Hirdetés
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
Nippon
őstag
Igen van hangja a ventiknek akár egy léghűtéses rendszeren.
A blokk kialakítása valóban nevetséges, amit rögtön le is szögeztem, mint ahogy azt is, hogy nem is tudtam rendesen ráhúzni az északi híd miatt.
Valószínűleg egy jó blokkal lehetne javítani, de nem érdekel. A csövekkel ismét beleszaladtál egy remek meglátásba. Minden rendszer leszűkül a csatlakozóknál és a radiátor csövei is szűkebbek, mint a cső.
A 400L/h szerinted gyengusz, most erre mit mondjak? A legtöbb számítógépes vizhűtéseknél használt pumpa ennyit tud. Nyilván van az Eheim-nek is komolyabb de az magában többe kerül, mint a TT kit.
Két eltérő alaplapban lévő procit összehasonlítani eleve nem érdemes, semmilyen értelemben.
Az én procim 1.425V-on megy a kolléga 1.2xxV-szemben, nyilván az sem számít.
Azt a szinte már lényegtelen apróságot, hogy a procik is melegedhetnek eltérő módon, meg sem említem.
A radi pedig réz, alu lamellákkal, mint a többi.
Egyébként szeretem a hozzád hasonló, kultúrált és intelligens embereket de tényleg.
Mint említettem ez a cucc olcsó, ezért a teljesítménye sem csúcs, viszont abszolút elfogadható, ellenben egy Innovatek nem biztos, hogy megér 50-60-70 ropit, mert alig teljesít jobban.
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lexus, Toyota topik
- EAFC 26
- Futás, futópályák
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- BestBuy ruhás topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest