- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
duckymusic04
csendes tag
-
vegyszer
addikt
válasz
kicsi007 #28450 üzenetére
Volt ilyen nekem is. Az egyik esetben a postás jófej akart lenni, egy 25000Ft-ot érő holmit dúcgumizott a kilincsre. Máskor a 15000Ft-os vakut a szembeszomszéd vette át a társasházban, és volt olyan is, mikor az utcai postaláda hátulján lógott befelé egy párezres Rubik kocka.
Nézz szét, keress, kérdezz...
Hátha ott van az a lábtörlőd alatt... -
azbest
félisten
válasz
kicsi007 #28454 üzenetére
Szerintem nagyon egyszerű lesz a megoldás: bár regisztrált küldemény, de mégsem akarják kivinni. Majd hétfő-kedd magasságában kapsz a ládádba egy értesítőt arról, hogy aznaptól átveheted. Amúgy érdemesebb lenne a weblapos követést megnézni, mert abban jobban látszik valószínűleg. Néha érdemes a külföldit is nézni, mert van, hogy oda mást hazudik a posta, pl azt, hogy sikertelen kézbesítés miatt lett postán átvehető, nem pedig azért mert nem akaják kivinni.
De, ha mégsem, akkor is gyanúsan fürge az a kézbesítés. Tippre el sem hagyta a postát sosem.
-
cidalain
veterán
-
bul07
nagyúr
válasz
kicsi007 #25901 üzenetére
Már nyáron is megszokott volt a 3hetes szállítás, szeptemberbe meg már a 4-5 hetes
Ez nem igazán jó idő annak fényében hogy futár szolgált viszi, és egy sima nem regisztrált is megjön ennyi idő alatt
Amúgy a november végén rendelt apróságok rendben megjöttek olyan 20-25napra így az ünnephez némi kevés köze vanÉn itt most csak a sebességről beszélek, hogy egyéb költség mentes más téma
-
mexel
veterán
válasz
kicsi007 #24712 üzenetére
Feleslegesnek valóban azért felesleges mert nem tudunk mit tenni ellene, csak gondoltam helye van a véleménynek, nem csak a szépet kell leírni. Ne érjen később senkit meglepetés ha így jár, látja hogy erről már volt szó.
Én is örülnék ha ezen túllépne a GB és nem lenne majd általános ez a trend
A vásárlók bizalmát kiérdemelni nehéz és hosszú folymamat, elveszteni gyorsan lehet sajnos
Félreértések elkerülése végett: nem a GB ellen vagyok, én eddig szerettem a céget, megbízhatónak tartottam, elsőnek mindig őket ajánlottam más cégek előtt. -
Tector6
újonc
válasz
kicsi007 #24138 üzenetére
Ja a másik hogy az emag amit eladott neked, azt még le sem gyártották szinte biztos lehetsz benne. A haverom raktározta és szállította a whirlpoolt, most a beko hauser candyt szállítja, a török beko kamiont az udvaron rakják át a kis autókra, be sem teszik a raktárba, mert már viszik is ki cimre.
-
Tector6
újonc
válasz
kicsi007 #24138 üzenetére
Azért van még mit tanulni ezeknek is, mármint a szállítóknak. 2 példa:
intercars alkatrész hálózat, este 5 ig megrendelt alkatrész másnap 9 órakor itt van a pultomon lengyelország közepéből.
ami még durvább : skuba szintén alkatrész este f5 ig rendelt alkatrész másnap du2 kor átvehető vilniusból (litvánia) dunaharasztiban. mind a kettő lábon, simán kamionnal!!! arra pedig nincsen sok autópálya...
Persze a csomag az jobban ráér kicsit türelmesebbek az emberek, de ha akarnák menne ez is gyorsabban. -
-
toyasoslecho
tag
válasz
kicsi007 #22659 üzenetére
Én nov 3-án rendeltem egy telefont,a termék adatlapon 5-e volt a szállítási info.Most már nov 25-nél tart.Azota volt kettő flash sales is(nem értem minek ha a régi rendeléseket se tudják teljesiteni)Tegnap nyitottam ticketet,nekemis a sablon gépi válasz jött nov30-i szállítással.Válaszoltam a ticketre, h tökmindegy a szín csak küldjék.Ma már jött is az sms a dpd-töl.
-
pn4hvq
senior tag
válasz
kicsi007 #22645 üzenetére
Érdekes, mert a tab oldalán ez szerepel: Ships between Nov 27 - Nov 29.
Hacsak az EU express szállítási mód nem tolja el az egészet (gondolok arra, hogy összevárnak x konténernyit, és utána indítják. Lehet, hogy karácsony előtt már nem tudnak ilyen módon szállítani.). -
AcCEsS
senior tag
válasz
kicsi007 #20442 üzenetére
Ennyire sajnos nem vagyok szakértő, nézd át a halállistát (Death Note höhö), hátha találsz a töltődről értékelést!
Az biztos, hogy a tesztelés során nagyon szigorú szempontok szerint vizsgálták a töltőket. Laikusként azt mondhatnám egyik-másik megállapítás talán túlzó is, de ők mérnökként nem tehetnek mást, kötik magukat a tervezési/megvalósítási előírásokhoz. Ha abban problémát találtak, a cucc máris kapott egy koponyát. És ha belegondolsz, ez így helyes! A töltők semmilyen körülményből fakadóan nem válhatnak veszélyessé. De ha rossz értékelést kapott töltőt használunk, onnantól egyéni szerencse kérdése, hogy történik-e valami, vagy sohasem lesz vele probléma. De a katasztrófa elvi lehetősége benne van...
-
kovjoe
aktív tag
válasz
kicsi007 #19301 üzenetére
Jó hírek
! Reméljük mindenkinek megérkezik szép takarosan a csomag, az eredetileg megállapított árban, és akkor ismét bizakodva nézünk a jövőbe eu express szemszögből
.
Ui: Az én csomagom, ma 14.26-kor már a Dpd budapesti elosztóközpontjába érkezett!!! (09.12-én adták fel)
-
cidalain
veterán
válasz
kicsi007 #19038 üzenetére
Mivel a legtobb esetben ingyen van a posta, nyugodtan vehete kulon is.
Ennek a legnagyobb elonye egyben az is, hogyha elveszik a csomag, akkor csak egy resze ugrik, ha egybe veszed meg, es elveszik akkor minden.En nagy ertekunel szoktam ugy hogy ingyen posta biztositassal, es akkor nekem legutobb holland regisztralttal jott. Ala is kellett irnom a postasnal. Raadasul a magyar posta kovetoje is jelezte, amint az orszagba ert (mas kerdes, hogy rosszul, mert mar nalam volt a csomag, es a track szerint meg valami kozponti elosztoban dekkolt)
Mondjuk ha akarsz ilyet, akkor meg nem jo szetbontani a rendelest, mert akkor a postakoltseg novekszik.
Mas:
Hogy rohadnanak meg az akciok. 2 napja vettem a mikroszalas kendot 0.99-ert, erre most meg latom a facen hogy koponozhato 0.09-re. Nem lehetne valami akcioelorejelzo? -
Castell
aktív tag
válasz
kicsi007 #18189 üzenetére
tényleg szerencséd volt, nekem a minap kibontották a csomagom, ezt onnan veszem, hogy snicerrel fel volt vágva a fólia és csomagzáró szalaggal összekókányolták, szóval így kaptam meg. A rendelés összértéke 19 usd volt, a csomagolásra fele annyit írt a gearbest, szerintem ezért bontották ki, de természetesen nem lett belőle "vámolás."
-
kicsi007
tag
válasz
kicsi007 #18015 üzenetére
Sziasztok!
07.31-én rendeltem belga postával 1 db. médiaboxot, 1 db. air mouse-t, iletve 2 db. Xiaomi wifi jelerősítőt (61 USD értékben). A tracking szerint 08.09-én érkezett meg az országba, s ma vettem fel a postáról!
Egy kicsit izgultam, hogy megkapom-e, lesz-e vám, de szerencsére minden rendben volt! -
Beni2360
félisten
válasz
kicsi007 #17925 üzenetére
Látom megkaptad a választ mivel mostanában nem rendeltem Belga postával ezért nem nyilatkoztam a szállítási idő volumenről. Nem kioktatás volt csak megjegyeztem, hogy semmi köze a Belga postának hozzá. A csomag ezen az útvonalon keresztül megy és a terheltségtől függően továbbítják a csomagot vagy levelet.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged