- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
Új hozzászólás Aktív témák
-
gofry
senior tag
válasz
Flashget #365 üzenetére
Nekem most szünet van a tuningban
, pedig van egy Vapochill micro is mellé
és kimondottan jól tolja a dolgot, de sajna most csak az 533as ingmax van benne...az meg nem egy tunning ram a 667es simán pörgött 800 on de az 533as katasztrófa 3,5 fölé már nem bírom még visszaosztással sem feltuszakolni szar...
-
kiskakas
senior tag
válasz
Flashget #344 üzenetére
Az eddigi csúcsom alkalmával, amikor 4g-n fut a proci, a ramokat 2.0- ba rakom, igy olyan 520mhz-n mennek csak. Az FSB 266. Biosban ilyenkor 1.385V-ot kapott a proci, ill mind az fsb/pci-e/dimm +0.1V-ot.. feljebb nemszivesen emelném.
Ja, amúgy nekem bármilyen CAM állásnál fagy a gép, akármire állítom,tehát nem használomA MIB asszem auto.
Sztem összességébena lapnak, ennyi pénzért bestbuy! Ha nagyon rámszakad az ég, akkor egy sataII vinyó figyel be,hogy végre letilthassam a gigaraid vezérlőt, ill +1g ram..
-
-
Cloud_s
aktív tag
válasz
Flashget #317 üzenetére
Na, csak összejött!
Onnan gondolom hogy normális, hogy nekem is tüzes már negyed óra használat után is, mindenféle túlhúzás nélkül, de a fél év alatt mióta megvan, egyetlen fagyás sem volt (nagyon zárt ház, 0 szellőztetés). Azért elképzelhető, hogy meleget csinál a házban, és ettől melegebb a tuner is. Voltak itt egy páran, akik raktak rá egy ventit hogy megnyugodjanak...
Ahogy láttam a legtöbb gyártó 945-ös lapja passzív, tehát bírnia kell.
A plusz 4pines csatit érdemes rárakni, stabilabb lehet tőle a lap (főleg durva proci + túlhúzás esetén).
Megnéznél nekem egy dolgot?
Windows eszközkezelőben van neked másodlagos IDE csatorna az Ultra ATA Storage Contollers-hez? Mert nekem van, de ugye a valóságban nem kéne hogy legyen, csak elsődleges...
[Szerkesztve] -
Atapi
senior tag
válasz
Flashget #318 üzenetére
Azt a műanyag takarást egyszerüen ki tudod huzni (legalábbis nekem ki lehetett), csak azért van benne, hogy ha valaki 20tűs csatival használja, ez is megkönnyitse a helyzetét, hogy jo helyre dugja be. Meg a manualban tanácsolták is, hogy hagyjuk benne, ha 20tűs csatit használunk. Bizonyos esetekben nyujthat védelmet az üres helyek számára.
sysfan meg csak egy van. A manualban is emlitik, hogy több alaplaphoz jár ugyanez a manual (p-pro/p-g), a megfelelö helyeken megjelölik, hogy melyik állitás melyik lapra vonatkozik, ha van különbség. 3 sysfan a pro-n van. Ezen csak egy.
üdv -
Cloud_s
aktív tag
válasz
Flashget #309 üzenetére
Az északi híd bordája tűzforró -> ez normális
(A déli híd kezeli amúgy az I/O-t.)
Hogyan van elosztva a 2 PATA vinyó és a DVD? Mert az Intel déli híd csak 2 PATA eszköz számára biztosít csatornát, a másik két port elképzelhető, hogy nyűgös (ezeket egy plusz chip kezeli). Próbáld csak IDE1-et használni (1 vinyo + 1 DVD), ha így nincs gond, akkor lehet tovább lépni...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Strix Z790-I GAMING WIFI
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest