- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atapi
senior tag
Helo.
Az elsö kérdésedre a válasz, hogy a raid vezérlö driverét meg kell adni a windowsnak a telepitéskor. Bővebben: link linken találsz hozzá rdivert. ''ITE GigaRAID IT8212F (Preinstall driver, press F6 during Windows* setup to read from floppy)'' a neve, és ahogy irja, egy floppyra kell másolni, és a telepités elején, amikor kiirja hogy más gyártoktol valo raid használatához nyomjon F6-t, vagy valami ilyesmit, Te megnyomod az F6-ot, és a floppyrol beolvassa a megfelelö drivert, utána pedig tudja is használni azokat. Persze elvileg.
üdv -
kufi
csendes tag
hi,
Igen megy, en F5-os biosost vettem kb 2-3 hete, ez mar ismerte, nemreg jott ki az F7 bios, de felrakni egyenlore nem merem..
http://www.gigabyte.com.tw/Motherboard/Support/BIOS/BIOS_GA-8I945P-G.htm
Tortent ugyanis,hogy az elso 8i945p-g lapomon xp install utan rogton lefuttattam a gigabyte driver center updatet, ill a bios update progit.. ami megtalalta az F6-os biost es elvileg felrakta.. Reboot, de semmi nem valtozott, ugyanugy F5 volt rajta. Probalkoztam boot floppy-rol, itt vmiert a letoltott F6-os bios imaget se fogadta el. Aztan nekifutottam megint XP alol, az eredmeny,h total behalt a lap, se kep se hang..
Most megint egy 8i945p-g lapom van,de mar nem nagyon merek es akarok biost frissiteni.. Valahol olvastam,h frissites elott erdemes kikapcsolni a hypertradinget, ez igaz? Vajon mit cseszhettem el?
A lap amugy nagyon bejott, ami zavar,h nincs dualbios ill a raid ide vezerlo kegyetlen sokat tokol bootnal (ezeken is vannak vinyoim).
Valaki emlitette itt nemreg,h tuningolna a vasat, de asszem 220-221-re valtaskor mar nem bootol.. Kapcsold ki a gepet (ne resetelj), kapcsold be es 99%,h beindul a magasabb frekin. Ill a masik trukk,hogy valtoztasd a ram 'szorzot', nekem most 2.5x van, igy nem egyenes aranyban no a ram es a proci frekije.
A konfig:
P4-3g@3.8g (630, 2m cache), 2x512ddr2 533@630 a-data vitesta, ge6600gt
Bios frissites ugyben kinek mi a tapasztalata? milyen korulmenyek kozott csinalta?
udv,
kufi
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest