- Macrodroid
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
DJ.Gróf
aktív tag
Hát srácok jol elvitáztok, hozáteszem nálam is e két lap között (ds4,p5b deluxe) között zajlik a csata! Azt tudom,hogy most egy stabil lapot szeretnék végre ami viszi a tuningot ,de nem indul ujra álandoan meg egyéb ilyen kis idegesítő apróságok ,azaz használni szeretném normálisan 805-ös procim legaláb 3.6-ra megtépve müködjön szépen stabilan a lap! Egyen löre öszintén szólva a ds4-röl több rosszat olvsatam,a hibák töbsége bios update-el javitható is! Elözö lapom asus(k7) az tény,hogy nagyon stabil cucc! De nekem most a pénz is fontos nyilván nem dobok ki az ablakon + 5-6k-t csak azért,hogy asus-om legyen! de nem akarok ráfázni sem. Igazság szerint mindegyik jó vételnek tűnik! Gigabyte felöl hajt a kíváncsiság is mivel még nem volt giga lapom. Memoria téren én úgy látom ,hogy mindkét lap küzködik bizonyos fajta ramokal! Az viszont nagyon durva,hogy van amelyikkel el sem indul! Az 533-as ramjaimat én sem fogom 800-as ramra cserélni,abbol az árbol inkáb veszek majd még1 gigát.
-
DJ.Gróf
aktív tag
Megnéztem jobban a képet és tényleg 24 tüs a tápcsati! És van még a 2*4-es! gondolom alapból azért is van letakarva mert nem kötelező használni. De nem igazán értem,ha azokat nem használom akkor nem lesz stabil a rendszer tuning esetén? valaki használja 20-tűs táppal, amin csak 1*4tüs csati van?
-
DJ.Gróf
aktív tag
-
DJ.Gróf
aktív tag
Valki használ ds4-et A-data vitesta ramokkal? nem lessz vele gond? Estleg valki 805-ös procit hajtott már benne?
-
DJ.Gróf
aktív tag
Lehet hülye kérdés,de ds4 böl is van már rev. 2 ? vagy csak rev1?
-
DJ.Gróf
aktív tag
Mit szolnátok egy Ds4, 805-ös proci +A-data 533-ram párosításhoz? nagyon filozok,hogy p5b deluxot vegyek e,de az elég drága és a ds4 olcsobb és felszereltésgben kb ugyanott van! Na meg a ds4 az jobban is tetszik csak asus-om már volt,de gigabytom még nem! nehéz az élet
-
DJ.Gróf
aktív tag
Sziasztok! Erősen gondolkodom,hogy a ds4-et vagy p5b deluxot válasszam, ebben kellene egy kis segítség! A tuning az fontos egy 805-ös proci lessz benne majd. A ds4 olcsóbb így az most közelebb ál hozzám és rosszat nem nagyon halottam rola. p5b-nél álítólag van gond az ide vezérlővel nem tudom ds-nél is fennál e ez , nem akar rendesen boot-olni az ata vinyorol. Én még azt használok! +egy dvd íro is rá van kötve. A ds4-en duál gigabit van vagy csak 1 ? köszönöm a segítséget!
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Xbox Ultimate előfizetések
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged