcsóbb talán) Szóval ár/érték arányban túlárazva nem hinném hogy lenne, de múltkor próbáltam code-ot, szerintem semmivel sem jobb. Cserébe az 50w-os jó 20ezerrel legalább drágább, amit a Marshall feliraton kívül sok minden nem indokol. 25-öst nem próbáltam mondjuk, de a 10"-os hangszórója nem javít a helyzeten azt gondolom.
Napokban nézegettem pont max100ért milyen otthoni erősítőt lehetne venni, ami nem foglal sok helyet(Amiket néztem: Fender Mustang gt 40, spider v, katana, code, thr10), de arra jutottam hogy a thr10 kivételével mind szarul szól, azért meg sokallok 96ezret
-
-
Humbucker
senior tag
Teljesen ugyanúgy hallom a Katanat ahogy te. Ezek a Boss cuccok ahogy mondod nagyon mesterségesen szólnak. Ugyanolyan mesterségesen szól mint a Roland Cube, nemhiába Boss mindkettő. Ezért küldtem vissza én is a Katanámat, mert olyan műhangzása volt hogy már nem volt élvezet gitározni rajta. Ezért az árért százszor minőségibb cuccot lehet kapni használtan pláne. Ár/minőség arányt tekintve iszonyatosan túl van árazva ez. De szerencsére sikerült megszabadulnom tőle így a Code25 ös duruzsolását élvezhetem a szobámban, amit aki tehet próbáljon ki, mert nagyon pozitívan fog csalódni. Ne a youtubenak, teszteknek hanem amikor megpengeted a gitárt és amit visszahallassz annak higyjetek

-
Kobe
veterán
Ma hazafele betertem egy boltba amit regota meg akartam mar latogatni
Kezembe akadt egy sterling by music man petrucci signature gitar.... Felelmetes egy cucc. Ha ez ilyen, akkor en speciel elkepzelni sem tudom a music man minoseget. Ok, nem music man, de egy ibanez premium linera is koroket ver

Egyreszt dognehez, iszonyat sulya van pedig kisebb a teste a tobbi gitarhoz kepest, nagyon vaskos faanyagbol keszult, masreszt minden centije tomor funkcionalitas, az imbuszkulcsos konnyen hozzaferheto nyakpalca totol a letoresekig, a valtokapcsolo elhelyezkedeseig, vagy pl a tremoig ami siman hozza a floyd ruganyossagat de joval testbesimulobb meretben.... Latszik hogy nagyon megterveztek.Errol van szo egyebkent [link]
Ja es made in korea, az indonezek kozott. Egyedul a matt festes lehet erdekes hogy kifenyesedik e az evek alatt
Masreszt meggyozodtem, hogy a 25eves lelakott RG-m 150ert geccjo vetel volt, a mostani 200as kategorias ibanez premiumoknak is boduletes nyugjei vannak
sorjazatlan reszek a test tremolokivagasan, kezeletlen, teljesen nyers fa a nyak toveben (vajon ez mennyi ido alatt reped vagy vetemedik be valtozo paratartalom mellett?), bebarnult, megbarnult juhar top... Konkretan az egyik rg721fm nek az egyik szarvan sotetbarnaba szinezodott a szarv vege.... Felaron se vennem, mert gyari hibas -
consono
nagyúr
-
Kobe
veterán
válasz
Eastman
üzenetére
Nem, csak engem zavar a kozepso puki. Altalaban mindig oda esik ahol pengetek, es jobban kihozza a varrogepkezet, mert reflexszeruen probalom elkerulni hogy a pengeto kopogjon a puki tetejen mert veletlen hozzaer.
Csak ha mar kikapnam, valami esztetikusabb es visszafordithato modon tennem, pl letakarva a helyet
-
Kobe
veterán
válasz
Eastman
üzenetére
Nem ez a fo problem, hanem hogy kacerkodok azzal h rakok egy koptatot az rg re, megfurni viszont emiatt nem akarom a testet. Olyasmi kene aminel pl a szarvaknal nincs is csavarfurat vagva ra, es maga a pukitarto csavar megtartja mondjuk
De gyanitom ez csak custom kivitelben osszehozhato
-
Kobe
veterán
Ibanez rg hez lehet olyan koptatolapot kapni, amin csak a ket humbukinak van kivagas?
Neadjisten olyan kivitelben, amihez nem kell megfurni a testet a szarvnal, hanem pl a tobbi csavar megtartja, a kapcsolonal, vagy a szedotarto keret -
nikkel111
csendes tag
válasz
sza.sa
üzenetére
Na beindulva a line6 rajongóktól, kipróbáltam a helix vst-t ... Igaz nem a katanával hanem egy mesa rectifierral ...
Hát meglepődtem ... A vst szerintem össztudásban, hangzásban, lehetőségekben leveri az összes eddigit ! (egyéni vélemény) . Ha firehawk is ilyen ... akkor spórolni fogok meg eladni ...

Jól szól ! -
arnyekxxx
veterán
válasz
arnyekxxx
üzenetére
Probléma megoldva, találtam itthon egy ebayes 10$-os wireless "microportot" amit az effekt után betéve kábel helyett megszűnik a rádióhang és az effekt után a kész ZShangon minőségromlás se igazán érzékelhető. Tanyáraparasztnak jólesszezígy. A helyrádió szlováknyelvű műsoránál legalábbis sokkal jobb

-
arnyekxxx
veterán
Üdv!
Van egy olyan nyűgöm, hogy az effektemet használva gyönyörűen szól a rádió az erősítőben ha az 220-ról megy. Ha nincs rádugva erősítőkimenet csak fülhallgató akkor maxratekert torzítással sincs rádió, vagy ha kis elemes zseberősítő van a kimenetre dugva akkor sincsenek szlovák hírek. Lehet ezzel szerintetek kezdeni valamit?
-
sza.sa
tag
Nem, Muzikernél a Thomann-os áron sikerült megvenni, és még postaköltség se volt
Ennyiért hírdetnek a GS-es használt FX-et.HD erősítők és effektek már vannak a Firahwkban, bár a HD500x minőségben kicsit talán fölötte van. Az fölött meg a Helix. (ismerősömnek volt Spider IV 75W, nagyon jól szólt, azt cserélte POD HD500x-re. Kipróbálta az FX-et, de nem mondta hogy nagyon elmaradna az ővétől...)
-
consono
nagyúr
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Ez ha így van, akkor elég gáz
Vagy menő, ha úgy nézzük, hogy 10 éve mekkorát gurítottak, hogy még mindig eladható .... -
-
Kobe
veterán
válasz
sza.sa
üzenetére
Lehet ezt logikailag nem tudom levezetni.... Vagyis akkor sikerult 0 ftot alkudni ra?
(lealkudtad a GS-es arra, GS-en viszont az uj bolti aron hirdettek) 
Line 6tal az a dilemmam hogy ott is egyre tobb cucc jon ki, igy viszont mar nem olyan egyertelmu hogy melyik is hogyan szol, vagy pl hogy all egy ilyen a POD HD hoz kepest, vagy epp melyik az etalon hangzasban
Mondjuk nekem mostanaban bekapcsolni sincs idkm a katanat, bar a gt100 floorboard patchet szeretnem telepiteni hozza, megnezni milyen, de kicsit lemaradtam ezekkel... Mostanaban epp arra futja hogy bevagjam a gitart magat gyakorolni a kocsiba aztan annyi
-
sza.sa
tag
Igen, kicsit többe került, de jó áron sikerült a Muzikerből megvenni, éltem az alku lehetőségével

Gyakorlatilag GS-es áron kaptam meg zsír újonnan... a GS-en meg se próbáltam alkudni, mikor új áron hírdeti használtan... esélytelen.
Gyárilag van vagy 80 preset, plussz a felhőben rengeteg user által kreált preset. Egy számra, előadóra 2-20db preset is van akár, persze ki kell próbálni melyik sikerült jól... -
Kobe
veterán
válasz
sza.sa
üzenetére
Nem tudom anyagilag hogy jottel ki a dologbol, de a line6 kb 30 rugoval dragabb mint a katana nem? Asszem 80 korul van most egy gs en
Van ehhez is valami preset adatbazis, vagy hogy mukszik?
En sem szeretek pocsolni vele, arra tenyleg maceras viszont van nalam sok sok ugyes ember aki osszerakja es megy utana kedvencekbe
-
sza.sa
tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Telefonnal is. Én androidos tablettel piszkálom. Anélkül azért kicsit fapados, meg el lehet veszni hogy merre is járok, ha csak a multin akarok állítani. Elég jó, eddig stabil. BT-n megy vissza a backtrack a telefonról.
PC-re dugva mint USB interface nem próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Sweet.tv - internetes TV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Én is panelben élek.
De képeket mindjárt csinálok.

azzal járok boltba

De biztosan vannak benne olyan soundok, ami jobb, mint máshol. Ami feltűnt, hogy a brutál gaines preseteknél sincs háttérzaj, noise gate nélkül.