- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bazsimano
őstag
válasz
b4lukapitany #26639 üzenetére
Ne engedjed ennyibe, szerintem menj tovabb! nem fogadod el es kesz. max ha meg rendelnel toluk, akkor mondjad meg nekik, hogy az egeszet kered es walletra.
(#26643) stigma egyertelmu, hoyg a GW4bol.olcsobb es meguszod az afat.
-
AtiSnatch
aktív tag
válasz
b4lukapitany #26639 üzenetére
Nehogy visszaolvass pár kommentet... Igen, fogadd el.
-
bazsimano
őstag
válasz
b4lukapitany #26569 üzenetére
elnezest nem lattam, hogy mar az eredeti kerdesben is benne volt...
haaaat szerintem ez siman megerkezik meg
de nyugodtan irjal rajuk -
walex
csendes tag
válasz
b4lukapitany #26552 üzenetére
Én november végi rendelést várnék, ha jönne, de nem jön. Sajnos szintén kártyával fizettem.
-
bazsimano
őstag
válasz
Azt nem irtad vagy lehet csak atsiklottam felette h mikor rendelted pontosan! Szerintem nyugodtan irjal rajuk ujra hogy akkor 20 nap boven h a szallitmanyozo ceg megtalalja vagy adjon valami valszt a csomag helyzeterol/holleterol!
Szoval en szemely szerint, tolnek meg egy valaszt nekik, es a vegefele meg kicsit surgeted oket hogy akkor ha nincsen valasz rovid idon belul akkor johet a refund!
Udv
B -
viktorhu
veterán
válasz
b4lukapitany #26558 üzenetére
Mikori a rendelés? Mivel úgy néz ki, rendesen kommunikálnak Veled, várhatsz, ha akarsz. Utóbbi időben egyébként többen is írták, hogy a paypal sem ítélt neki teljes összeget.
-
viktorhu
veterán
válasz
Ha vettél biztosítást, akkor visszaadják a pénzt, ha nem, akkor egy részét kapod vissza várhatóan.
-
válasz
Én esélyesen 80 dollárt fogok bukni hiányos csomag és a posta vámkezelési balf*szkodása miatt. Üdv a klubban
-
asddsa
tag
válasz
b4lukapitany #26278 üzenetére
Jólérted... De DHL -es csomagok nem szoktam elveszni.
Felhívnám a helyedben a postát, hátha többet látnak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest