- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Masooo
aktív tag
válasz
Silent77 #26506 üzenetére
Sportdirekt az nálam is kedvenc lett, bár inkább a bécsben lévő mert ott el lehet veszni és kedvesek, meg beszédesek az eladók.
Néha látok bőr (avagy annak feltüntetett) cipőket ami tetszik, ha eddig nem volt negatív tapasztalat a mérettel akkor lehet, hogy megpróbálok egyet. Eddig bama cípőket vettem a bőr miatt és a minőség miatt, de utóbbi években a talpa annyira semmilyen, hogy sok kettétörik kb 1év használat után. A felső része ilyenkor még makulátlan, mehetek megtalpaltatni amit nem annyira szeretek. Ennyit lehet egy kínai cipö is tud v többet. -
Masooo
aktív tag
válasz
Silent77 #26503 üzenetére
Ruhát és cipőt nem nehéz rendelni?
Vannak egészen elfogadható cipők, nem feltétlen olcsóbbak mint itthon, de mások, sokszor szebbek.Méretpontosban rendeled 45ös lábra 45öst?
A mérettábla ha van, segít?
Minőség és anyag?
Csak sport, v egyéb cipőt is rendelsz, avagy bárki? -
Masooo
aktív tag
válasz
dugesz77 #26497 üzenetére
ok de miért?
Elvileg vásárlásra buzdít, v vásárlót toboroz.
Rendben, de a sima gb link is kuponnal, tekintet nélkül arra, hogy reflink v nem, a gbnek vásárlókat toboroz.
Sőt konkrét termék hírdetése."-Pontosan, tele lenne spammel a fórum. Képzeld el, hogy valaki kérne tippet vásárláshoz, és ötvenen írnák a linkeket, a fele másik site-hoz, irreleváns termékhez stb.
--ez most is megesik, viszont segítő szándékkal a legtöbb esetben, kerestem túlfeszültségvédőt ami konnektorba építhető és gb ajánlás helyett mentavilles jött, de a gondom megoldotta...
Aki pedig hirdetni akar itt az meg is teheti hiszem be lehet tenni linket, bármilyen linket jelenleg. Viszont nem tesznek be sokat. Jó ma volt másfelé egy berneres kisebb promo és link de végül ez tisztázódott.(Tud valaki egy jó vérnyomásmérőt a GB-en? - Próbáld meg ezt, nekem ez segített - és berak valami csodagyógyszer-linket, ami a kopaszodás mellett a magas és az alacsony vérnyomást is gyógyítja)
ez adott de mint írtam találkoztam ilyennel nem 1-el csak nem volt ennyire univerzális a hatásköre
spamet meg be lehet tenni ha a marketing ezt kívánja max törlik azt, vagy aki betette, de ez a marketing ezen fajtájában része a folyamatnak. Ettől egy szabály amit sokan el sem olvasnak nem védA szabály érthető, követhető de igazából az egyénre bízza a döntést a betartásról, a közösségre pedig a betartatásról.
-
Masooo
aktív tag
válasz
Silent77 #26494 üzenetére
mint mondtam infó volt
elhelyeztem a hozzászólásban erre egy részt mint láttad, biztosan olvastad... egy állítás egy tagadás tehát hagyjuk ezt ennyiben
a link és reflink és a kupon azt hittem része a GB-nek, ez egy topik a Gb-ről, tehát az ezzel összefüggő dolgok szerintem ide valóak, de elfogadom akkor neked, hogy nem
"-Én voltam a hülye, hogy megkérdeztem." a minimális tiszteletet mindig megadom, ezt nem kommentálom részleteiben
Fb-t pedig hagyjuk ki ebből, annak végképp nincs köze hozzá. -lásd fenn és korábban (GB hun / kuponos közösségek stb -- fenti érvelés alapján idetartozik, de hagyjuk)
Nem én vallom, ez a normális! - ha ezzel a módszerrel "kárt" okozunk a szorgos gyűjtögetőknek nem egyéni, de közösségi szinten akkor elvileg ez nem normális.
Nem kell elterelni amúgy, engedd el. -ha kuponnak / facebook kuponoknak / ezzel a témával foglalkozó oldalaknak és nekünk akik ezzel foglalkoznak van köze a Gb topikhoz akkor: lásd fenn
S most elengedem ezt is és téged isnem volt off de vége. (ne feledd törölni, de csak ha kellemetlen lenne, hogy a többiek a témába csatlakoznak, hasznos a több nézőpont)
-
Masooo
aktív tag
válasz
Silent77 #26492 üzenetére
Értem a gyors lezárás iránti igényedet, hisz most jutott eszembe, hogy infóim szerint itt a másik oldalt képviseled a facebookos gb hu miatt (ha a tájékoztatés amit kaptam hibás, elnézésed kérem). Nem térnék ki az ott adott és a véleményekben olvasott tájékoztatási anomáliákra mert képviselheted azt az álláspontot, hogy aki külföldről rendel, tájékozódjon maga, és ennek van is alapja, de látod, a nyíltság iránti igény sokakban felmerül, persze részint tájékozódhatnak ők maguk is, részint a bolt ellen megy, ha képben van összeghatár+áfa+vám tekintetében mert lehet úgy már nem rendel. Viszont ebbe se menjünk bele akkor.
Visszakanyarodva a kiindulási pont felé, mivel a te topikod, zárjuk akkor rövidre és fogadjuk el, ha korrekt munka és tájékoztatás van, nem zavar a reflink, ha nyerészkedés amit látok mögötte akkor meg igen. Főleg, ha azt nézem hogy a ma lelt 4 kuponos oldalból 3on UA dolgok ismétlődnek és a kód is azonos, de lehet vannak ezeknél jobb oldalak is. 1 viszont egyedibb vagy annak látszik.Ez már nagyon magyarázódás részedről. -- egy eszmecsere ebből áll...
Hagyjuk, semmi köze a kettőnek egymáshoz. -- mindkettőnek a vásárláshoz, adott profithoz van köze így a közös alap miatt azért kicsit talán mégis. Viszont lehet, hogy a kérdést annak kell akkor feltenni aki tiltja a reflinkelést, ő talán érdemben el tudja mondani miért tilos és miért ez a rendszer, mert amit mondtál, hogy aki kéri a kupont annak köszönhető, azt is jelenti, hogy káosz ide v oda, ahol lelem a kupont linkkel, azét teszem fel ide. Érdekütközést okozna, káoszt nem igazán. -
Masooo
aktív tag
válasz
cidalain #26489 üzenetére
de igen, szükséges hozzá!
Silent77
némi nyiltságotde kérdeznék azért én is valamit, áruld el nekem miért tilos itt a reflink? Miért is nem segíti akkor a fórum is azokat akiktől a kupon van?? Avagy miért nincsenek a leírásokban ezen reflinkeket gyűjtő oldalak?
Hisz akkor ehhez pedig nekem kellene gratulálni?? Az itt közzétett kuponok reflink mentesek, mindenki használja, de senki sem támogat senkit. Vajon ez akkor jó így? Ha én nem veszek reflinkkel semmit az gond neked, de az, hogy a reflink itt is tilos az nem? -
Masooo
aktív tag
válasz
Silent77 #26487 üzenetére
Akkor köszönöm!
Nevezheted irigységnek, sőt bárminek aminek tetszik.
Viszont amíg nem lelek olyan oldalt, amin közlik velem, hogy az oldalon reflinkek vannak, leírják, hogy a kuponokat kérik ha kell valami és segítsek azzal, hogy rajtuk keresztül veszem, mert ők ezért cserébe szerkesztenek és segítenek, hanem mindezt elsunnyogják, avagy csak felhasználják a kuponokat egyéb szolgáltatás nyújtása nélkül addig nem veszek rajtuk keresztül semmit sem.
Pláne azért, mert kupon van általában, 1-2 oldalon van arra lehetőség ahogy hallom, hogy ha kérem, hogy valamire kérjenek, akkor azt megpróbálják, eddig egyet ajánlottak, pont itt.
Sok olyan oldal is létezik mint pl a prohardver is, ahol találsz kupont reflink nélkül, mert csak közzéteszik, és itt még nem szóltunk a nemzetközi ilyen oldalakról. Sajnos sok olyan oldal is van ami annyit tesz, hogy ebből üzletet kreálva leveszi onnan a dolgokat és felhasználja.
Minőséget hajlandó lennék támogatni, de ilyen még nem jött szembe, nyerészkedőt meg nem, ha ez irigység, legyek irigy, ha a szolgáltatással szembeni igényesség, mert elvárok valami pluszt a pénzemért (vagy a rajtam keresett pénzért) akkor meg legyek igényes. Nézőpont kérdése. -
Masooo
aktív tag
-
Masooo
aktív tag
válasz
szabi__memo #26479 üzenetére
-
Masooo
aktív tag
válasz
azbest #26475 üzenetére
Vacak, hogy a postások akár itt a fórumon is, kitartanak a mellett, hogy azért a postán nem lopnak, hisz ők maguk nem lopnak. Közben akinek van postás ismerőse annak meg azt mondják, hogy így vagy úgy csináld, mert a postán biz lopnak.
Mondjuk, ha elgondoljuk, hogy egy nem követett csomagot vajon mennyi rizikó elcsórni, akkor mi lehet az igazságráadásul úgy, hogy a kinai tracking sokszor addig elmegy, hogy bejött az országba, ott a követésnek vége és a postán a szemedbe mondják, hogy az úton bárhol eltünhetett, de náluk, náluk nem.
-
Masooo
aktív tag
válasz
Real_Necro #26458 üzenetére
Én keveslem a kuponokat, illetve inkább olyan, hogy mindig v majdnem, ugyanazokra a termékekre van kupon, mind pedig nem jelenik meg sem itt sem ott. Nem néztem utánna, hol jelenik meg minden kupon naponta, mert nincs tárgy fétisem, így csak azt rendelem ami számomra hasznos is, de fura, hogy ismétlődnek a kuponok.
-
Masooo
aktív tag
válasz
Real_Necro #26455 üzenetére
mert az nem csak ebay topik azért
ezt amúgy le is írták, engem is meglepett mikor ebay miatt odamentem, de igen van ott minden és ez így jó is.
-
Masooo
aktív tag
-
Masooo
aktív tag
szép napot.
Nem akadtatok bele nézelődéseitek során valami jó utazótáskás szettbe vagy koffer szettbe vagy valami jó utazási kellékbe?
köszike
-
Masooo
aktív tag
válasz
Hopkins_001 #25938 üzenetére
zan c4re is van ilyesmi? nincs meg még de tanulmányozgatnám
-
Masooo
aktív tag
-
Masooo
aktív tag
válasz
Zoli-bácsi #25847 üzenetére
Nekem is. csak az a fura, hoy most kaptam 50 pontot azért amit ma töltöttem fel.
de van 2 amit el sem fogad a rendszer hiába töltöm ki, nem menti el. Nem értem miért.
és van kettő régebbi amire kaptam 10-20 pontot de automatikusan és azóta semmi jel hogy a videokért képekért jönne még vmi. Ez esetben várjak v irjak?
-
Masooo
aktív tag
válasz
Zoli-bácsi #25845 üzenetére
ez ügyben akartam épp kérdezni, de ugye a jó és gondos társaság sok dolgot meghatároz
köszi
-
Masooo
aktív tag
válasz
coldfirexx #25773 üzenetére
Igazad van elnézésed kérem, azért válaszoltam kissé ércelődve és kissé viccesen fogalmazva, mert azt akartam érzékeltetni, hogy nem egyszerű eset.
Ennek feltételei vannak amiről a könyvelőd/tök tájékoztatni tud téged úgy hogy a hatályos jogszabályokat is figyelembe veszi.
Ezért kérdezd meg a könyvelőt aki erre kapásból választ tud adni.Laikusként azt mondanám geearbestről nem fog menni, mert részint számlát sem adnak, nem hogy áfásat, általában a vásárlásról a számla a paypalban megtalálható.
Ezért a dolgod illetve a könyvelőd dolga annyi, hogy könyveli ezt a paypal számlát és ezzel meg is oldottad a dolgot. Az apróbb nehézségeket meg megoldja, mint a váltási árfolyam és az ebből adódó különbözet. -
Masooo
aktív tag
válasz
coldfirexx #25769 üzenetére
külhonból akarod behozni megkerülve a hazai kereskedelmi láncot, ezzel nem juttatni az államkasszása semmit és még le is akarod írni itthon?
ajaj
-
Masooo
aktív tag
Sziasztok
Én átfogóbban érdeklődnék. Az összefoglalóban nem láttam a visszatérítés vagy reklamáció részleg meglétét, ezért kérnék egyet most tőletek, aztán be is lehetne emelni oda.
Tehát tegyük fel hogy vettem valamit DEC 1.napján
Mikor reklamálhatok azért, hogy nem jött meg és mi történik ekkor PayPal-os fizetésnél. Teljes visszatérítés? Mi a menete ennek hol mit kell nyitni mivel kell érvelni paypalnak kell e szólni stb. Vásárlástól a paypal védelem 180 napig terjed azt hiszem, 60 napot vár ni illik reklamálással?
Mi van ha megjön, de működésképtelen a termék, egyszerűbb az 1. ponttal kezdeni és paypalos visszatérítést kérni a teljes összeg visszakapása végett? Avagy nyitni kell valami reklamációt és videófelvétellel megmutatni hogy egy rakás kupac gőzölgő ... ekkor küldenek újat vagy visszatérítés? Ennek miben különbözik a menete?
köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Autós topik
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen notebookot vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest