- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
ritkamadár
tag
Na végre volt egy kis időm megnézni mi történik, ha az összes cpu extra (EIST, C1E, TM2) kivan nyomva. Sajna minden maradt a régibe stabil 1.57V-t mérve, a biosban 1.2V volt beállítva. Everest nem sokat téved: [link] Aszem itt az idő csapni a Gigabyte-nak egy mail-t. Vagy várjak az F6-os biosra?!
Más bajom nincs a lappal nekem bejött.
-
ritkamadár
tag
Beletoltam az új bios-t (F5 final) a ds4-be, sok változást nem tapasztaltam... max annyit, hogy nem kellett az s3 trió a cmos reset után.
Minden más maradt a régibe...
Buliméterrel mértem néhányat kíváncsi voltam milyen feszeket nyomat a deszka, aszem nem kell hozzá különösebb magyarázat:
Érdekes, hogy bekapcsoláskor default feszre lövi be a procit tök mindegy mi van beállítva
a biosban. Ha a boot sikeres volt csak akkor nyomja csak rá a kakaót.
A szokásos vcore bug is maradt 1.2185V alatt bármit állítok be a lap 1.55V-al hálálja meg.
[Szerkesztve] -
ritkamadár
tag
válasz
Gorneck #3797 üzenetére
Ismétlés a tudás anyja vagy mi a szösz..
Oké én abban a hiszemben voltam, hogy csak a mem feszét tolja fel ha ''normal'' beállításon marad, de ezek szerint mindent. Sőt ha kedve van akó felül bírálja a kézzel beállított értékeket is. Csak az nem tiszta, mért kell egyből 1.55V-t tolni szegény cpu-nak. -
-
ritkamadár
tag
DS4 tulajok valaki próbálta már heat-pipe-ot szétszedni? Konkrétan nálam csak a feteken maradna a hűtő az északi és déli hídról lekerülne.
Én hülye bedobozoltam az most nagyon nincs kedvem szétbombázni újra az egész gépet.Amúgy nálam a déli hídra nem feküdt fel a borda egy kis görbítés kellett csövön.
Bios ügyben nagy hallgatás vagyon gigabytéknál, remélem végre valami használhatóval
jönnek ki... Nálam olyan csinál a lap, ha nyomok egy cmos resetet a pci-e karira (X1800XL) nem hajlandó képet adni. S3 Trio bele a lapba, biosba az elsődleges VGA átkell nyomnom: pci-e ekkor már hajlandó a másik vga-ra kinyomni a képet. Ezt F4 és F5c-vel is hozta lehet búgos a lap?!A másik ha a core feszt 1.218V alá viszem akó felnyomja 1.55V-ra a core feszt még szerencse, hogy vízzel vagyon hűtve a kóró. Valaki tapasztalt hasonlókat?
-
ritkamadár
tag
Sziasztok!
Végre én is beléptem a klubba egy DS4+E6300 párosítással.
DS3 szeretem volna de sajnos nem volt, így haverom DS4-el lepett meg.
Sajna 30 percem volt a tesztelni, az a fránya éjszakás műszak ne lenne...
Első benyomások pozítivak! Bios frissítés sima liba, backup-ba F4-et toltam, a
main-be F5B-t. Mindent hagytam auto-n csak az fsb-t csaptam fel 400-ra,
simán boot-olt memteszt is ment 5 percet. Aztán nyomtam egy próbát 460-on, lazán beboot-olt, de memteszt megállt mint a szög 1 perc után.
Valxeg a 667Mhz-es Samsung memó (1G) adja meg magát, igaz 900Mhz körül
érthető is. Reggel aszem kicsit szórakozok az időzitésekkel.
Most már csak azt kell kitalálnom, hogy rakom rá az északi hídra a vizes blokkot.
Aktív témák
Hirdetés
- Logitech szerviz
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile (ARPG)
- Fotók, videók mobillal
- Háztartási gépek
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Corsair Dominator Platinum 32GB DDR5 6000mt/s (2x16GB)
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- Asus ROG Z790 Dark Hero
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest