- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashget
félisten
Hello.
Szóval akkor nagy baj nem lesz belőle ha megkapja mind a 24-et?
sejtettem, hogy emiatt van kevesebb rajta de azért bekaphatnák gigáék ;) mi múlt volna azon hogy rak egy sys fant a deszka hátuljába hogy egy ventit rákötve kihúzza a meleget a házból.
Közben felraktam az F10 biost is a Q-flashel, olvasva a korábbi win alóli dolgokat. -
robyeger
addikt
Ezt a BIOS frissítés előtti checksum ellenőrzést a LiveUpDate-es online Netes frissítésnél is alkalmaznia kellene, de valahol légy kerülhetett a levesbe
Vagy így akarja rákényszeríteni Gigabyte-ék a DualBIOS drágább lapjaik megvásárlására a fogyasztókat?!
Pendrive-ot úgyan úgy lehet boot-olhatóvá tenni, szóval azzal DOS alól miért ne menne. Hogy a QFlash látja-e a Pendriver-ot, jó kérdés?? A FAT32 azért gyorsabb az NTFS-től, mert a fájl és könyvtár bejegyzések nem tartalmaznak biztonsági protokollokat, tehát nincs jogosultsági lekérdezés a hozzáférésnél és ezáltal kevesebb adatláncból áll az adott partició könyvtárstruktúrája. (Sok apró fájlnál kezd érezhetővé válni)
[Szerkesztve] -
robyeger
addikt
Tényleg király dolog ez a QFLASH funkció a Giga részéről, de számomra ott a lényegi veszélyhordozó a floppy lemez, mert az elméletileg bármikor és bárhol bekrepálhat. Kíváncsi lennék mit csinál a QFlash, ha szektor hibába ütközik a floppy-n?
FAT32 boot particiók a PartitionMagic by PowerQuest progival sec perc alatt létrehozhatók. A FAT32 valamivel gyorsabb is mint az NTFS, 1hátránya van 4GB feletti méretű fájlt nem támogat, de rendszerpartició esetében szerintem ez nem is kell.
[Szerkesztve] -
Lalaland
tag
Na emberek! nagy félénken ugyebár mert az előző lapom elszállt, windowsos biosfrissítés után, bár érdekes mert egy régi msi lappal igy könnyedén sikerült. Most a 2.lapnál felfrissítettem a biost (sikerrel!) f5 ről az új f9re. Atapinak hála télleg ez a legegyszerübb legjobb és legbiztonságosabb ugyhogy ezer köszönet érte
Igazából változást nem vettem észre, de csak az újabb van rajta. -
Dufresne
addikt
Na akkor pontosítok kicsit, mivel ezt a variációt énis ismerem
Szóval ezekszerint a lapon az ide2 és ide3-as csatlakozó már a raid-hez tartozik és nem sima ide csatornaként funkcionál és ezért kell hozzá betölteni a drivert?
Mert akkor amire én gondoltam az tárgytalan, tekintve, hogy azt simán bios beállításal nem lehet korrigálni
Azért köszi a választ, de nem erre gondoltam konkrétan, ha csak ez a lehetőség, akkor inkább beleintegrálom a drivert a telepítőcd-be
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Asus ROG Strix Z790-I GAMING WIFI
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest