- Mobil flották
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- One mobilszolgáltatások
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Yettel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Aktív témák
-
zonaporkolt
tag
DS3 tulajoktol kerdem (bar sztem az osszes P965-os lapra ervenyes), hogy milyen felallasban hasznaljak az IDE es SATA (lila/sarga) csatlakozokat? Valami compatibility listre gondoltam, amit Gorneck akar fel is tehetne az oldalara
Az en esetem: jelenleg egy 250 GB-os Samsung IDE HDD es egy Pio109-es (kolcson) IDE DVD van a gepemben (raadasul ugy, hogy a slave DVD van a kabel vegen, mivel felul vannak az 5,25''-os helyek). Kesobbiekben ugy valtozna a helyzet, hogy egy SATA rendszervinyo lenne es egy SATA DVD-iro, mellette pedig a fentebbi IDE vinyo lenne egy mobil rackben. Milyen SATA DVD-irot erdemes venni, ami teljesen jol szuperal ebben a lapban (es mellesleg kezeli az Arita/RiDisc dvd lemezeket)? -
tlac
nagyúr
válasz
Stalker-2572 #4196 üzenetére
igen tudjuk
viszont a beállításaidnak is el kellene veszni, mert érdemes egy load optimized-et nyomni -
Stalker-2572
veterán
Frissítettem BIOS-t, jelentem az aktuális beállítások nem vesztek el, viszont az összes profil igen. Aki frissít ezt vegye figyelembe.
-
pasquale
tag
Bazze, nagyon gyorsa gép, kattintok abbana pillanatban feljön az ablak, nemúgy mint még az adatlapomnél lévő gépnél
Most rakok fel gémeekt, igazából az FSX érdekel a legjobban! -
reaper05
csendes tag
Sziasztok!
Van egy DS3 alaplapom meg egy 800MHz GEIL Ultra 2GB Kit-em. Úgy tudom a lap csak 1.8V-on kezeli a RAM-okat, habár 2.2V-on kellene működniük. Adhatok neki +0.3V-ot, hogy még stabilan működjenek?
THX
[Szerkesztve] -
Balupapa
senior tag
ST-t
Van vkinek tapasztalata a 11K-s Kingmax 10666ról? -
ati2
őstag
-
pasquale
tag
Köszönöm szépen segítőkészségeteket!
Majd még beszámilok, jaj de most nem TinyXP megy föl hanem a sima xp mind1! -
slayer006
addikt
válasz
pasquale #4175 üzenetére
ha Vitesta Etreme Edition ram -jaid vannak ,akkor adhatsz neki +0.2v -t
Suitable for: Desktop PC
240 Pin Unbuffered-DIMM non-ECC
Configuration: 64Mx8
Bandwidth: 6.4GB/Sec (PC2 6400)
Timings: 4-4-4-12-2T
Voltage: 2.0V~2.1V
Supports nVIDIA EPP Technology
Warranty: Lifetime Warranty
[link]
U.I.: amúgymeg
[Szerkesztve] -
F.B.I.
veterán
Nekem hibátlanul elindul a proc, alapfeszen, 3Ghz-en.Ilyenkor felesleges a memóknak adnom +feszt?(bocs ha hülyeséget kérdeztem )
-
pasquale
tag
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚRRRRRRRRRRRRRRRRRRRISTEN
Bassz@ +
Mekkora egy barom állat idióta f@sz vagyok:
:
.d
:
Rosszul dugtam be az ide kábelt tehát ami a vinyóba menne az ment a cd-romba és forditva.
Mos t csak a vinyó van rákötve bekapcsolom és látom az ámitott XP logót
Bocs hogy ilyen érzelmekkel dúsitott lett, de most nem férek a bőrömbe, most folytatódik az install.
[Szerkesztve] -
pasquale
tag
Gigabyte GA-965P-DS3
Samsung pata nemtudoma pontos tipusát, sp16....
Ezen volt a régi rendszerem ami az adatlapomon van. Formáztam a telepitővel.
igen SP2-es mind2.
Azt reméltem h első válasz:
Szerezz egy 64bites xp-t de nem : (((((
MOD:
ram: A-data... ma vettem gianni-tól
[Szerkesztve] -
pasquale
tag
HELLO
Most állitottam össze magamnak egy rendszert.
Ez az alaplap
+e4300cpu
+1gb ddr800 ram
+1db 7600gt
+1 360w zalman táp
+1 IDE samsung HDD
És szépen összerakom, telepitem a windows-t. Majd mikor ujraindul h a 2.odik szakasz mennyen , ez a hibaüzenettel találkozok:
''A programban fellpépett hiba következtében a windows neminditható.
A probléma oka:
a kernel betöltéséhez DLL-ekre van szükség.
Jelezze a rendszergazdának a programhibát''
probáltam angol és magyar XP-vel is, 32bit-essel.
Mi lehet a baj, nagyon el vagyok keseredve! -
fer
őstag
válasz
Kicsirics77 #4162 üzenetére
Már van f11 csak még béta státuszban van!
-
BPFeri
senior tag
válasz
Kicsirics77 #4159 üzenetére
-
BPFeri
senior tag
válasz
Kicsirics77 #4149 üzenetére
Valszeg nem.. mert egy korábbi HSZ -ben már szó volt róla hogy...
''.. a hőfok meghatározása sokkal pontosabb lett az F11 , F12 Biosban mint az a korábbi verzióban volt ... '' ..
.. mivel a kedves GIGA mérnökök időközben sokat dolgoztak rajta !!! -
fer
őstag
válasz
Andrewhouse #4133 üzenetére
Ne aggódj az enyémen csak F8 - as volt és simán ment benne E6320 pedíg ezt a procit csak F10 től támogatja hivatalosan a lap!!
-
Kicsirics77
veterán
na föltoltam az f10 biost annyit változot a helyzet hogy everestben már legalább a vDimm értéket pontosan írja 2,1v és a cpu hőfok most 41c ami eddig 32c volt
lehet hogy most mér pontosan??
viszont a magok hőfoka változatlan marad az előtő bioshoz képest is
érdekes hogy a bios szerint a vCore az 1,325
everest meg 1,44v látja ugyanezt ez kicsit elgondolkodtat
[Szerkesztve] -
bim
veterán
vsszaraktam a DS4-re a hitpájp cuccot és igy is megy neki az 510.
most orthos blend test fut.és fini forró a borda. -
F.B.I.
veterán
válasz
A DS3-at 2 napja vettem F10 van rajta.
-
Muréna
őstag
válasz
nem kell inkább az én DS3-mam?
-
Andrewhouse
aktív tag
válasz
Gorneck #4131 üzenetére
Hát majd most fogom meg venni hetekben!
Csak azért kérdezem , mert ugye e4300 fogok bele tenni,
[link]
és a giga oldalán az van minimum f10kel, és az f10 ekkor jött ki:2007/01/12
[link]
Akkor gondolom ha most veszem meg akkor már csak az van rajta nem?
Vagy akkor jobb lesz megkérdezem előtte nézzék már meg.........
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
válasz
Andrewhouse #4129 üzenetére
Az attól függ milyen friss...
-
tlac
nagyúr
teljesen jó az f10 is, sőt talán kicsit gyorsabban is kezeli a memóriát, mint az f9 (?) (ha van kedved leellenőrizheted)
annyi hátránya van, hogy a cpu hőmérséklet kb annyi lesz, mint a magok, így lehet jobban pörög a ventit is, f8-ban még ez nincs
fer:
egyik lapon sincs
cmos clear-hez kell csak jumper
Andrewhouse:
attól függ mikor jött ki a gyárból
[Szerkesztve] -
Andrewhouse
aktív tag
Sziasztok!
Most veszek egy 1333fsb is tudja GA-965P-DS3 - 3.3 REV.
Mé egy kérdésem lenne előtte:
Alapból ezen már f10-es bios van nem? -
fer
őstag
Az miért van, hogy egyetlen árva jumper sincs a deszkán (S3)???PL: cmos
-
fer
őstag
válasz
Kicsirics77 #4124 üzenetére
nem próbálok ezekkel én már semmit, a samsungok amúgy sem egy tuningbajnokok, veszek én is valami márkásbbat!
pedíg a válszra nyomtam az elöbb is!!
(vagy nem) -
fer
őstag
Az AsRock deszkám nem ellenkezett a ramokkal abban szépen ''muzsikáltak'' gondolod egy ram csere megoldaná ezt a problémámat is? Már korábban emlitettem, hogy 24pines helyett 20pinessel kínálom árammal a lapot, hogy esetleg ez is gond lehetne, de mintha írta volna valaki hogy neki 20 pinessel is ment a tuning!
-
fer
őstag
Már csak a tuning problémával kellene kezdenem valamt! 300FSB nél is visszaáll alapra egy újra indítást követően! pedíg 300-as FSB nem egy nagy eresztés a pci-e frekt fixáltam 100-ra, ramot 2x tolom, adttam neki 0.2v és így sem ok!
[Szerkesztve] -
fer
őstag
válasz
Kicsirics77 #4115 üzenetére
én még arra tippeltem, hogy nem komálja a a wincsimet, de neked amint látom sata2 van, lehet azzal nekem se lenne problemám. Na mindegy végül is marad így, ha egyszer csak így hajlandó hibátlanul működni akkor legyen.
[Szerkesztve] -
Muréna
őstag
válasz
Kicsirics77 #4117 üzenetére
nem mondtam, hogy rakj bele ds3 biost, csak gondoltam megosztom veled, hogy valoban nincs semmi különbség a kondikon kivül
[Szerkesztve] -
Muréna
őstag
válasz
Kicsirics77 #4112 üzenetére
Nincs eltérés igazábol, 1-2 jóember DS3 biost haszbált S3-hoz..
Nincsmit -
Kicsirics77
veterán
tekintve mivel tök egyforma lapunk van így nem értem a probléma forrását mert nekem oda-vissza megy minden s-ata csatlakozó sőtt van 1 s-ata dvd íróm is és teljesen mind1 melyik vezérlőre teszem az eszközöket működik mindenhol normálisan
de ha nekem a Jmicron vezérlőn megy tökéletesen akkor hagyd rajta azon és nem lessz gond -
fer
őstag
Nem tudom miért dicséri mindenki ezt a sárga csatlakozós ICH8 vezérlőt!?, nekem alapos fejtörést okozott mire rájöttem, hogy ez miatt instabil a gépem, csupa kék halál. eltünt win config.exe file-ok, dvd-rom hibásan olvasott stb. Két napomba telt mire rájöttem, hogy nekem a lila csatlakozós, jMicron sata vezérlő ami nem okoz további gondokat! Korábban az IDE bővítő kártyára gyanakodttam (SIL0680), de most már ez is megy rendesen kopp-kopp. A biosban még nem piszkáltam semmit (lehet ez a baj), minden alapon van, a winyó amire telepíteni akartam mindhiába, egy Sata 80GB Samsung (pontosabban egy :SAMSUNG SP0812C tipusu). Megtudná mondani nekem valaki, hogy mi lehet a probléma?
-
Muréna
őstag
válasz
Kicsirics77 #4110 üzenetére
ugyan az a 2.. csak másak a kondik..
-
Qru
MODERÁTOR
robekri-nek is igaza van meg neked is. Nem a melegedés miatt, mert ''hideg'' indításkor sem bootol-be. Azt meg nem hiszem, hogy pár másodperc alatt melegedne olyan mértékben fel, hogy lelőjje magát alapra.
Robekri: nem hiszem, hogy ezen a az újrpasztázás segítene, pont a fentebb leírtak miatt, mert amúgy nem melgeszik nagyon a cucc. Sztem az 500-as fsb nálam már szó szerint technikai KO.
mod: egyébként az jutott eszembe, hogy mi van ha egy BIOS frissítés segíten. Végülis most F5 van rajta, azóta meg kijött pár újabb verzió... Csak vhogy fázok a dologtól.
[Szerkesztve] -
Muréna
őstag
válasz
Kicsirics77 #4107 üzenetére
nekem f10 van, gond nélkül üzemel
-
Kicsirics77
veterán
szasztok szakemberek
éppen most néztem a giga oldalán hogy van már f10 bios a sima 965p s3 rev1.0 lapocskámhoz
ha esetleg valakinek van ezzel a bios-szal tapasztalata akkor megköszönném ha megosztaná velem hogy érdemes-e frissítenem f 8--->f10-re
a segítséget előre is köszönöm
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
- HP 65W töltő eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest