Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fer

őstag

Egy régi hiba nekem is megint előjött! Tegnap újraraktam a Win-t, és elsőre nem jött össze, az indulásnál valami sys-t hiányolt, na ekkor már kezdtem ideges lenni, de azért másodszor már sikerült! Ma este meg megint arra lettem figyelmes tv nézés közben (a monitor ki volt kapcsolva), hogy marhára zakatol a winyó! meglesem mi a franc történhetett már megint, hát pio-ban ment a winyó, immáron a második csatlakozóban is! Most még idegesebb lettem, havonta egy sata csati, akkor már nyárig sem húzza a gépem, kikapcs, átdug a 3. ba (pontosabban a II. -ba, mert a 0 és a I volt kilőve) hát ott megy! Nem hagytam annyiban, és átdugtam a 0-ba ismét amit eddíg halottnak hittem, és láss csodát ott is megy! Na gép szétkap darabokra átvizsgálás indul! És találtam egy érdekes dolgot, pontosabban kettőt : a 4pines molex tápcsatik közül kettő a toldásoknál szinte épp hogy nem csúszott szét, és a múltkor épp azon is egy winyó volt ami vacakolt! Ami ebből a tanulság és valószínű sok hibára, és kékhalálra megoldás is lehet : a tápcsatlakozókat nem szabad elhanyagolni, csak szorosan egybeilleszkedöket használjunk, ha viszont lazák ezen könnyen lehet segíteni egy tűvel! Mert gondolom Y elosztó szinte mindenki gépében van, legalább egy, mert a 4db tápcsati ami a tápból kivezet nem sokmindenre elég!

Hát röviden ennyi, remélem sokaknak tudttam segíteni!

Új hozzászólás Aktív témák