- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gyuri81 #42575 üzenetére
A történet úgy néz ki megoldódott
Vásároltam a HA-n egy 2x2GB KIngston Hyperx-et. Belerakom a gépbe mondom ennek működni kell!!! Hát nem...
Cserélgetem a memóriákat, semmi. Elővettem a 4. OCZ-met a fiókból mondom berakom az egyik helyére. Láss csodát elkezett boot-olni a lap
Így mostmár 8GB-al tudok végre gazdálkodni.Kérdés: Hogy a fenébe tudott a lap (3x2GB-al) bootolni/működni mikor az egyik modul hibás benne???
-
sz.j
nagyúr
válasz
gyuri81 #42577 üzenetére
Lehet, hogy a 4 db memónak kevés az a fesz amit kapnak ....
Esetleg azt meg lehetne próbálni (saját felelősségedre!) hogy a DDR2 OverVoltage Controlt Manual-ra állítodd és max 0,1-0,15V-al emeled a memóriák feszét. Az itt leírtak szerint -
sgergi
veterán
válasz
gyuri81 #42564 üzenetére
PCI express frequency: 100 Mhz
Ekkora tuningot szerintem tud minden fesz emelés nélkül, max a ramnak kellhet, de első körben annak se adnék. Milyen ramok? 800 vagy 1066 MHz?
Az utolsó oldal jó úgy, ahogy van.Én se ma foglalkoztam ezekkel utoljára, de régebben sokat húztam én is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- BestBuy topik
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- Motoros topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest