- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
dany27
őstag
hello
egy olyan gondom van hogy sehogy sem bírom rávenni arra h képes legyen müködni egymással (ICH7es IDE csatira van dugva)
Szóval ha berakok egy racket a DVD RW alá slavre akkor is csak a dvd írót ismeri fel a mobil rackben lévő vinyót nem! De ha rack nélkül lógatom fel csak a vinyót be a gépbe ugyanúgy a dvd rw alá akkor meg megy!Mi lehet a gond??
-
dany27
őstag
nem tud valaki valami nagy spílert aki tudna segíteni hogy mi lehet a hiba??
-
dany27
őstag
UP!!!
-
dany27
őstag
közben átolvatsma topicot és egy olyan kérdésem van hogy akkor az alsó kettőről lehet csak bootloni?? vagy mind 4ről mert ezt nem írja a manual meg mindíg fenn áll a vista kérdés a feljebb leírtam a hibát!!
-
dany27
őstag
-
dany27
őstag
valkinek sikerült ilyen lapra vistat felraknia mert nekem nem lát egy hddt sem!!
légyszi valaki segítsen!!
köszii -
dany27
őstag
válasz
*HelloKitty* #713 üzenetére
hát ha én most vennék hdd-t akkor biztosan western digitalt vennék!!!
Ha nem számít annyíra a gyorsaság mert a maxtor a leg gyorsabb te leg hangosabb is. na jó azért annyira WD sem lassu csak a tesztben látszik meg. te nem nagyon veszed észre!
A memóriáról anyit hogy nekem kingmaxom van és tökéletes kingsotonom még nem volt.
533mhz-est vegyél ne 667est mert fúrcsa módon azt mondják hogy az 533 gyorsabb.
Ha még kell valami infó az alaplappal kapcsolatban MSN-en megtalálsz.
címem: kovacs-daniel@hotmail.com
UI: cpu-t milyent veszel??
[Szerkesztve] -
dany27
őstag
válasz
*HelloKitty* #711 üzenetére
nekem ilyen lapom van!! Nekem tetszik megvagyok vele elégedve.
Nekem ilyen cucokkal van megfűszerezve: Intel Pentium D 930 3Ghz (2X2 MB Cache), 2X512 MB DDRII Ram Kingmax(533mhz), inno3D 7600gst 256MB GDDR3, 160 GB maxtor sata2 hdd (na ilyent ne vegyél ha lehet, mert egy határ..)
Alapjában véve a a lap jó ár/érték arányú szentem. -
dany27
őstag
hová kell írni a mikrofosnak?? mert ha megmondod megírom nekik.
-
dany27
őstag
hy all
valakinek sikerült már erre lapra felimádnia egy vistat?? -
dany27
őstag
valaki tudna adni egy vistas sata drivert hozzá??
Big Thanx. -
dany27
őstag
de ha nekem most kéne sata driver akkor mit olvastassak be vele nincsen valami driver hozzá. ich7 csak teljes telepítős driver van az meg nekem nem jó.
köszi az eddig segítségedet. -
dany27
őstag
válasz
robyeger #602 üzenetére
tulajdonképpen most melyik driver kell a satahoz mert nekem autómatikusan felismeri a winfos telepítője. mi a neve a drivernek nekem ez itt egy kicsit zavaros nem írja le pontosan a könyv hogymost silicon vagy mi adja az satat. mert van silicon driver is a cdn.
előre si köszi a váalszodat. de azt a thermal monitort hogyan tom előcsalni?? -
dany27
őstag
tulajdonképpen ezen most melyik drivert kell beolvastatni a winfos telepítésnél mert a cdn több is van. Satahoz melyik kell. mert szertnék rá feldobni rá egy vistat.
-
dany27
őstag
na valaki ?
-
dany27
őstag
válasz
V.Stryker #593 üzenetére
az everestel lesz szerintem a gond melyik verziót használod?
én is most frissítettem bioszt csak én dosból f11re. és nekem minden jó azt írja ki az everest hogy f11 meg 4. hó akárhányadika, szóval jó.
szerintem rakj fel egy frissebbet nekem is azt írta ki először a régi a dual coreosmra hogy csak egy mag van és a másodikat úgy írta ki hogy második HT egység ahogy flraktam a 3.01est már jó is lett.
valaki az én gondomra?? -
dany27
őstag
csá
na biztos ami biztos feldobtam rá egy legujabb bioszt az f11est. javult a hő mérése mert eddeig a 930as presler magosomra azt írta ki hogy 20 fok most kiírja rá hogy 37.
télleg nem volt nagy kunszt a bioszt fel frissíteni dosból de fostam egész végig amíg végig nem ment a csík hogy minden rendben legyen.
még egy dolgot nem tok hogy hová tűnt a bioszból az eist nem találom abban menüben ahol lennie kéne. -
dany27
őstag
ja meg még annyi hogy már azt írja ki a pio 111d-re hogy ata66 az indításnál?? azt nem lehet állítani??
-
dany27
őstag
na meberek megvettem és az f7es biosz viszi.
ne nézzetek lámának de mi a neve annak a kis szarnak amit felkell rakni valami windows frissítés hogy felismreje a hangot.
meg az mért van hogy amikor elindítom a gépet mindíg kiírja hogy az sli konfigból az egyik kártya el lett távolítva. pedig ez nem is sli. -
dany27
őstag
válasz
FireKeeper #582 üzenetére
de nem lesz semmi baja ha mondjuk régebbi biosz van rajta és az még nem ismeri fel a 930at??
most néztem f9től fogva jó bele a 930 és az f9t 12hónap akarhányadikán adták ki sztem már az lesz rajta. -
dany27
őstag
milyen bioszal jön most ki ez a lap???
valaki igazán segíthetne most akarok venni egy ilyen lapot.
és mit történik akkor ha mondjuk olyan biosz van még rajt ami nem támogatja a 930as p4 dual core? -
dany27
őstag
válasz
slayer006 #578 üzenetére
hali
most ebből szted én meg is tudtam hogy milyen bioszal jön most ki. mert itt csak azt írják hogy melyikhez hányas bios kell.
na akkor úgy kérdem ha pentium D 930as 3ghz 4mb l2t akarok belerakni akkor biost frissíteni??
meg megéri megvenni a lapot??
és mi történik akkor ha mondjuk régebbi bios van rajt és még nem támogatja a 930ast.
elindul a gép??
köszi még1X -
dany27
őstag
hali
egy olyan kérdésem lenne hogy most ezek lapok milyen BIOS-al jönnek ki??
Mert 930as pentium akarok beletuszkolni és kiváncsi vok hogy kell-e biost frissíteni.
télleg ha mondjuk F%-ös van rajta és ugye az még nem támogatja a 930ast akkor mit ír ki a gép amikor elindul ha elindul.
megéri meg venni a lapot??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- További aktív témák...
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest