Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Yettel topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
m4rk.89
aktív tag
Melyik registered posta opció most a "leggyorsabb", melyiket érdemes választani?
-
qqzs
őstag
euexpresz nem szunetel, ket napja rendeltem egy 1.2kgos gimbalt 500usd azzal jon.
Az elveszett csomagrol meg annyit hogy nekem beadtak egy csomagot kb 80ezer forintos lego kulonlegesseg volt, allitolag bocs veletlenul osszefogtam a csomagoddal, mikor volt egy 2 csomagos erkezesem 3 csomagot hagyott itt, en meg ki is bontottam mert mar 3 nap mulva nem emlekeztem ra, telefonszam alapjan megkapta a cimzett.
En azt nem ertem hogy rendor hogy tudott kideriteni es mi alapjan barmit. Ha meg nem laknak ott akkor ez lenyulos dolog. Megkerdeznem a dpd-thogy adtak at a csomagot ha nem lakik cimen senki. Vagy meg a futarral tudnal beszelni hogy megis abba a rozoga hazba ki vette at a csomagot -
bl4ze
veterán
tegnap vásárolt Xiaomi akciós 10000mah powerbank már úton is van, tényleg PostNL lett a tracking alapján az 5 dolláros spéci "akku posta".
-
PimpaTimi
újonc
Sziasztok!
Elég kezdő vagyok a témában, ezt bizonyítja például, hogy PostNL-lel rendeltem hongkongi raktárból vámhatáron felül (Telefon, és persze pont akkor nem volt EU raktáron. Azóta van. Természetesen.) , de legalább biztosítást kötöttem rá és PayPal-lel fizettem. Az ÁFA összegét és a vámkezelési költséget meg félretettem a postásnak.

Az lenne a kérdésem, hogy kb. mikor érdemes elkezdeni aggódni, ha a csomagom a Gearbest szerint már shipped out, de a PostNL szerint a státusza 15 napja pre-advised? Tudom, hogy ez csak azt jelenti, hogy értesítették őket a csomag érkezéséről, viszont nem tudom, mennyi idő alatt szokott megérkezni egy ilyen cucc a hollandokhoz/ők mennyi idő alatt szokták feldolgozni, pláne így karácsony után. Valakinek valami biztató tapasztalat?
-
b4lukapitany
tag
Sziasztok!
December 16-án rendeltem EU5 raktárból. 3-5 nap szállítási időt írt. Azóta ennyi történt: https://t.17track.net/hu#nums=CH162100620DEJanuár 2-án írtam a gb-nek, hogy mi a f*sz van? Erre jött egy ilyen sablon válasz, amiben leírták , hogy normál esetben 26-án meg kellett volna kapnom meg, hogy a local postot kérdezzem meg, hogy nincs-e náluk. Írtam a postának, de náluk nincs. Ezt jeleztem a gb-nek és kértem őket, hogy vegyék fel a kapcsolatot a DHL-lel stb. 8-án írtam nekik, hogy akkor van-e valami fejlemény? Jött a válasz, hogy a fuvarozóval felvették a kapcsolatot, azok kivizsgálják, hogy mi a helyzet, mellette adnak 150 pontot és kérik a további türelmemet.
Érdemes ezekre várni még vagy mit csináljak szerintetek?
-
sambenez
addikt
-
válasz
dugesz77
üzenetére
Tegnap megjött, fel is szereltem, nagyon tetszik.
Sajnos táv sehol, de tegnap rendeltem másikat, ha megjön lesz kettő.
Gondolkozok is egy másik vételen, de lehet a yeelight lesz.Ma 14 LVS csomag esett be. December végi rendelések.
jagert76: Kérdezz rá ismét, de jobb ha ticketet nyitsz, ez ha jól sejtem messengeren volt?
-
jagert76
csendes tag
Sziasztok,
jan. 3-án lebeszéltem nagy nehezen /angolom elég silány/, gb refundot paypal számlámra.
Azóta sem jött meg.
Kis idézet:
"Jag: i like refund my paypal account
Joiss:
give me a moment please
Joiss:
is that ok
Joiss:
alright it has been refund please kindly wait stimated timeJoiss:
for it to be deliveredJoiss:
and rest refund"Mit lehet tenni ilyenkor?
-
bazsimano
őstag
válasz
bazsimano
üzenetére
amgy meg annyira nem ertem a sok negativ es lehuzos velemenyt.
aki benne van a rendelos "bizniszbe" azt tudja hogy mennyit kell varni...es nem masnapra fog megerkezni a cucc...en megrendelem aztan meg majd megerkezik..nem nezegetm...
oruljunk hogy volt ilyen eu expressz dolog...mert sokat spolhattunk vele.
lehet szidni oket, de ha szepen szajbaragosan leirod nekik hogy mi a gaz probalnak normalisan hozzaallni es megoldast talalni ra...nem hulyenek neznek...hanem max annyira nem ertik meg amit akarunk ...(nekunk a cegnel nagyon sokat kell dolgozni kinaiakkal azsiakkal...es haaaaat....)...nekem pl most volt olyan rendelesem ahol vettem egy 20ezres powerbankot..es 8 oraval a rendeles utan levittek 3 dollarral az arat
irtam nekik,hogy mi lenne ha wallet refund lenne...mert szivtam a fogam
erre meg egy valasz utan mar utaltak is...szoval szeriontem rendben vannak...vannak gondok ugy mint minden ceggel...de lehet elni vele

elnezest az offert...csak mar kijott belolem...max lapozzatok tovabb

-
törölt tag
-
törölt tag
Annyit tudtam kideríteni, hogy a csomagon az én telefonszámom van.
Illetve rendőr ismerős által megvan az átvevő telefonszáma, de azt meg eddig 5x hívtam, sikertelenül.
Illetve megvan a cím is, Siófokon, haverom arra járt, konkrétan egy félig összedőlt kis parasztházról van szó és senki nem jött ki. -
agyarka
aktív tag
válasz
üzenetére
A feladó a dpd oldalán meg tudja nézni az átvételi elismervényt. Az ő dolguk leboltolni a dpd vel. Esetleg annyit megtehetsz, hogy a kapott SMS el mail a dpd nek, amiben érdeklődsz a TN, telefonszám és a kézbesítési cím egyezősége felől ( külön kérve, hogy a válaszlevélben nyilatkozzanak arról, hogy történt e átirányítás). A dpd válaszát meg továbbítod a GB nek.
Amennyiben továbbra is csak a maguk hülyeségét hajtogatják, akkor mindent el kell küldeni a PP nek. -
-
törölt tag
Visszaírt a Gearbest. Tudtam, hogy az lesz ebből, hogy engem próbálnak hülyének nézni.
Szóval leírtam nekik 1. üzenetben teljesen normálisan, világosan, trackinget, térképet, rendelés adatait csatolva, hogy mi a helyzet. Hogy a csomagomat egy durván 40-50 km-el odébb kézbesítették...Hogy minden adatom helyet, hogy már felvettem a DPD-vel a kapcsolatot, ők azt mondták, hogy aszerint jártak el, ahogy a feladó elrendelte. Oda vitték a csomagot, ahova kellett...Gyökér GB válasza:
Dear Vendel,
I am sorry to hear you haven't received the items yet.
However according to the shipper's website the item has been delivered.In order to resolve it, please kindly confirm the following points:
1)Please reconfirm your delivery address in your account“ My Orders”:
customers: Itt a nevem, címem, telefonszámom szerepel..helyesen...
2)Please contact your local DPD in charge of your area ,stating your name and address.
In some cases, post office may require customers to collect parcels over there.
3)Please check with your neighbors and family if they have collected the item for you
Once you have checked with the post office, and all the details above kindly let us know the results
Thank you for your understanding.
Best Regards
Yasamin_Wu
Gearbest Customer Service
http://www.gearbest.com/
-
arfer
senior tag
válasz
gingerbalm
üzenetére
Nekem az a kedvenc félrefordításom, amikor egy telóban a Hang menüben az volt a menüpont, hogy "Masszázskarika". El nem tudtam képzelni, mi lehet, átváltottam angolra és voilá: "Message Ring"
... -
capafog23
őstag
válasz
mars622
üzenetére
Nekem úton van egy mavic pro fly more combo.
"Kalkulációim" szerint 1-2 hét is itt is van.Drón/mavic fórumba/csoportba olvastam hogy már többen rendeltek így sikeresen. Mavic simát/fly more-t, sparkot.
Youtubeon is vannak videók sikeres rendelésekről.
Abba biztos vagyok hogy vámolva nem lesz.
Az áru érkezésekor meg csinálok videót ha sérült lenne akkor paypal megvéd.
Van akinek 3 hét alatt megjön valakinek 2 hónap, ezzel számolj.
Azzal gondolom tisztában vagy hogy garancia nem lesz rá, pontosabban kínába szól, eu-ba nem fogják megcsinálni neked, kivéve ha kötsz dji caret.Röviden ennyi, ha van még kérdésed akkor írj nyugodtan.
-
mars622
tag
Sziasztok!
GB-ről tervezek drágább drónt, egy MAVIC Pro-t rendelni. Jelenleg kuponnal az 1000 dollárt is meghaladja.
Sokat olvastam már az EU Express száll. módról miszerint ezzel elkerülhető az áfa/vám fizetési kötelezettség.
Visszaolvasgattam, az egyetlen hátrány hogy maga a konténer kicsit lassan ér be Angliába, nekem ez belefér.Volt olyan, aki rendelt már hasonlóan nagy értékben (>1000$), és megúszta a vámot+áfát ezzel a száll.móddal?
Köszi a megerősítéseket előre is!
-
üszök
őstag
Nem teljesen ide való.
Ezeket lehet valahol követni? UGxxxxxxxxxCN UAxxxxxxxxxYP HKxxxxxxxxxPY RBxxxxxxxxLA Csak én vagyok béna? -
DJ Diablo
tag
válasz
Titmouse09
üzenetére
Nagyjából annyi, hogy sajnálják hogy törölni akarod a rendelést és meg szeretnék tudni a törlés okát.
-
bl4ze
veterán
válasz
Titmouse09
üzenetére
Oké, köszi - akkor az is PostNL, csak a drágább "akku" féle

-
Titmouse09
aktív tag
Megtévesztő lehet, de ez nem EU Express, hanem EU Registered. Holland posta. Ha akku, akkor főleg.
-
JDMKid
tag
Erre nézne kupont valaki?
(elég jól lehet pontozni, de kíváncsi vagyok melyikkel járnék jobban)
-
bl4ze
veterán
Urak, powerbank esetén ez milyen postát takar, kivel küldi az akkut ?
Shipping method: EUEXPTH
Delivery costs: $4.89 -
tobias40
veterán
válasz
Hopkins_001
üzenetére
Köszi!
-
Masooo
aktív tag
válasz
Hopkins_001
üzenetére
zan c4re is van ilyesmi? nincs meg még de tanulmányozgatnám

-
tobias40
veterán
Megjöt a dec.15-én rendelt Liitokala Lii - 500 LCD Battery Charger-em,szép időt teljesített megvagyok elégedve!
Hogy jót is mondjak a GB-ről!!!Mostanában jól teljesítenek kezd visszatérni a bizodalmam,decemberben nagyon megszívattak,az még bennem van.Adtak hozzá pluszban egy eu adapter pedig eu-s a cucc,jó lesz másra!
Küldtek hozzá angol nyelvű leírást de nekem az angolom nulla,ráadásul olyan picivel van írva hogy még a gyerekeim is alig látják!

Túl okos hozzám a kütyü!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tudna vki linkelni hozzá magyar leírást,hogyan kell tesztelni,mivel érdemes stb.. Nézem és nem tudom mit nézzek rajta mik az adatok.Nem vagyok villamossági ember tehát szájba rágós kellene.Ha nincs leírás vki leírná nekem hogyan használjam?Jöhet PÜ-ben is!
Köszi előre is!
-
Gabesz87
veterán
válasz
Tommmysun
üzenetére
Dettó....dec.16-ai EU Expressz rendelésem szintén Honkongban vár...az a röhej, hogy ma jött meg egy egérpad, amit 20-án rendeltem a legolcsóbb szállítással (belga posta)...ez az EU Expressz minden, csak nem expressz. Jó, mondjuk nem sürgős épp, és legalább nem kell áfát, vámot fizetni. Valamit valamiért.
-
ot93
senior tag
Üdv,
Rendeltem Xiaomi tollat + 3 bele való betétet olcsón kuponnal.Aztán a rendelés után kb. fél nappal küldtek egy üzenetet: [kép]
majd erre én megírtam a szállítási címet, amire megint válaszoltak: [kép] Itt ha jól értelmezem, akkor azt írják , hogy a választott szállítási móddal nem tudnak szállítani hozzám és, hogy másik szállítási mód kéne. Ez most mit jelent? Vagy egyáltalán mi nem stimmel?
eddig ilyennel nem találkoztam... -
válasz
agroman
üzenetére
Köszi, figyelek majd rá.
Egyelőre megírtam neki, hogy nem értem, hogy mi köze annak, hogy 6 csomagra nyitottam egyszerre ticketet. Megvártam a karácsony utáni időszakot, hogy hátha csak beragadtak, de ez a 6 csomag eltűnt (előtte/utána/közben is jöttek meg csomagok). Leírtam, hogyha ez a végleges válaszuk, akkor nem hagynak más lehetőséget, paypal caset fogok nyitni, annak ellenére, hogy tudom, hogy ilyenkor rákoppintanak az orrukra. Rendeltem már tőlük több száz dolcsis robotporszívót is, akciókamerát, egyéb cuccokat, amivel volt gond, azt mindig el tudtuk intézni. Ez az első zsákutca, ráadásul egy hülye indokkal.
-
bacizone
csendes tag
2017 nov. 28-án EU Expresszel rendelt telefon jan. 9-én érkezett meg DPD-vel.
Azért azt nem értem, hogy egy elég nagy értékű Xiaomi telefont hogy mernek mindenfajta buborékos csomagolás nélkül, pusztán csak egy nylonba csomagolva elküldeni. Na mindegy, szerencsésen megérkezett.
-
Tommmysun
aktív tag
válasz
üzenetére
Nézted a magyar DPD nyomkövetésen is, vagy csak a DPDUK oldalon? Csak azért kérdezem, mert ahogy már én is írtam róla, nekem az egyik EU Express szállításom a DPD UK számmal úgy néz ki, hogy Siófokon vette át párom, közben meg a magyar (1550-es "előhívóval" kiegészített) DPD oldalon rendesen látszik a helyes fehérvári cím!
Ezzel csak arra gondoltam, hogy lehet valami szomszéd, vagy rokon, akárki vette át a környékeden, csak elfelejtette ezt neked jelezni, te meg azt látod, hogy tök más városban vették át! -
Tommmysun
aktív tag
válasz
Silent77
üzenetére
Köszi
!Bár így most már tudom, hogy a csomagom még mindig Honkongban vár a repülőre
.... ok ez egy dec 30-as rendelés, szóval még bőven van ideje, de eddig legalább minden napot úgy élhettem át, hogy holnap már lehet elindul Angliából
. Csak annyi benne kicsit a bosszantó, hogy látom van akinek januári rendelése már jobban áll mint az enyém ... de hát ez egy ilyen játék
.Teszteltem egyébként egy régebbi EU Express csomagon is, teljesen azt hozza onnantól, hogy elindult Angliából a DPD-s nyomkövetés ... még a hülyeséget is ugyanúgy koppintja, mert a DPDUK azt írja Siófokon vettem át (a név stimmel), míg a magyar DPD nyomkövetésen meg rendesen Fehérvár szerepel.
-
Masooo
aktív tag
-
Sziasztok!
Sajnos tavaly őszről még maradt pár csomagom, amit nem kaptam meg, Syb/LVS stb. megvártam a karácsonyt és az utána jövő postát, de semmi. Írtam GBnek, összesen 6 db csomagról van szó, a legnagyobb kb. 20 dollár, a többi alatta van. Eddig nem volt gond a refund kéréseimmel, igaz összesen pár apróságról volt szó, most viszont benyögtek egy ilyet:
Thank you for contacting Gearbest. We apologize for this delay and sincerely regret that you have not received some of your orders.
We have been shipping around the world for more than 8 years and have an excellent shipping record. The shipping company has claimed responsibility for this loss, and so is sadly beyond our control.
This is a highly unusual case, and since there are more than 2 orders involved at the same time, shipping insurance does not apply.
Please review in detail our shipping and insurance policy in our terms and conditions here: http://www.gearbest.com/about/terms-and-conditions.html .
Technically there should be no compensation in such case.
Thank you for your understanding.
Best Regards
BeverlyRöviden annyit válaszoljak, hogy akkor Paypal case-t nyitok minden egyet ügyhöz és legyenek kedvesek ők is elolvasni a PP policy-jét, ha már elfogadták fizetőeszközként az oldalukon?
-
vandor01
senior tag
A November 10 en rendelt EU expresses es kette bontott (Nov16/24) cumom masodik darabja landolt be ma a DPD altal. Idoben volt a azaz a 60napon belul a megerkezes!

-
törölt tag
Na irtam GB-nek az EU Express rendelesemmel kapcsolatban. Kivancsi leszek mit lepnek. Csatoltam az sms-t a kovetesi szammal egyutt. 1 trackinget miszerint a Szekesfehervari csomagom Siofokon lett kezdbesitve valami Kovacs nevu holgynek/urnak. Illetve leirtam, hogy DPD-vel beszeltem, ok helyesen jatak el, elvileg a Gearbest cseszte el a futar rendelesi procedurat. Kivancsi vagyok mit lepnek...
-
Titmouse09
aktív tag
Üdv! Ha egy már kifizetett rendelést visszavontam tickettel, de ezt írják, akkor mit akarnak valójában? Amíg nem válaszolok nem törlik?
Thank you for contacting Gearbest.
We are sorry to hear you want to cancel your order.
Could you please let us know the reason for canceling this order? Please rest assured that we will do our best to help you resolve any issue if needed.
We are waiting for your reply!
2 db 1 dolláros lámpa, de tudtam venni $2-ért hármat. Az új rendelést nem akarom kifizetni míg ezt nem törlik.
Írhatom nekik, hogy találtam jobb árat az ők oldalukon? Van jelentősége?
-
petipetya
nagyúr
válasz
englishman
üzenetére
Valaki írhatna nekik, hogy a mobilarénás konténert megsürgessük.

-
bazsimano
őstag
eu-2s raktarbol nincsen valami olcsosito kutyu? 12usdre jhozza az eu expresst...
nezem h hk raktarbol 20usdvel olcsobb lenne..de ott sajnos nincsen eu expressz...
-
PainKiller13
őstag
Vmi általános kupon nincs? Eu raktáras telóra kellene, nincs semmi saleben.
-
zsolx
tag
[kép]
Erre a képre a GB a következő kérdést tette fel.
Azt akarom mondani hogy még nem kaptam meg?

És vajon mi ez a 01.28. bejegyzés? -
bokenyit
újonc
válasz
gombii
üzenetére
Nekem is ugyanez a helyzet napra pontosan, kvéve a “Customer data received”, az kicsit hamarabbi.
A többi ugyanúgy egyezik a tiéddel, a feladás, vámkezelés és jelenleg úton UK-ba.
Ami kicsit aggasztó, hogy minden időpont 0:00:00.
Más dpd-s trackingeknél normális óra:perc látható. -
DEGU83
tag
Sziasztok!
Van valami infótok az EU expresses szállításokról? Visszafog jönni vagy teljesen megszűnt? -
bl4ze
veterán
Addig tököltem, hogy lecsúsztam a Xiaomi 10000mah powerbank-ról, nem él a kupon.
Tud valaki valami jó kupont powerbank-ra ? thx

-
cidalain
veterán
ne használjuk már a csempész szót, légyszi!
senki nem tud erről semmi pontosat, hogy mi módon intéződik. -
bul07
nagyúr
válasz
kicsi007
üzenetére
Már nyáron is megszokott volt a 3hetes szállítás, szeptemberbe meg már a 4-5 hetes
Ez nem igazán jó idő annak fényében hogy futár szolgált viszi, és egy sima nem regisztrált is megjön ennyi idő alatt
Amúgy a november végén rendelt apróságok rendben megjöttek olyan 20-25napra így az ünnephez némi kevés köze vanÉn itt most csak a sebességről beszélek, hogy egyéb költség mentes más téma
-
LantosBerry8
senior tag
Tegnap megérkezett az eu express csomagom (nov.30-ai rendelés)
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EAFC 26
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Samsung kuponkunyeráló
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Villanyszerelés
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- További aktív témák...
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

A rendszer ráadásul automata.
...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
!
.... ok ez egy dec 30-as rendelés, szóval még bőven van ideje, de eddig legalább minden napot úgy élhettem át, hogy holnap már lehet elindul Angliából