Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- Magyarországra is megérkezett a Poco M8 5G
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
FockeWulf
üzenetére
Fel tudsz sorolni mondjuk hármat a tudomány tévedései közül? Amikor határozottan állított valamit, egy elfogadott modell része volt valami, de kiderült, hogy téves. Nem lesz egyszerű, szóval adik időt

Amúgy van egy bája annak, amikor az emberek olyan szerkezeteken ekézik a tudományt, amik megalkotását a tudomány tette lehetővé

-
törölt tag
válasz
Szten Márs
üzenetére
Meglátásom szerint a nyakillesztés mögött is egy jól bújtatott marketing van. A Csavarozott nyakat könnyű sorozatban gyártani, jóval olcsóbb is. A ragasztott bonyolultabb illesztését, és az ezzel járó drágább technológiát próbálják magyarázni, hogy sokkal jobb a hang. Az átmenő nyak nem igazán szorul magyarázatra, a legdrágább, de ennél van egy nem elhanyagolható előny, hogy végig egyformán kényelmes.
Javítási szempontból újabb pozitívum a csavarozott nyaknak. Érdekes, hogy a legolcsóbb lett talán a legjobb középút. -
FockeWulf
tag
válasz
Szten Márs
üzenetére
A tudomány már nagyon sok mindent próbált megmagyarázni, és (mint az később kiderült) a legtöbb esetben hülyeségeket állított.
Szóval, szép és jó ez a tudomány dolog, de komolyan venni nem szabad...vagy legalább is ne egyből, fenntartások nélkül fogadjuk el 
-
törölt tag
válasz
Whit3Rav3n
üzenetére
link?

-
törölt tag
válasz
Szten Márs
üzenetére
Valahol láttam demózni optikai hangszedőt, mint lehetséges megoldást a mostani elektromágneses leváltására. Az biztos, hogy nem fogja fékezni a húr rezgését. Belevehetjük még a csillapításba nyugodtan a bundok anyagát ugyanúgy, ahogy a felső nyerget is, illetve húrlábat is. És legvégül a leginkább meghatározó tényező maga az ember. Ahogy fogja, ahogy használja a hangszert.
Akárhogy is nézzük egyrészt elsősorban a PU, másodsorban az egyéb összes tényező határozza meg a hangot. A legnagyobb változást a hangszedők cseréjével lehet elérni. De akárhogy is cseréljük, egy Stratnak soha nem lesz LP hangja. Hasonló igen, de ugyanolyan nem. Hagyjuk most a sustaint, meg nyak illesztést.
Nézzük a hangszínt. Elsődlegesen a PU fogja meghatározni. De érdekes, hogy ugyanaz a PU nem úgy szól egy másik testben. Színezi a hangot a test is. -
Eastman
addikt
válasz
Szten Márs
üzenetére
OK.
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
Eastman
üzenetére
Nem, nem tesztkérdés. Teljesen komoly kérdés. Amennyire látom, a gitárok világában nagyon kevés a megfelelő módszertanú vizsgálatokkal alátamasztott tudás és igen sok a misztikum, a hiedelem. Az egyik ilyesmi a gitárnyakillesztés hatása a hangkitartásra - mki fejből vágja, hogy a csavarozottnál a legroszabb, átmenőnél a legjobb. Ezzel szemben egy valamire való tanulmány ismeretes a témában, ami azt találta, hogy pont fordított a helyzet: a csavarozottnál a legjobb, átmenőnél a legrosszabb. Ráadásul a különbség olyan kicsi, hogy csak műszeresen volt megállapítható, fülre nem.
Ami a sustaint illeti, szerintem triviálisan a húrra ható mágneses és mechanikai impedenciák összessége fogja meghatározni. Minél erősebb a hangszedők mágnese és minél több van belőlük, annál nagyobb erősebb térben rezegnek a húrok, ez annál inkább hat rájuk és torzítja, lassítja a rezgésüket. (Sustain szempontból ezért jók az aktív hangszedők.) A mechanikai ellenállás még egyszerűbb: minél jobban képes a gitár átvenni, elvezetni, elszívni a húrok rezgéseit, azok annál kevesebb ideig rezegnek. Márpedig a hangszedőket nem érdekli a test rezgése. (Ezért is érthetetlen, hogy ugyan miért jó az nekünk, ha rezeg a test. Ezért is kérdeztem.) A hangszedőket csak a húrok rezgése érdekli, így kívánatos, hogy azokat a gitár minél kevésbé tudja elvezetni. Egy hatalmas tehetetlen tömegű, kemény, denz fából készült test és nyak erre megfelelőbb, nem fogja úgy elvezetni a húrokból a rezgést, mint egy puhább, kisebb tömegű fa, a maga kisebb mechanikus impedenciájával. Így a les paul testtől több sustaint várunk, de ennek semmi köze a nyakillesztéshez.
Amúgy a tudomány SOHA nem mondta, hogy a poszméh nem tudhat repülni. A tudomány jó sok idővel ezelőtt annyit mondott, hogy nem tudja, hogyan repül a poszméh. Azóta amúgy tudja. Hatalmas különbség. A félreinterpretálás kedves, tudományellenes emberek műve, ami jól elterjedt. Ne ülj fel neki.
-
Alexios
veterán
válasz
Eastman
üzenetére
Akkor úgy mondom a mérések nem támasztják alá ezt a mítoszt

(#31488) syn7h37ic: Nem teljesen értem miért mosod össze a vallással, de szerintem a mérés az egy elég konkrét bizonyíték arra, hogy nem úgy van ahogy feltételezik. Igazából nem is tudom milyen más bizonyíték lehetne még. Sőt, igazából pont ez a lényege, hogy lehet külön hangkitartása két gitárnak, de egyáltalán nem biztos, (sőt a mérések alapján biztos nem) a nyak rögzítése határozza ezt meg.
-
törölt tag
válasz
Alexios
üzenetére
A tudomány sok mindent bizonyított pl. bebizonyította, hogy Isten nem létezik. De konkrét bizonyítékkal mégsem tudott előállni. Ilyen a nyakrögzítés is. Háromféle rögzítésű gitárom is van itthon, tehát az összes féle megoldásból van a falon egy-egy. De mégsem az átmenő nyakasnak van a legjobb hangkitartása. Túl sok egyéb dolog szól bele az egészbe, hogy miért is olyan a hangja az adott hangszernek. Nem is igazán akarom tudományosan megérteni, elég, ha hallom az összkép alapján. Pl. a Csavarozott RGIR és a ragasztott V100 közel hasonló kitartást hoz, de hangszínben egész mások. A átmenő nyakas SLX a Floyd miatt(?) hamar elhalkul. És megint más a hangszín.
Hallás, és kinézet alapján fogok ezután is választani gitárt, nem spektrográf alapján
De ez jó téma, mert örökké lehet rágódni rajta. Van itt fenn is több videó ami demonstrálta, hogy mennyit is változik a test anyaga, vagy nagysága a hangképzéskor. -
Alexios
veterán
-
Eastman
addikt
válasz
Szten Márs
üzenetére
Ez tesztkérdés?

Te is érzed a hasadon az akusztikus rezgését. A mestergitároknál pl. rendesen hangolják a fa alkatrészeket is az összeállítás, összeragasztás előtt. Tehát annyit farag, csiszol le belőle a maestro, hogy azt megkopogtatva tiszta hangokat adjon, harmonikusan rezegjen. Az elektromos gitároknál is. Feltételezem, hogy a Gibsonnál a maha test és nyak összedolgoznak, „eggyé válnak” a ragasztástól. Tudom, az örök csontszemöldök vs. műanyag, rezeg-nem rezeg kérdést súroljuk.
Stratnál jellemzően különböző a test és nyak anyaga. Meg, ügye ő a gitárgyártás T-Modell-je.
Szerk:
Egy szóval; Szusztéjn, köszönöm. ...ami ugye, a Stratnál kevesebb. (Ezért is adtam el...)
-
törölt tag
válasz
Szten Márs
üzenetére
Szusztéjn.

-
törölt tag
Kicsit off, de mégsem...
Most néztem meg Van Damme egyik örök klasszikus filmjét a Cyborg-ot
És, hogy hívták a jót és a rosszat? Na, na, na?Fender és Gibson
30 év után esett le bakker...
Bővebben:[link]
Idézem "A karakterek, Gibson Rickenbacker, Nady Simmons, Fender Tremolo, Marshall Strat és Pearl Prophet hangszerekről és a készítőkről kapták a nevüket." -
Eastman
addikt
válasz
sutyesz96
üzenetére
Nem kérdezel hülyeségeket. 80-100 szerintem kell ahhoz, hogy ne csalódj. Pengetők, (tok, állvány)*, heveder + kb. 10. Egy kis gyakorló erősítő minimum 30. ...tól a csillagos égig. Ha PC-n keresztül használod, nyilván ez nem lesz költség.
Ha nagyon nagy szerencséd van, 100-120-nál megállsz.
*(nem szükségszerű, inkább csak opcionális).
-
sutyesz96
addikt
válasz
Eastman
üzenetére
Okés, Les Paul lesz egyértelműen a befutó, minden tekintetben nagyon elnyerte a tetszésem.
Azt látom, hogy nem a legolcsóbb modellre sikerült rárepülnöm. Mit mondtok, mi lenne az a lélektani minimum amit költenem kellene rá, az eddigieket figyelembe véve? Illetve Epiphone és Vintage márkán kívül gyárt-e még más is Les Paul modelleket?
Bocs, ha hülyeségeket kérdezek, de tisztázni akarom a dolgokat.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Eastman
üzenetére
Vagy egy jó kis Vintage V100? Baranya megye, Pécs...
Mondjuk kicsit furi a hirdetés.
-
Eastman
addikt
válasz
sutyesz96
üzenetére
Sajnos nem. A Les Paul a ragasztott nyakkal „működik”. Leegyszerűsítve; a ragasztás adja át a mahagóni nyak és test rezgéseit egymásnak. A csavarozás az nem LP, hanem csak „olyan mintha”.
A Strat-nál OK.
Ez már ragasztott.
Szerk:
Ha az SG forma tetszik, erre rá lehet repülni...
Illusztráció: balra az SG jobbra az LP (Les Paul)
-
Alexios
veterán
válasz
sutyesz96
üzenetére
Ne márka alapján vegyél szerintem gitárt, attól hogy epiphone van ráírva meg simán lehet szar. Nekem túl sok tapasztalatom nincs les les paulokkal szóval majd más biztos útba igazít, de az olcsóbb squierek(bulletek pl) is igen rosszak tudnak lenni, gondolom epinel sem nagyon más a helyzet
-
-
V.Stryker
nagyúr
Sutyesznek ez nem lenne jó? Cort G-250 Illetve itt egy Vintage V6 strat. Amúgy is az tetszik neki.
-
Kobe
veterán
válasz
Szten Márs
üzenetére
Hat az aanj egy fokkal jobb, de a klasszik kocka neck joint nem az igazi.... Nekem is meg az van a regi RGn, egy rubikkockat le lehetne faragni, annuival azert sokkal krnyelmesrbb lenne

Ha flottul megtanulok jatszsni, tuti szerzrk egy prestige RGT-t, azoknak neckthrough
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
Whit3Rav3n
üzenetére
Van átmenő nyakas Ibanez bőven-bőven a prestige széria alatt is, pl RGAT62. De miért kellene az átmenő nyak, ha az Ibanez csavarozott nyakkal is bőven kényelmes és jó elérést biztosít magasabb fekvéseken is?
-
Kobe
veterán
Azt arulja el valaki, hogy a basszusgitarokat miert tudjak olyan fene szepre es masszivra csinalni, szemben mondjuk a normal 6hurosokkal?
Atlapoztam pl az ibanez katalogust, a bass-okbol vam egy raksy natur szinu, testen atmeno nyakkal es valami diszes mocsari koris toppal, az atlag kategoriaban, az RG-nel es kb a prestige teteje lenne, vagy j custom
-
bigrob
őstag
válasz
sutyesz96
üzenetére
Cort G210
Haveromnak volt, tremolóblokk kitámasztva, kar kicsavarva. Még drop C-ig lehangolva is játszott rajta humbija jobb volt mint az epi lp studiómnak. Használtba 20-25 között megy.
Egyetlen gyenge pontja a jack aljzat volt de az is fél 1 év után kezdett el és még 1 évre rá adta meg magát. -
sutyesz96
addikt
Ez válllalható darab, egy Vintage-hez képest?
-
Humbucker
senior tag
Ezt a régi bandát ismeri valaki rajtam kívűl?
Régen nagyon ment nekik a szekér, most újra összeálltak, nagyon jó kis pörgős ez a szám sztem 
-
Kobe
veterán
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Eastman
üzenetére
Egy taknyolás a végén azért sokat dobna a dolgon.

Amúgy V.Stryker-nek csak egy év rutinja van és még azzal sem tudja eldönteni, hogy valami jó-e vagy szar. Sok volt első évben az elmélet.

Amúgy én a tremolosokat olcsóból biztos kerülném. Illetve a használt piac kínálatának itteni véleményeztetését javasoltam neki és egy hozzáértő magávalvitelét.

Amúgy én már eldöntöttem, hogy nagyon rá fogok menni a Yamaha Pacifica-ra, mert szerelemesek lettünk egymásba vagy én belé.
De a feleségem most morgi rám a költések miatt, így most tuti nem... jön a nyár, motoros szezon, így arra megy a pénz... talán ősszel, titokban. 
-
Eastman
addikt
Szolgálati közlemény!
Szolgálati közlemény!
Szolgálati közlemény!
Pörgessük meg kicsit ezt a videót kattintásokkal, like-okkal, facebook megosztásokkal, pozitív kommentekkel. Látszik, hogy ügyesek, sok energiát fektettek bele a srácok és csak 160-an láttuk másfél év alatt. 0 hsz.! Nincs szerencséjük, de úgy látom, hogy ennél többet érdemelnének.
Tegyünk jót velük, hadd legyen egy jó hetük, R&R!
Mit szóltok hozzá?
Szolgálati közlemény!
Szolgálati közlemény!
Szolgálati közlemény!
-
bigrob
őstag
válasz
Eastman
üzenetére
Nekem egy bőr heveder jött aliról 900 vagy 1200 ft-ért. Mai napig használom!

Továbbra is azt mondom, hogy használt piac. Inkább azt a pár ezer forintot szánd rá amit az állványra költenél és találj neki a szekrényben helyet.. (3 gitár nálam is ott pihen)
Illetve hídnál humbucker hangszedő legyen inkább szerintem. -
törölt tag
válasz
sutyesz96
üzenetére
Az eléggé behatárolja a keresést. Strat-ból van annyiért, de a tremoló azoknál elég gagyi, úgy is mondhatnám, hogy használhatatlan. 150 Eurós kategóriánál a tremolót jobb kitámasztani, és elfelejteni, vagy eleve fix húrlábas modellt keresni.
A Használt piac tényleg jó, sok modell kevesebb, mint a feléért beszerezhető. De kell némi rutin hozzá, vagy egy tapasztalt ismerős.
Kompromisszumos megoldásként a kinézett használt gitárt megnézni újonnan egy hangszerboltban, és az már ad némi támpontot. (már ha egyáltalán van, mert mostanában szinte csak rendelésre vannak gitárok. De az alsóbb kategóriások közül szinte mindig van valami a boltokban, érdemes megnézni) -
Eastman
addikt
válasz
sutyesz96
üzenetére
Szerintem fogjatok össze V.Stryker kollégával, ő is most pont „belépő” Stratot keres. ...nemrég kezdett elmélyedni a hat húr rejtelmeiben, viszont van már jó egy-két éves rutinja. Remélem, nem haragszik meg érte, de dumáljátok meg, hogy egyszer ellátogattok az Eldorádóba (Nyugati pályaudvar) vagy a Gitárcentrumba (a Blaha Lujza tér közelében van). Jó móka, mi Molemannal szoktunk így garázdálkodni a hangszerboltokban.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azért is lenne jó, mert először kultúrsokkot kapsz a nagy választék láttán, aztán pedig szépen leülepednek az elképzeléseid.
-
FockeWulf
tag
válasz
sutyesz96
üzenetére
A Nagyfi-féle Gitárcentrumot csak ajánlani tudom én is. Segítőkészek, és akkor is úgybánnak az emberrel mintha egy félmillás gitárt vett volna, hacsak nézelődni megy be. A választék meg kiemelkedő, érdemes ellátogatni.
Az alföldön sajna nincs olyan hangszerbolt ami olyan hujj de nagyon ajánlható....itt Szegeden talán a Music-centrum, sajna a készletük több mint szerény. A másikat meg sem említem
Viszont valóban az egyik leglényegesebb, hogy m a keret...?
Szerk: 100-150 euróból nagyon nem kell gitárt venni...talán egy Squier Affinity használtan 50 ezer körül (150-160 juró). -
Eastman
addikt
válasz
sutyesz96
üzenetére
Új Les Paul forma.
Új Stratocaster forma.
A legolcsóbbakat hagyd, középártól, vagy felfelé keresgélj...!
Aztán irány a Nyugati téren az Eldorádó hangszerbolt! Ott sokfélét kipróbálhatsz. Pengetőből vegyél 5-6 féle keménységűt, kisebbeket, nagyobbakat is! Aztán majd használat közben kitapasztalod, hogy melyik a kényelmes, melyikkel pengetsz könnyebben vagy melyikkel szól jobban a megpengetett hang. Kábelt csak újat vegyél!
Keményok, állvány, gitárpánt/heveder: --> használtpiac, jófogás, vatera
Pengető, húr --> vatera, aliexpress Csak újat, természetesen!Kérdezz bátran, szívesen segítünk.

-
bigrob
őstag
válasz
sutyesz96
üzenetére
Mi lenne a keret? Milyen zenét szeretnél játszani? (youtube link is jöhet)
Én inkább a használt vonalon keresgélnék. Vintage V100 50-60 körül szokott menni. Epiphone LP studio is 60 körül ment ha jól emlékszem.
Les Paul forma 2 humbival mehet metálra is, Strato forma a single coil szedőkkel zajos ha torzítod, inkább valami lágyabbra ajánlatos. (persze mindent lehet mindennel próbálni)
-
Eastman
addikt
válasz
sutyesz96
üzenetére
„Olyan zeneboltot keresnék, ahol nem lenézően bánnak velem, mint kezdővel, hanem...”
Sajnos erre elég nehéz válaszolni. Húsz év során begyűjtöttem egy-két rossz tapasztalatot.
Itt a fórumon esetleg meghatározhatjuk a fő irányt:
- kik a kedvenceid; együttes, gitáros,
- kedvenc stílusod,
- mit szeretnél játszani,
- melyik forma / kategória (színvilág) tetszik? Azért kérdezem, mert könnyebben gyakorolsz, ha örömmel veszed az öledbe a hangszert.

-
sutyesz96
addikt
Sziasztok!
Vidéken vagy Budapesten hova érdemes mennem totál kezdőként? Olyan zeneboltot keresnék, ahol nem lenézően bánnak velem, mint kezdővel, hanem esetlegesen elmagyarázzák hogy milyen gitár lenne jó nekem elsőre, milyen húrral, pengetővel stb. És igen, ezért az ellátásért hajlandó lennék inkább felmenni Pestre, mint megrendelni valami webshopból egy gitárt, bármiféle know-how nélkül. Ha az Alföldön valahol tudtok ilyenről, természetesen ne tartsátok magatokban.
Köszi ha tudtok segíteni!
-
Humbucker
senior tag
Na ha minden igaz, akkor hamarosan megérkezik az EMG HZ hangszedőm, híd pozícióba. Biztos, hogy jobb lesz mint a gyári Epiphone humbi. Egyszer már játszottam egy LTD-én, ott eléggé adta a hangja, bedugtam az én gitáromat is, hát eléggé érezhető volt a különbség. Jó lesz ez nekem.
-
Succor
csendes tag
Még mindig új gazdára vár az LTD STR-213-fr-em.
Akit érdekel írjon
-
-
-
-
marcusa
addikt
Sziasztok! Gitár effektet szeretnék vásárolni, de el vagyok veszve...

Használtban gondolkodom, ilyen 60ezer Ft-os kerettel. Line6-okat nézegettem egy ismerősöm ajánlása alapján. Amiket gsfanatic-on találtam az a Line6 HD300 - X3 live és van még egy HD500 is 70ezerért... Jelenleg csak szoba gitározás van, de szeretném ha az effektet nem kéne rögtön cserélni, ha ez később változik. Van esetleg tapasztalata valakinek a fent említett effektekkel? De nyitott vagyok más tipus-ra is. Ami jó lenne, ha lenne benne hangerő és wah pedál beépítve. A looper funkciót is hasznosnak találom, bár lehet pár próbálgatás után már nem mozgatna...
Köszi! -
Whit3Rav3n
senior tag
válasz
Humbucker
üzenetére
Én csak 10-eset használok mert alap hangolásban tartom a gitárokat, pontosabban 10-46-os szettet egy Bo-El MC 6-on (floyd-os superstrat, 25,5") meg egy 10-56-os 7 húros szettet egy Ibanez UV777-en (szintén floyd-os superstrat, 25.5").
Viszont most nézem hogy Pillars of Creation hangolás a cél ami eredetileg egy 7 húros szám? Arra szerintem böven kevés lesz a 11-es húr, Ott attól fúggöen hogy milyen feszes húrok tetszenek 12-es vagy 13-asat nézegetnék. Ugye mégiscsak 7 húros hangolásról van szó ott egy 6 húros gitáron.
-
Humbucker
senior tag
Nemrég újítottam fel kicsit a PC-met, alaplapba integrált hangkártyám van, ami sztem nem a legjobb Guitar Tig-hez. Milyen hangkártyát ajánlanátok a gépembe amivel már élvezhetőbb a gitározás?Line 6 UX1-el használnám.
-
Humbucker
senior tag
Köszi.
11-est használtok mindketten?Milyen gitárhoz? -
Alexios
veterán
válasz
GoTReX
üzenetére
Most erre mit lehet mondani?
minek még erősítő mikor van már Kemper amivel moddelezhetsz bármit? Vagy igazából nem is kell kemperig menni, ott egy bias amp is akár, végtelen lehetőség, 200$.De hogy valaszoljak is a kérdésedre: millió fele pedál van, ha vannak beváltak, akkor minek leváltani, esetleg pont olyan lehet nincs a multiban, stb. Illetve attól függ milyen mfx-rol beszélünk, egy helix lt pl 230rol indul, ha csak pár pedál kell akár olcsóbb is lehet, főleg ha nem boutique pedalaid vannak, illetve általában ezek idővel kerülnek az emberhez, nem egyszerre veszi az összes pedalt.
Másrészt szerintem pont azért mert 230k körül lehet kapni helix lt-t többek között érdemes lehet inkább ebbe gondolkodni, ugyanis joesellyel hosszú távon olcsóbban jön ki, folyamatos frissítések, véleményem szerint igazából a minosegbe is egyre nehezebb belekötni.Megvan mindkettőnek az előnye és hátránya is, illetve a gitárosok kicsit furák, ragaszkodnak a régi dolgokhoz, hiába lenne akár jobb megoldás
De amúgy sok kezd lenni az ilyen hibrid megoldás is, elég a boss rv-500 pedalt megnézni, ahol már egy reverb pedalnak is midi csatlakozója is vany annyira komplex dolgokat lehet állítani rajta
-
Whit3Rav3n
senior tag
válasz
Humbucker
üzenetére
Egyéni preferencia nagyrészt a nagyobb márkáknál. Nekem az Elixir vált be mert a bevonat miatt jóval tovább megtartja a hangját sima húrokhoz képest. Viszont acél húr ami miatt világosabb hangja van mint a sima nickel húroknak meg kicsit feszesebb is azonos hangoláson.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titan, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év , 100% akku
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Eladó szép Nokia 7 Plus 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Szóval, szép és jó ez a tudomány dolog, de komolyan venni nem szabad...vagy legalább is ne egyből, fenntartások nélkül fogadjuk el