- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
robyeger
addikt
válasz
Lalaland #100 üzenetére
Válaszolok, ha tudok...
Nekem Gigabyte-os az ATI Radeon-om és a VTuner II proginál nincs ilyen gondom, de amúgy ha stabil a rendszered és nem fagy, akkor ne kell nagy jelentőséget tulajdonítanod neki. AUTO-n hagy szabályozza a lap saját belátása szerint. Amúgy hány fokos a VGA karid max. terhelésen? -
robyeger
addikt
Lehet közvetlenül Neten keresztül Win-ben is LiveUpDate progival, de én ezeknek megkérdőjelezem a 100% megbizhatóságukat. Én speciál mindig DOS-ból szoktam:
Kell hozzá min. egy MS-DOS rendszerindító floppy lemez (winből létrehozható). Ezt a lemezt érdemes mindenképp szektorhibákra ellenőriztetni. Aztán letöltöd a Netről ezt a fájlt: bios_945pg_f8.exe
Ez egy önkicsomagoló, elindítod és kicsomagoltatod a MS-DOS rendszerindító lemezre, utána biztos ami biztos mégegyszer leellenőrizteted szektorhibákra, ha hibát talál keress jó lemezt és előröl az egészet. Ha mind ez kész számítógép újraindít és a floppy lemezről kell bootolni(indítani) a gépet. A BIOS frissítés automatikusan meg fog történni a lemezről.
Ha netán frissítés után újraindulás és fekete kép fogad, semmi pánik, CMOS clear jumper alaplapon rövidre zár, aztán már indulnia kell...
[Szerkesztve] -
robyeger
addikt
Szerintem a PCIE frekit hagyd auto-n, mert hiába emelnéd meg az alap 100Mhz-ről, látható sebességnövekedést nem tudsz vele elérni, max. bizonytalanná válik a VGA kari működése. 3DMarkban, egy két +pontot nem ér az egész. GPU és video memó órajel emelésnél talán nagyobb hűtés kellene a videós dolgoknak.
-
robyeger
addikt
A BIOS-od ''MB Intelligent Tweaker(M.I.T.) menüjében van egy olyan sor, hogy
C.A.M. , ami alapértelmezésben ''High'' van, akkor 18 szorzóval dolgozik az 561-ed, de
ha átállítod ''Low''-ra, akkor fixen 14 szorzója lesz. Ezek után lehet növelni nyugodtan az FSBt 266-ra alapfeszen bírnia kell a procinak, kivételes esetekben esetleg 0,05V szükséges emelni rajta. Ilyenkor viszont fokozottan a memória beállításra kell ügyelni. Nekem -2.0 van állítva a memória szorzó, mivel 533Mhz DDR2 memóm van. Neked milyen memóriád van? -
robyeger
addikt
Elmondásod alapján én a tápodra tippelnék az a gyanús, vagy rosszul szellőzik a házad. Benragadhat a házban a VGA kari melege? 24tűs a tápcsatlakozód, tehát E-ATX?
Nagyon megterheled a 12V ágat, optikai meghajtók, winyók, ventillátorok, stb.. sok van belőlük? Én CoolerMaster Hyper 48 heat-pipe cooler-el hűtöm a procim, brutál játék alatt nyáron se érte el a 60C, mondjuk ebben sokat segít a CoolerMaster Stacker házam 2db szívó, 1 nagy nyomó és 1 pipa ventillátora. A 400W tápom csak az alaplapom áramellátásával foglalkozik, a 300W másik pedig az összes többinek adja a szuflát, winyók, ventik, optikai meghatjó, stb.. (Adatlapomon ott a configom részletezése.)
Mellékes kérdés a procid, miért nem 266FSBx14 hajtod?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Cyberpunk 2077
- OLED monitor topik
- Kerékpársportok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple MacBook
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gitáros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Asus ROG Strix Z790-I GAMING WIFI
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- Gigabyte X470 AORUS ULTRA GAMING / Beszámítás OK!
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest