- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
veze
őstag
válasz
Antaran #42549 üzenetére
egy SSD azért nem árt neki, ha belefér a keretbe, nálam a memória mennyisége is ki van maxolva, és egy xeon5450 van benne. stabil , nincs vele gond, általános irodai munkákra mint levelezés, nyomtatás, word, excel(2016), böngészés ,face meg ilyesmi böven elég. Azt nem is tudom hirtelen milyen vga van benne , olyan régen volt már vele bármi gond is, ami miatt bele kellett volna nyulni, de ilyen HD4850 szintű valami
-
sz.j
nagyúr
válasz
Antaran #42536 üzenetére
Véleményem szerint nem kell félni a BIOS-frissítéstől, mert például a linkelt oldalon leírt módon én számtalanszor frissítettem a P35-DS4 lapomat és soha nem volt gondom vele. Csak egy dolog miatt kell izgulni, hogy ne legyen áramszünet.
(A mai napig is tökéletesen működik) -
-
Thrawnad
senior tag
válasz
Antaran #42529 üzenetére
A xeonok t0 alacsonyabb, ezért bios frissítés nélkül melegebbnek hiszi az alaplapod.
Ha befrissíted, akkor egyből tudja mi az ábra.
A proc hőmérése úgy megy hogy egy alap t0 hoz viszonyítja és azt közli az alaplaphoz.
Ha ezt a t0-t nem ismeri fel a lap, akkor téves mérés van.Thrawnad
-
válasz
Antaran #42517 üzenetére
Eszkábáltat azt úgy értettem, hogy amiket most használok hozzá (ventillátor, lefogató) nem ehhez volt, hanem másikhoz, viszont az nem rézmagos volt. Jónak jó amúgy, de lehet leváltom, nekem jobban bejön az ilyen álló hűtés.
sgergi: Akkor szerencséd van. Nekem kéne frissítenem, mert nincs ott, de még nem tudom.
-
válasz
Antaran #42515 üzenetére
Nem nagyon ajánlott Xeon-hoz a stock cooler. Nem fogja eléggé lehűteni magát a cpu-t. Nekem nem stock van, hanem egy eszkábált. Egy sima rézmagos borda, rajta egy ventivel, és idle-ben 30-35 fokon tartja az E5420-at. Load alatt mindig más, de 60 fok felé nem megy.
sgergi: Igen, van hogy semmi bios piszkálással megy a Xeon, csak olyankor pár funkció hiányzik. Pl: SSE 4.1, VTX-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest