- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Júliusi techmontázs (2025)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
gofry
senior tag
mindenki arra vár, hogy viszi-e majd a Core2-t
Úgy látszik gondja már senkinek nincs vele
-
gofry
senior tag
Mégsem kizárt, hogy a 945ös lap is képes lesz fogadni a core 2-es processzorokat, ugyanis az epox kihozta új alaplapját ami támogatja a core2eseket és 945 ös lapkészletre épül. Még talán egy szalmaszál...
-
gofry
senior tag
válasz
FireKeeper #471 üzenetére
Sziasztok, ez a lap már nem lesz conroe ready több mint valószínű. Az intel és az összes partner a 975, 965 vonalba fekteti az energiákat és a Conroe támogatást is. A 965 ráadásul egy elég jó lapnak ígérkezik.
-
gofry
senior tag
válasz
V.Stryker #464 üzenetére
Hát nem tudom, nekem ehgy IDE vinyó van meg az optikainak fenntartott csatin egy DVD író masteren és egy CD író slave-en. A giga raid nekem enabled, S-Ata-t meg AHCI-ben hasznláom. Tunning: CIA: off, RGB: auto
crtl + f1 fő menüben
top performance: ha procit akarsz húzni enabled, de ekkor a VGA-t meg emeli 50 MHz-cel ez azért vicces, mert utána a tunning program sem akarja módosítani, de prochoz nem árt a top perf, sokat nem jelent mondjuk.
DDR II 533-as pláne samu ram kevés a tunninghoz, jó mondjuk nekem a kingmax fesz emeléssel elment 750 ig
De azt biztosra tudom,hogy ddr II 667-tel 4500 ig emeltem a 3000es proci órajelét igaz akkor már tél hidegben kipakoltam az erkélyre de 4 G-t mindenképp visz -
gofry
senior tag
válasz
V.Stryker #447 üzenetére
Stryker: Így van 512 kevés, ugyanis a 945 még nem tartalmaz memory pipeline-t kicsit lassúcska a memória kezelése így. Mindenképp vegyél még 512-t és dual channelben használd a ramokat és akkor már jó lesz. Én is így jártam. Nekem most 2 × 1 GB megy benne így minden remek.
-
gofry
senior tag
-
gofry
senior tag
Szia! Nem rossz lap, de én a 955 akkor már jobban ajánlom szerintem jobb nálam volt mindkettő és annyival nem drágább. Személy szerint a 945-tel sincs semmi gond, de a 955 gyorsabb. A konfigod jó, csak a geil value-t másra cserélném volt nálam olyan ram annyira nem nyerő
-
-
gofry
senior tag
válasz
FireKeeper #419 üzenetére
RGB csak akkor müxik ha nem auto állásban van, valamint auto állásban akkor ha max performance engedélyezve van, de akkor is csak miniálisan emeli meg a grafikus kártya órajelét szerintem ennek ahhoz semmi köze. Próbálj meg egy másik drivert feltenni a karihoz
-
gofry
senior tag
Hi! próbáld meg megcserélni a két ramot még az segíthet, vagy játszani az időzítésekkel. Mivel mérted, hogy lassabb? De az is lehet, hogy nem mennek dualban rendesen, elixirrel sajna ez megesik, ha jó fejek ahol vetted akkor viszacserélheted. Amivel jól megy ez a lap, bár nekem prom van: kingmax, ocz, corsair
-
gofry
senior tag
Na most akkor kezdjük ott, hogy el kellett volna olvasni a használati utasítást...komolyan nem értem miért képtelen erre sok ember...legalább akkor netről lehúzni egy manualt:
1 x UDMA ATA 100/66/33 connectors (ide jön az optikai nem máshova ide!!!!!)
2 x UDMA ATA 133/100/66 connectors (For HDDs only) itt pedig IDE1 mert itt kell mennie ugyanis annyi logikád tényleg lehetne IDE1= E L S Ő port és ide kell a vinyót bekötni.
Tényleg nem értemi h ezen miért kell csodálkozni....kicsit utána kéne olvasni -
gofry
senior tag
Rakd fel azt ami a cd-n van semmivel nem fog jobban menni a HD, ha újabbat raksz fel. A relatek oldaláról lehet letölteni az illesztő progit a hangkarihoz azzal többre mész. Winamp meg ha nem megy akkor: preferences->directX-> és ott nem alapértelmezett audió, hanem HD audio output
-
gofry
senior tag
válasz
Flashget #365 üzenetére
Nekem most szünet van a tuningban
, pedig van egy Vapochill micro is mellé
és kimondottan jól tolja a dolgot, de sajna most csak az 533as ingmax van benne...az meg nem egy tunning ram a 667es simán pörgött 800 on de az 533as katasztrófa 3,5 fölé már nem bírom még visszaosztással sem feltuszakolni szar...
-
gofry
senior tag
Először is rakd fel f10es bajuszt a lapra. Nekem azzal jött össze a 3,0 @ 4,5 4-4-4-5 időzítéssel. Másrész E1ST az minek ha már CIA-t használsz? Ennyire számít a fogyasztás?
CIA-nál számít a ram időzítés valamiért nagyon gőzöm nincs, hogy miért de érzékenyebb rá mint a sima tuning esetében. Srácok miért nem felejtitek már el ezt az ET 5öt??? Csak a memóriát rabolja és gyakorlatilag botrány
-
gofry
senior tag
artic freezer 7
92 x 72 x 120 mm
Fan: 77 x 77 x 42 mm
Overall Dimensions: 92 x 114 x 120 mm
Rated Fan Speed: 300 - 2500 RPM (PWM)
Power Consumption: 0.16 Amp.
Air Flow: 36 CFM / 65 m3/h
Weight: 516 g
Noise Level: 1.2 Sone
Thermal Resistance: 0.19°C/Watt
Warranty: 6 Years
vagy: Thermaltake CL-P0092 LGA775 -
gofry
senior tag
Hát azt várhatod
majd 3 hét múlva válaszolnak nekem is így volt a 8N sli vel:S és kb azt írták, hogy ha szar a CIA rajta ne használjam feltalálták a csőben a lukat
füles: 32ohmos panasonic HG-11 es. kimondottan jó minőségű füles. És valóban nem halk vele, és a minősége is jó, gondold el: letettem az asztalra a fülest és úgy szólt mintha egy kisebb hangfal lenne -
gofry
senior tag
Azért én is tudom, hogy mi az ami jól szól nem kell hülyének nézni a másikat pláne újoncként. Ha máshova dugom nekem ott is jól szól. Azonban azt remélem tudod h zöld van arra kitalálva h két hangszórón vagy fülesen hallgasd. De ha nem tetszik a hangja vidd vissza a lapot, nekem 8N SLI intelen volt szar a hangvezérlő. Szóval próbálkozz
-
gofry
senior tag
hát srácok a kedvetekért teszteltem a lapon a hangkarimat nekem bitagnul ordít a cucc egy panasonic fülessel. Szóval nálad lesz a gáz szerintem.Ha fejhallgatóra állítom a jacket akkor iszonyat hangos, de nem szól szépen viszont ha line outon van szépen szól bár kevésbé üvölt ez logikus hiszen előerősítőt leveszi róla.póbáld meg leszedni a drivert letiltani a karit biosban
utána kikapcs újra engedélyez és 1.29es driver feltesz
de ha lehet ne setup exe vel, hanem tömörítsd ki az egészet egy könyvtárba aztán driver frissítése és add meg neki ezt a könyvtárat. Ha így se megy winfos reinstall ha úgyse akkor gari
Azt megnézted h nincs e megtörve a füles kábelje, multistreaminget használsz-e, illetve ha van előlapi hangpanel rádugva azt sürgősen húzd le
[Szerkesztve] -
gofry
senior tag
kijött a realtek 1.30 www.realtek.com.tw
most szedem, de ti ne mert még behal a szerverükmint általában
-
gofry
senior tag
válasz
robyeger #236 üzenetére
a már megy nekem is
addig bűvöltem míg jó nem lett
bár nem szól épp a legszebben multi streamingben de megteszi
F10 es bios nem tetszett
ha bekapcsolom a cia-t alapból felteszi a 3,6 ra a procit de minek...
meg ha 40 eres kábelt használok már pedig a pio 110 jobban szereti akkor írja nekem h nem azt kéne
maradok f9nél
350et? de 349en még ment mi?víz mellé jegeled is?
-
gofry
senior tag
kábelezés:
alpalap: 1:mic2_L 2:GND 3:mic2_R 4:-acz_det 5: line2_R 6:fsenese 7:faudio_jd
8: no pin 9:line2_l 10_fsemse2
ház: mic data, mic vcc,gnd, earL, ear L. ear R, ear R
fogalmam nincs earből miért van 2 -
gofry
senior tag
sziasztok! vettem egy új házat (aerocool 3d magic)
az a gond, hogy a front audio panelt nem tudom használni. kötött már rá valaki a lapra front audio panelt? segítsetek -
gofry
senior tag
igen sajnos lehet a lap hibája is mert sokszor hallhatod azt a gépből, hogy fúúúj fúúúúj és semmi és megint fúúúúj kb
de én is inkább az intel hűtőre gyanakszom, egyenlőre még nekem is az van, most elős egy új ház
Tényleg ez off, de szerintetek megér egy codegen briza 6099 11ezret? -
gofry
senior tag
válasz
robyeger #180 üzenetére
Húúú tényleg a többi még nem is dualos...ezt el is felejtettem igazad van Roby
Sőt az új f9 mit tud gyerekekha szarul állítom be a frekit a procihoz magyarán nem bírja már;) vagy a ram besokall a túl alacsony késleltetés miatt akkor először nem ad képet a cucc mintha bios reset kéne neki aztán kikapcs újra bekapcs és visszaállt előző normál helyzetre majd kiírja hogy hibás OverClock állítsd át. Szóval nagyon tetszik.
-
gofry
senior tag
1. ha ide-s a vinyó az nagy hülyeség volt h kikapcsoltad a gigaraide-t az ide hez van kitalálva, nekem is úgy megy
2. valóban érdekes, hogy így elszállt a lap próbáld meg kivenn a perifériák majd visszatenni
VGA, RAM stb, proci is kivesz berak
Az is lehet h nem az alaplap a hibás hanem más. Nekem volt már hogy egy régebbi VGa küldte haza a biost -
gofry
senior tag
Hát még szerencse, hogy jó haverok(huh) egyébként komoly gáz is lehett volna
ha valahogy kiderül h bajusz gond...
Azért ne aggódj, 8N SLI PROval én egy hetet szívtam +1hét mire megjött a 945 pro m...mert nem volt a nagykerekben
De így utólag filózom h lehet h 955öt kellett volna venni
de annak nincsi lyen jó topicja igaz srácok?!
-
gofry
senior tag
válasz
Colalite #156 üzenetére
tök alapvető de azért nézd meg szerintem
bár biztos kipróbáltad:
vez pult, hang és audió vagy mi: HD audio legyen mindenhol kiválasztva, de a hd digital input
aztán mixerben (a kari sajátjában meg windows-t is nézhetsz végül is mind1)
nézd meg h ott van a rear pink in nincs e mute-olva valamint ugyanez rec-nél mic: nincs e mute-olva és a hang potméterek hogy állnak. ezeket nézegesd meg. -
gofry
senior tag
-
gofry
senior tag
bocs hülyeségeket beszélek htá csak a vcoret szabályozza...
ramokkal nem tom mi a szitu:S -
gofry
senior tag
írás olvasás fordítva értendő persze
bocsi kicsit máshol jár az agyam
-
gofry
senior tag
válasz
robyeger #137 üzenetére
thx, kipróbáltam azt amit az egyik előttem szóló és 3-3-3-4 en csodásan gyors brutálisat javult, remélem nem száll el
fagyni nem fagy cia meg racingben megy fölötte restartol a windows és eddig ez így jónak tűnik
azért cia mert nem szeretem ha állandóan húzva van a proci minek akkor amikor nem használom ki -
gofry
senior tag
sziasztok a mem időzítésnél van az ún RAS ami nálam 12es értéken van érdemes lejjebb venni? mit állítok vele az előző 3at tudom, de ezt nem igazán tudom hova tenni
a másik meg ez a refresh rate a memeknél 15,6 meg 7,8 auto ezzel mit állítok? -
gofry
senior tag
válasz
robyeger #112 üzenetére
ja ja már rátaláltam mindenre mire megkérdeztem. A giga raid mindig is scsi marad ide ata 133ként nem fog tudni menni akkor. Más kérdés: az írási gyórsítótárat xp alatt nem lehet engedélyezni a gigaraiden lévő vinyóra ugye? (csak egy vinyóm van rajta, a másik SATA)
vagyis pontosabban semmit nem lehet állítani a vinyó tulajdonságain scsi és kész se gyorsító tár se semmi? -
gofry
senior tag
srácok a biosban az integrated pheriperials nál nektek is csak primary pci ide van? vagy secondary is van? mert nekem csak a primary jelenik meg. A gigaraid cuccot atas vinyónál ide2-3 on nem lehet megkerülni ugye?
-
gofry
senior tag
Na, én msot fgok egy 945p pro ra váltani (firewire miatt fontos a pro) nforce 4 sli ről, lehet őrültésgnek tűnik de az nforce intel edition borzasztó kiforratlan akadnak a driverek a hang is szakadozik hibáa gyors ha nagyon nem egy kiforrott dolog. A 32 bitos P4 2,8 asho 875P s gigam volt nagyon stabilan ment gef2 MX!!! szel játszottam nfs mw t 800*600 ban szóval vissza a kaptafához vissza az intelhez
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest