- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone Air - almacsutka
Aktív témák
-
westlake
félisten
..te viszont vitazhatsz.. ertem.. bocsanat..
egyebkent en szemely szerint szeretek ertelmesen vitatkozni, mert valamilyen szinten ez viszi elorebb a vilagot.. azt viszont nem csipem, amikor valaki(k) teljesen alaptalnul kotnek bele a masikba es erveleni sem tudnak normalisan, mert hianyos a tudasuk..
halistennek en megtehetem, hogy eleg sok ujcuccot kiprobaljak, igy sajat magam tapasztalom a dolgokat es nem kell elhinnem esetleg azt, amit egy kulfoldi forumon, oldalon irnak.. persze ram is siman lehetmondani, hogy hazudok es felre akarom vezetni a nepet, amikor a tapasztalataimat leirom ide, a forumra.. mondjuk nekem ebbol semmi elonyom nem szarmazna, hiszen nem akarok semmi rosszat senkinek es nem szponzoral senki, aki megmondana, hogy melyik marka javara itelkezzek..
[Szerkesztve]
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- s754, s939, AM2, AM2+, AM3, AM3+, AM4, FM1, FM2 alaplap, CPU akciÓÓÓ
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3739
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest