Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
borsodika #35686 üzenetére
Ezt nem BIOS-frissítéssel lehet megoldani, semmi köze a laphoz, egyszerűen elkoszolódott. Elég, ha bekerül egy pár hajszál, és máris ugrál a kurzor.
Szedd szét miszlikekre az egeret, és tisztítsd ki alaposan. Nálam ez megoldja a problémát.És nem Hunter2, ez NEM "az optikai egerek hülyesége." Nekem is optikai egerem van...
Ja, és Gigabyte lapom.
-
krizo
csendes tag
válasz
borsodika #34563 üzenetére
Nem kapcsol ki, nem indul újra, csak nem jön be az alaplapnak a menü része [ahonnan biosba, boot menu-be stb. lépsz be] és nem bootol. Ha 1-2 perc múlva resetelek, elindul és müködik minden. Ez nem függ attól hogy tuningolom-e vagy sem. Próbáltam az alap beállításokon is és tuning állapotban is.
-
barnam_
nagyúr
válasz
borsodika #34356 üzenetére
"honnan tudom kideríteni, hogy a procinak kevés a fesz és nem másnak?"
Pl. gondoskodsz róla hogy másnak ne legyen kevés a fesz: ramokat szinkronban hajtod; adsz nekik elég feszt, ha így is hibázik, akkor emelsz a cpu feszt. ha még mindig fagy, akkor nem a procinak kell, hanem mch, fsb, vagy egyébnek. -
tlac
nagyúr
válasz
borsodika #34345 üzenetére
számítógép/érzékelő
usb-s egerem van.Néha bekapcsolom a gépet és nincs egér.nem világít az optikája.Ilyenkor azt szoktam csinálni, hogy kikapcsolom a gépet és a tápon lévő kapcsot lenyomom így áramtalanítom.Ha ez megvolt újra van egér.Mi lehet a probléma?nincs másik egerem így nem tudtam még letesztelni, hogy az egér kezd-e haldokolni
a4tech egérrel másnak is volt ilyen problémája
DroneZ^:
3x2 giga core i7-hez, ütős és hosszútávon gondolkodsz
-
borsodika
őstag
válasz
borsodika #34342 üzenetére
Még1 probléma:
usb-s egerem van.Néha bekapcsolom a gépet és nincs egér.nem világít az optikája.Ilyenkor azt szoktam csinálni, hogy kikapcsolom a gépet és a tápon lévő kapcsot lenyomom így áramtalanítom.Ha ez megvolt újra van egér.Mi lehet a probléma?nincs másik egerem így nem tudtam még letesztelni, hogy az egér kezd-e haldokolni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS routerek
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)