Hirdetés
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GaB-V8
csendes tag
Kérlek, segítsetek, kiakadtam!
Valami gáz van az integrált hangkártyámmal. Egyszercsak megszűnt a hang. Zene lejátszás közben. Realtek High Definition Audio-t eltávolítva, újratelepítve változatlan a helyzet, legfrissebb audio driverrel se lett jobb, biosban is letiltottam aztán vissza, attól se... És a Setup defaults se javított a helyzeten.
A Realtek HD Audio Manager belöltődik system tray-be, mintha minden rendesen menne. Azt írja az eszközkezelő, hogy minden tutin megy, winamp is úgy tesz, mintha lejátszana, csak nem hallatszik ki. Mikrofonból se megy be jel. És a legfurcsább, hogy amikor egy hangszórót csatlakoztatok, vagy kihúzok, akkor ugye erről egy buborék is szokott szólni. Na mostmár ez se megy, pedig kéne, mert be van pipálva a kis kockája a beállításoknál...
Mondjatok valami jót, mert már el vagyok keseredve...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos Aorus B650 AORUS ELITE AX V2, újszerű, garanciával
- Új, bontatlan ADATA XPG 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade Black XMP/EXPO - 10 év gari
- Több darab, 2-4-8GB DDR3/DDR3L 1333 - 1600Mhz-ig
- Dobozos új MSI B650 GAMING PLUS WIFI 6E antennával, io shielddel, garanciával
- Új 32GB G.Skill F3 2400Mhz CL10 eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PocketBook Touch Lux 5 (PB628) /hibás/
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest