- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dufresne
addikt
Na akkor pontosítok kicsit, mivel ezt a variációt énis ismerem
Szóval ezekszerint a lapon az ide2 és ide3-as csatlakozó már a raid-hez tartozik és nem sima ide csatornaként funkcionál és ezért kell hozzá betölteni a drivert?
Mert akkor amire én gondoltam az tárgytalan, tekintve, hogy azt simán bios beállításal nem lehet korrigálni
Azért köszi a választ, de nem erre gondoltam konkrétan, ha csak ez a lehetőség, akkor inkább beleintegrálom a drivert a telepítőcd-be -
Dufresne
addikt
A kérdésem az lenne, hogy van ugye 3 ide csatorna ezen a lapon elvileg, de pl win telepítésnél csak azokat a vinyókat látja, amiket az egyes ide csatira dugok, hiába állítok bármit is.
Szóval mit kéne beállítani ahhoz, hogy mondjuk amásodik vagy a harmadik ide csatira dugott vinyókat is úgy kezelje mint az egyesre dugottakat. Tehát pl boot-nál jelezze azokat a secundary ide device-ok között. Mert elvileg lehet oda rakni 4 eszközt, csak nekem éppen csak azt látja ott, ami az egyes ide csatira van dugva.
Másik meg, hogy post screen után jön egy detecting ide devices felirat, vagy mi a szösz, ami igencsak lassítja a boot folyamatot, hogyan lehet ezt megkerülni, vagy gyorsítani rajta?
előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI B650 Tomahawk Wifi
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest