- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
MD25
csendes tag
Ugyenezt tapasztalom en is. A reward pontokra hiaba varok. Hiaba mondja a weblap a folyamat vegen, minden oke, gyakorlatban a review nem mentodik el. (Regen ilyen problema nem volt. Ha visszamentem ugyanazon order ala a termekhez, a review ott szerepelt es nem tudtam 2x beirni dolgokat!)
Nyitottam jegyet ra. Ha kapok valaszt, jelzem. Ha masnak megoldodna, kerem ne tartsa magaban a megoldast. Koszi!
-
bul07
nagyúr
Tudtok IP kamera fórumrészt?
Mert agyalok ezen , pontozva 14$
De jó lenne ha nem szemetet vennék ennyiért is
-
bul07
nagyúr
18350-es akku van benne, videó ahol látszik
(#15399) V/
Nem fér bele nagyobb, videóba látszik a aku tartó , keretes nagyobb nem fér el
Meg ugye a súly, mert 2db 18650 azért már nem pihe
Ha 18650-es lenne nem gondolkodnék a vételen
-
Lepeke
csendes újonc
Köszi a tippet! Nyomkodok
Nem olyan sürgős egyébként, csak amiatt pánikoltam be némileg, hogy elkeverhették a rendelést. Bár, jó lett volna, ha ez is megjön bő 3 hét alatt, mint a múltkori.Kicsit furcsállottam, hogy nem adták fel két napon belül, de úgy voltam vele, hogy biztos sok lett a rendelés. A 4e db MiBand elfogyott szerintem nem egészen két nap alatt.
-
WestBam
senior tag
Összkerekessel kellett volna kezdened, sokkal könnyebben vezethetőek. Kiviheted a hóba de ez nem lesz nagy élvezet, pörögni fog sokat, de ha ráérzel..
Ha kiviszed előtte a felniken lévő lyukakat ragaszd le. Játék után szárítsd meg radiátoron, utána takarítás-zsírzás a fém részeken! -
bul07
nagyúr
Ha még nincs lámpád akkor kezdésnek egy
Convoy S2+
Én a fullost szeretem a 7135 x 8 mert ez a csúcs, és nem kell full fényerőn használni mindig
Én most ezt rendeltem 12.04$ és ezt lehet pontozni vagy ha nincs pontod írsz a megfelelő embernek hátha van rá kupon amivel pár százalékot még le lehet csalni
Ez olyan 50-70m add elég fénytMesszebbre 100-130m
C8
Na itt lehet dilemmázni mert 7-8$-ért már van, viszont minőségben elmarad a Convoy C8-tól és van egy két boszantó hiba is hogy például előfordulhat hogy nem memóriás a drivere , és mindig a következő fokozatba kapcsol be , így értelemszerűen mindíg végig kell kattintgatni a fokozatokat
Fénye ezeknek is megvan(néha nem lutri drivewrtől függ meg a led minőségétől)
Lutri az olcsóBelépő töltő egyértelműen
LiitoKala Lii - 10020$ felett is vannak jó lámpák de azokat már nem írom le, meg az is igaz hogy ott azért már nincs nagy tapasztalatom , mert nekem inkább az olcsóbbak voltak
-
bul07
nagyúr
Ha jól tudom következő hónap 25-én lesz , de egyes cégek van hogy egy héttel hamarabb csinálják
Bár most rákérdeztem és az emag nem ad rendes magyar Samsung garanciát, bár még ettől lehet bevállalomAz biztos hogy tavaly is a A3(2015) 39.900Ft volt , és azelőtt ilyen 65-70e Ft környékén volt teljes áron
Mi van a Gearbest-el semmi jó akció, ha megnyitom ezt a fórumot csak a probléma probléma hátán, semmi jó akció
-
bul07
nagyúr
Én már láttam 75e Ft-ért, bár az emagon
J5(2016) most 65e Ft [link] fekete péntekem lesz 40-ért , már ha ép belekerül az akciós kínálatba
Én úgy számolok ahogy írtam
A(2016) 50e körül lesz
A3(2016) 40e alatt
Még a határt nem álmodtam meg hogy mi az a max amit adok érte , mert A3 (2016) is jó telefon -
-
bul07
nagyúr
Általában elsőre mindig az írják hogy hét is lehet az átfutás várj
Így értékelés leadása után 7-10 nap és bele is kell írni hogy mondjuk 9 napja történt az értékelésBár ez se garancia rá hogy megadják mert, nekem egy értékelésnél nem adták meg a pontot rájuk írtam válasz hogy várjak és megadják a pontot, na azóta se , és rá pár napra be is zárták a tiketett
-
bul07
nagyúr
De járni fog, csak sokaknál nem adják meg és írni kell nekik hogy hé
Nekem van egy aug 16-ai rendelésemre kíváncsi leszek hogy megjelenik e a érkezést jelentő gombocska
Amúgy volt már ilyen hogy egy ideig lehet jelezni az érkezést és adtak pontot, majd ez eltűnt pár hónapraAmúgy nem lennék meglepve ha készülnének a őszi rohamra és csuszásra így inkább most nem kíváncsiak arra hogy 30-40napos érkezésekre értékeljenek
Ez a USB páka nagyon frankó, bár még hátra van hogy két 2,5 vezetéket hogy forraszt össze, mert félek ahhoz már kevés lesz
Már meg is csináltam az értékeléshez a videót, elég jól sikerült szerintem -
bul07
nagyúr
Itt inkább tudnak segíteni, és jó pár teszt is van a fórumrészbe
-
dave0
csendes tag
Összefoglalóból:Holland posta (Sky56): A TN-el a Kínából történő feladástól elvileg az országhatárig (amíg a Magyar Posta átveszi a csomagot) tudod követni a csomagot. A TN NL-el kezdődik és ezt 14 szám követi, nem hivatalos TN, a Magyar Posta rendszerében nem látszik.
Követni pedig a trackitonline és a Sky56 oldalon tudod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,SSD,Jó akku,szép állapot
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Evga Supernova 650 GM 80+Gold Sfx/Atx
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged