- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
ngabor2 #38420 üzenetére
Az a gáz, hogy ha eleve többet kellett volna adnod neki, akkor már kész csoda, hogy eddig mentek...egyébként létezik igen...nem csak elméletben...arról nem is beszélve, hogy a ram fesz is ingadozik (drop/droop)...
Amik nálam voltak HyperX anno: 800hoz 1,8v elég volt, de 1066hoz már 2,0-2,1v kellett...de mondom jó lenne már tudni milyen ramod van...HyperX és mellik?
-
Gorneck
legenda
válasz
ngabor2 #38412 üzenetére
Hááát igazából a ramon rajta kell lennie 1066on mennyi fesz kell neki, mert gondolom annyin megy...
Nálam pl a ramokra 2,1V van ráírva és azt meg is kérik, pedig csak 800asok...máskülönben érdekesen tud viselkedni...pl 1gyel tudom csak elindítani a gépet 1.8V-tal...ha megemeltem a feszt, akkor már kettővel is megy szépen.
Szal nemtom neked pontosan milyen ramjaid is vannak, de esélyes, hogy megnőtt a fesz éhségük és azért szórakoznak veled...szóval 1-2 tízed voltot nem árt neki emelni... -
-
tlac
nagyúr
válasz
ngabor2 #36685 üzenetére
alaplapot cseréltem ep35ds3-ról ep35ds4-re. a probléma, hogy ez úgy tűnik, nem tud usb-ről bootolni..
tudnia kell, szerintem én ubuntu-t bootoltam usb-s rackről
amit bootolnál az a ds3-nál ment?ugyebár ennél a 2. pcie16 slot valójában x4-es. ha ebbe teszem a videokártyát, az fog menni ugyanis venni akarnék egy x8-as pcie-igényű raid kártyát, ami nem biztos, hogy szereti az x4 slotot.
igen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Windows 11
- Hegesztés topic
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest