Új hozzászólás Aktív témák
-
varga911
senior tag
válasz
Laraxior #1027 üzenetére
1066MHz-es ramot szerintem ne vegyél, bármilyen jobbfajta 800MHz-es CL4-re hitelesített kit visz 1000-ret CL5-ben, ajánlott ősember rambazárja, onnan csemegézz.
Így spórolsz egy kis pénzt és vehetsz egy Core2-es processzort.
Silent pipe-ről annyit, hogy el van bxxxva. Legalábbis amit én láttam eddig, attól alig lehetett feloperálni egy ninja plust, és a művelet felsértette a körömágyamat elég rendesen. De legalább ''jól'' néz ki. Igen, P35-nél is a lényeg ugyanez. P35+Prescott? Érdekes párosítás, dehát a pénz az nagy úr. Legalább mindkettő P-vel kezdődik, vegyél hozzájuk Patriot ramot, és egy Powercolor/Point-of-view VGA-t és így teljes lesz a hegemónia.
Üdv.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Poco F7
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Háztartási gépek
- YouTube
- Autós topik
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- További aktív témák...
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest