- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
DENON
tag
Egyébként most a két dolog közt vacilálok hogy Core vagy nem de szerintem lehet hogy még nem majd egy fél év mulva.Asus nem kellene mert szerintem drágább mint a gigabyte de nem sokkal de ez már bevált(gigabyte) és ennél maradnék vagy Intel.
A DS3 az jobb nem ? Mert olcsobb mint a DS4 és csak pici különbség van.
Mondjuk 965 ös lapot szeretnék mert az akkor 1-2 évig biztos elég lesz. -
V.Stryker
nagyúr
és arra tudsz valami megoldást,hogy amit a raides ide csatira kapcsolunk optikai meghajtó az működjön annélkül,hogy a raidet be kelljen kapcsolni biosba...amitől ugye rohadt hosszú lesz a bootolás ideje...lehet,hogy ezt már ide leirták,de kiesik a szemem mire végig olvasom az egészet....
-
V.Stryker
nagyúr
Hát néha még mindig,de az már a ram lesz szerintem....SP2 is van fent...az Everest az irja,hogy 20%ramot zabál magára a windows.
Nem csipázom az alaplapot...asust szeretnék helyette,mindig asusom volt és nagyon bevált...ez az új ''csúcs'' alaplap meg már megeszi az életem...nem fagy meg ilyenek csak számomra kicsit már bonyolult. -
Flashget
félisten
jaja összejött. mondjuk hülye fejemmel rájöhettem volna erre magamtól is.
a +4 pin rákötése után megszünt a gép inditáskor jelentkezett borzalmas leadtek hang
Megnéznél nekem egy dolgot?
Windows eszközkezelőben van neked másodlagos IDE csatorna az Ultra ATA Storage Contollers-hez? Mert nekem van, de ugye a valóságban nem kéne hogy legyen, csak elsődleges...
elsődleges ide csatorna
elsődleges ide csatorna
Ultra ATA Storage Contollers
serial ATA Storage Contollers
másodlagos ide csatorna
másodlagos ide csatorna
ez van nekem ott.
egyébként tegnap nekem a 2 vinyót az IDE1-en látta, az IDE2-ön a dvd írót is udma 4-nek..csak az lg cd írót nem ismerte fel.
[Szerkesztve] -
gofry
senior tag
Hát azt várhatod
majd 3 hét múlva válaszolnak nekem is így volt a 8N sli vel:S és kb azt írták, hogy ha szar a CIA rajta ne használjam feltalálták a csőben a lukat
füles: 32ohmos panasonic HG-11 es. kimondottan jó minőségű füles. És valóban nem halk vele, és a minősége is jó, gondold el: letettem az asztalra a fülest és úgy szólt mintha egy kisebb hangfal lenne -
gofry
senior tag
Azért én is tudom, hogy mi az ami jól szól nem kell hülyének nézni a másikat pláne újoncként. Ha máshova dugom nekem ott is jól szól. Azonban azt remélem tudod h zöld van arra kitalálva h két hangszórón vagy fülesen hallgasd. De ha nem tetszik a hangja vidd vissza a lapot, nekem 8N SLI intelen volt szar a hangvezérlő. Szóval próbálkozz
-
gofry
senior tag
hát srácok a kedvetekért teszteltem a lapon a hangkarimat nekem bitagnul ordít a cucc egy panasonic fülessel. Szóval nálad lesz a gáz szerintem.Ha fejhallgatóra állítom a jacket akkor iszonyat hangos, de nem szól szépen viszont ha line outon van szépen szól bár kevésbé üvölt ez logikus hiszen előerősítőt leveszi róla.póbáld meg leszedni a drivert letiltani a karit biosban
utána kikapcs újra engedélyez és 1.29es driver feltesz
de ha lehet ne setup exe vel, hanem tömörítsd ki az egészet egy könyvtárba aztán driver frissítése és add meg neki ezt a könyvtárat. Ha így se megy winfos reinstall ha úgyse akkor gari
Azt megnézted h nincs e megtörve a füles kábelje, multistreaminget használsz-e, illetve ha van előlapi hangpanel rádugva azt sürgősen húzd le
[Szerkesztve] -
cslala
csendes tag
a live meg az alaplapi hangkártya is halk volt az erősítővel.a live-al nem jutottam semmire azért vettem ki. azt ráakadtam erre a 2 driverre felraktam azt megy frankon az alaplapi most.egyébként én mindig erösítővel használtam a hangkártyáimat. csak most az volt a baj hogy csutkán rákellett tekerni a hangeröt hogy halljak valamit holott már 2. fokozaton rezegnie kellett volna mindennek.
-
x_o_n
veterán
hát ez a gáz....ez alapból felrakja..eszem megáll
asus lapoknál felmegy magában de azok 850esek...és érdekes módon azok hangosak és sokkal szebben szólnak...nem vágom,teljesen jó ez a lap stabil tunning barát... de ez a realtek egy nagy sz.r....
audigy vásárlás halasztva volt mert a 850es realtek nagyon pöpec volt de most már elkerülhetetlen.... -
gofry
senior tag
igen sajnos lehet a lap hibája is mert sokszor hallhatod azt a gépből, hogy fúúúj fúúúúj és semmi és megint fúúúúj kb
de én is inkább az intel hűtőre gyanakszom, egyenlőre még nekem is az van, most elős egy új ház
Tényleg ez off, de szerintetek megér egy codegen briza 6099 11ezret? -
Atapi
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Elektromos autók - motorok
- Parfüm topik
- Filmvilág
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nintendo Switch 2
- Nintendo 3DS és DS topic
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest