Hirdetés
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
matt22
tag
válasz
KamuMazsola
üzenetére
Igazán köszönjük a kioktatást és hogy a gearbesttel kapcsolatos problémákat - úgymint hamis készletinformációk a honlapon, vevőket hülyének néző ügyfélszolgálatnak sem nevezhető random copypaste szövegek, kifogásokat keresés ha refundolni kéne stb. - sikerült arra redukálnod hogy valójában minden a vevők hibája. A problémák jelentős része NEM arról szól hogy Kínából lassan érnek ide a csomagok.
-
andrisbandi
őstag
válasz
UberMutant
üzenetére
Többször is leoltottak Októberben, h mire föl sürgetem a népeket...
A logikus gondolkodás nem erőssége a trolloknak.
Ha a karácsonyi turnust késedelem nékül le lehet bonyolítani, akkor évközben van nagy üres kapacitás, aminek költsége van. Ez nyilván nem így működik.
- A vevők olcsóságot akarnak, Karácsonykor sem hajlandóak felárat fizetni. Akkor meg kell elégedjenek egy reális/költségekbe beleférő ideiglenes logisztikai bővítésbe. Ennek következménye a késés.Vagy rendeljenek Októberben. Gondolkozzanak előre.
-
Allenbradley
újonc
válasz
UberMutant
üzenetére
Akkor miért van odaírva, hogy in stock?(vagy lehet hogy ezt képzeltem..
)Meg ilyen alapon felesleges bármit is írniuk, tök mindegy, akkor adják fel amikor akarják, úgy ahogy nekik tetszik.
Ennyike.
Nekem nem az a gondom, hogy nem jött meg, hanem az, hogy csúsztatnak az információkkal.
De ezt le is írtam.Egyébként te milyen szempontok szerint választod ki, hogy honnan rendelsz?
Én aszerint hogy hol olcsó, és honnan jön meg a lehető leghamarabb. Ezeket az információkat viszont a webáruház közli. Azonban ha ezekre nem lehet hagyatkozni akkor elég nehéz a döntés.ui.:
random megnéztem 10-15 telefont, sehol sincs mai tippelt feladási idő. Ez azt jelenti akkor a te olvasatod szerint, hogy a Gearbest-en nincs raktáron egyik készülék sem?
Ha ez így van,akkor nyilván más szemszögből kell nézni a hirdetéseiket. -
válasz
Allenbradley
üzenetére
nem volt raktáron, mert nem nov 11 volt a tippelt feladási idő. ennyike.
és 24 munkanap telt el.egyébként rád is vonatkozik, tessék időben megrendelni a karácsonyi ajándékot.
-
qqzs
őstag
válasz
hattrickuser
üzenetére
Kulonbozo arakon van, ahonnan a legolcsobb
-
Allenbradley
újonc
válasz
KamuMazsola
üzenetére
Szia.
Én eddig nem írtam, de nov. 11 óta folyamatosan olvasom a fórumot, úgy érzem, hogy reflektálnom kell az írásodra.
Ami engem személy szerint zavar a Gearbest-ben és az üzletpolitikájukban, hogy a vásárlói tájékoztatásuk eléggé sajátságos. Például a november 11-én rendelt telefon in stock (ez a raktáron lévőt jelenti ugye?) volt, becsült feladási idő nov 13-17, az eu express szállítás 15-20 munkanap volt a tájékoztatóban ha jól emlékszem. (képernyőmentést nem csináltam azt majd legközelebb ha vásárolok tőlük). Ezzel szemben ticket nyitásakor pillanatnyilag nem elérhető a termék válasz jött, és 20-án sikerült is feladni. Ezután az örömteli híres levelükben már 15-25 munkanap volt a becsült szállítási idő. Na most ha a naptárat nézed, ezek így együtt szerintem pont elegek voltak ahhoz hogy joggal hihessem az, hogy karácsony előtt itt lesz, és pont elegek ahhoz, hogy a csúsztatások miatt karácsony után érjen ide.
Véleményed szerint hol hibáztam?
Bocs belőlem is kijött most ez
-
Roli5
tag
válasz
KamuMazsola
üzenetére
+1

Pedig szégyenletes módon én is elszúrtam, két családtagom ajándéka marad ki a fa alól. Pedig november közepén már megrendeltem EU Express szállítással. Tegnap ért be Pestre a DPD elosztóközpontba... Igen, azt kívánom, csak két nappal később lenne idén karácsony
De nem a boltot hibáztatom. Így nálunk karácsony utáni karácsony is lesz idén 27-28-án. -
szabi__memo
nagyúr
válasz
KamuMazsola
üzenetére
November 11 és Dec 11 között kb 50 rendelésem volt. 3 nem jött meg.
Ja a 3ból 1 nem gearbestes -
KamuMazsola
őstag
Hogy egy klasszikust idézzek:
Mindenki nyugodjon le a pi...ba! Aki nyavajgott az különösen! Vége a karácsony előtti dömpingnek, ami eddig nem jött meg, az majd karácsony után. Akik kamikaze akcióba kezdtek és most szidják a boltot, kínait stb, remélem tanultak belőle és jövőre nem november-decemberben rendelik a karácsonyi ajit. Ezenkívül a DHL az nem egyenlő a DHL Express-szel! Az egyik posta a másik futár.
Van itt pár hangadó, őket nem értem. Kiabálnak itt mindent a gearbestre, de miért is? Majd ha letelt az ideje térjünk vissza rá, hogy ki lett konkrétan megkárosítva! Én eddig egyről tudok, aki fél refundot kapott, de ott is ő volt a balf@sz. Ha valaki nem tud valamit az előbb kérdezzen és nem jár így!
Tudjátok nem védem a boltot, nem az én tisztem, de sokan ok nélkül vannak felháborodva. Nekik ott a mediamarkt, euronics meg a sufni gsmek meg a vatera. Bocs, de ezek most kijöttek belőlem.Szóval mindenki nyugodjon le a....!
Kellemes ünnepeket kívánok a topiklakóknak és a topikgazdának! -
hattrickuser
aktív tag
Van egy termék, ami EU4, EU5, EU6 és EU16-nál is megtalálható. Tapasztalat alapján melyik raktárból lenne érdemes rendelni, hogy előbb megérkezzen?
(Ships between Dec 25 - Dec 26 nem változik egyik raktárnál sem, illetve ~15$ a különbség, ez nem szempont.) -
vandor01
senior tag
az utobbi 2 rendelésemre miert adtak 2-2db TN szamot?
1db termeket rendeltem 20ejro ertekben....
ingyenesre adtak LVS-t... kiraaly belgaba a legjobb
erre masnap adtak masikat ami vonatra szol...
nem reklamáltam mert hat ingyeee vanna de a legutobbi!
direkt fizettem a hollandert.... ki is adtak az NL szamot
erre most este kuldenek egy ujat természetesen vonatost!
kapjak be!
de ha duplan kuldi a kinai mikulas

az johet nem kuldom vissza!

vki? mas magyarazat?
-
zenwalk
senior tag
válasz
zenwalk
üzenetére
Sziasztok
magyar postánál a 2017-12-22 19:34 Belföldi feldolgozásra továbbítva státusz jelentheti azt, hogy nem kell áfát fizetnem, ha áfa köteles a rendelt termék, vagy még csak ezután fog kiderülni? egyébként 2 csomagot rendeltem, mind a kettőnél közös 2017-12-22 02:58 Célországban feldolgozva státusz, viszont az olcsóbbik csomagnál van a fentebb irt státusz a 02:58-as után. -
Norby-007
tag
válasz
Silent77
üzenetére
Oké, köszi megnyugtató, hogy ez normális dolog. Nekem egyáltalán nem sürgős, csak úgy tűnt a többi csomaggal ellentétben, hogy ezzel semmi nem történik. Itt meg olvasva a rengeteg elégedetlenséget, gondoltam baj van. De ha ez a természetes nem parázok. Csak nem túl normális dolog, hogy az értektelen vackok 15-20 nap alatt ideérnek, az értékesebb meg másfél hónap alatt sem.
De akkor várok türelemmel. -
Az a Sandisk pendrive amit vettél, az nem hibás. Egyszerűen ilyen lassú. A sebességéről a gyártó honlapján kellett volna tájékozódnod. Ott van minden. A gyártó olvasásra írja, hogy up to 150 MBPs. Írásra nem ad meg adatot. Az pontosan azt jelenti, amit tapasztalsz: Kutya lassú. Ha normális sebességű pendrive-ot szeretnél venni, akkor Sandisk-ből a Cruser Extreme, Adata U700, vagy Kingston HyperX Savage az ajánlott. Ezek persze drágábbak is.
-
Picit legyetek már türelmesek, nekem is rengeteg csomag van úton.
Nov 15-22 között.
1db ért tegnap Angliába.
Türelem!
Ha nem jön meg 60 napig, akkor kell reklamálni, de ez nem valószínű.
Másról se szól most a topik.
Picit vegyünk visszább.
Köszi! -
Norby-007
tag
válasz
Zsotiabeka
üzenetére
Nekem több mint egy hónapja ez a helyzet, semmi sem változik :-(
Minden utána rendelt termékem, meg a vele egy időben rendelt cucc megjött már innen is, Ali - ról is :-) -
Norby-007
tag
válasz
grimm2015
üzenetére
Én november 11-én rendeltem 177 $-ért. November 19-én shipped out, azóta a dpduk-nal az szerepel, hogy Southall, your parcel is it on way.
Ma rákérdeztem a gearbest-nél, hogy mi a helyzet. Azt a választ kaptam, hogy a helyi postán érdeklődjek, jó vicc. Meg azt írták, hogy a feladás után két hónappal lehet reklamálni, ami január 26-a.
Jó fejek, csak azt nem tudom hol lehet a csomagom, ami ketté szedtek egyébként és a másik felét november 26-án indították útnak.
Van még remény szerintetek? -
kcsa
veterán
Mert a visszajelzések cenzúrázva vannak. Ahogy nézem, kb. ennyit tud.
-
GAbre
veterán
válasz
tupacamaru
üzenetére
[link]
Sajna visszajelzésekben se jelezte senki ezt a sebességesést :S -
GAbre
veterán
Vki rendelt már sandisk pendrive-ot?
Vhogy nem akar menni az usb 3-as sebesség.
Sebességtesztnél vagy jól megy 70-110 mb/s vagy rosszul 20 mb/s.
És általában csak pár secig tart a jó tempó.
Főleg file másolásnál.Az elején pár secig jó,aztán végig másol 20mb/s-el.
Ezt nem tartanám usb 3-nak.Max csak névben.H igen megmutattuk,h oka van amiért az usb 3.0 reklámnevet is nekiadtuk. -
atee_13
őstag
Ma jött meg LERAVAN Mi Home Electrical TENS Pulse Therapy Massage Machine - WHITE
Nagyon jó kis cucc ajánlom minden kíváncsi léleknek.
-
grimm2015
senior tag
válasz
karesz0608
üzenetére
Akkor most megint reménykedek, hogy a nov 16 nekem is lassan megmozdul... (aki később rendelte már múl héten megkapta)
-
cidalain
veterán
válasz
karesz0608
üzenetére
Unnepek utani elso munkanap. Alapesetben mar hetfon megkapnad, de most karacsony lesz...
-
tupacamaru
veterán
Ez a Xiaomi Dafang kamera 19.50$-ért jó vétel?
-
viktorhu
veterán
És mégis mivel bizonyítják a fuvarozónak a csomag értékét? Ha értéknyilvánítással adod fel a küldeményt, akkor a küldemény értékéig felel a fuvarozó, nem a fuvardíj x-szereséig, és ugyanaz az értéknyilvánítás a vám alapja is.
Egyébként meg nem bánom, hogy felnőttként kezelnek, és eldönthetem, hogy akarom-e fizetni a biztosítást. Értéktől függően hol így, hol úgy döntök, és nem értem, hogy miért akarjátok ezt a döntési lehetőséget elvenni mindenkitől.
-
bul07
nagyúr
válasz
Tommmysun
üzenetére
Kössön olyan szerződést a szállítóval ahol biztosítva van, amúgy honnan veszitek hogy a DPD-ért fizetett díjban alapból nincs benne
Ha én feladok valamit ajánlva a feladás díjának a 20x biztosítva vagyok, ha nem ér oda és a feladás 1600Ft volt akkor 20x1600Ft kaphatok, ha ez nem fedezi akkor lehet érték nyilvántartatva, én mint feladó döntöm el hogy mit választokNekem mint vevőnek nem is kell tudjam, de mint vevő csak akkor lesz egyértelmű a feladás ha megjelenik a DPD rendszerében
Hányan is írták le hogy nem is egy csomagszámot kaptakDe ezeket az információkat sose fogják elárulni, lehet velük levelezni de a valóságot csak ők tudják, messziről jött ember......
Na de mindegy
-
Tommmysun
aktív tag
Kérlek csak két kérdésre válaszolj!
1. "Az eladó dolga olyan küldési formát választani hogy biztos ideérjen." Kérlek mondj EGY olyan küldési formát, ahol BIZTOS ideér egy csomag! Melyik ez a szállító? Csak mert én is szeretném igénybe venni! De tényleg igényem lenne ilyenre, főleg 1-2E Ft-ért!
2. "míg nincs bejegyzés a DPD oldalán addig nem is lett feladva" És akkor Kína és adott esetben mondjuk Anglia között Gearbest Suzzy, Gearbest Vicki vagy Gearbest Joe sétál át a csomaggal?
-
lavjamanxd
csendes tag
válasz
Zsotiabeka
üzenetére
http://www.17track.net/en/track?nums=5997130617&fc=0
ha ez megnyugtat

-
vatai_b
csendes tag
Sziasztok,
Kerestem a fórumban, de nem találok semmi relevánsat, gondoltam rákérdezek.
21-én rendeltem egy csomagot, kifizettem a DHL szállítást, kaptam egy TN-t, ezt: AT15137077964041
Egyik tracking rendszer sem ismeri, ez konkrétan nem is DHL tracking number szerintem. Beszélgetés folyamatban van a supporttal, legutóbb levelemben megkértem őket, hogy mondjanak valami konkrét infót, mert eddig csak a bullshit ment, minthogy legyek türelmes, úton van a csomag, karácsony van, lehet hogy késik, stb stb. Nem is az érdekel hogy késik esetleg pár napot a karácsonyi túlterhelés miatt, de az viszont idegesít, hogy nem tudom trackelni. Utolsó levelükben már azt írják, hogy azért nem mutatja a DHL keresője, mert "ATDHL" a szállító. Valakinek esetleg hasonló tapasztalat? -
bul07
nagyúr
Na ki meri bevállalni
GearBest Lucky Bag with Xiaomi Cell phone
Email Only Price
$89.99
[link] -
bul07
nagyúr
válasz
viktorhu
üzenetére
Akkor szerinted normális dolog a semmiért fizetni
Merthogy azt sehogy nem lehet bizonyítani hogy fel is adja, DPD esetén meg főlegKifizeted kikéri a csomagszámot majd nem adja fel, és két hónap múlva a felét visszafizeti
Mert hogy ő feladta, na perszeAz ilyen oldalakat csaló oldalaknak nevezik
Még szerencse hogy van PAYPAL ami még a vevő érdekeit védi
Amúgy DPD esetén lehet azzal is érvelni hogy amíg nincs bejegyzés a DPD oldalán addig nem is lett feladva
Mert ha benyögi hogy ott a szám mert ő feladta akkor nyugodtan vissza lehet kérdezni hogy oké de a DPD rendszerében nincs bejegyzés így a DPD-ig el se ért tehát nem lett feladvaKis megjegyzés azért egyesek tényleg gyanúsan védik az oldalt, és ne vedd nagyon magadra
-
viktorhu
veterán
A vevőnek annyi köze van hozzá, hogy elfogadta a bolt feltételeit a vásárláskor. Ha meg akarod csinálni a sajátodat, akkor ez csakis exportra működhet, mert EU-n belül fogyasztónak minősül a magánszemély vevőd, így nem a külkereskedelmi, hanem a fogyasztóvédelmi szabályok vonatkoznak rá. Természetesen bíróság előtt igazolnod kellene a feladás tényét, meg a címzést is, de külkereskedelem esetén meghatározhatod, hogy a fuvarozónak való átadástól kezdve már a vevőé a felelősség (pl. vámkezelés - szabad forgalomba helyezés).
"ne a vevő hibája legyen hogy nem biztosított módon"
A vevő döntött úgy, hogy nem biztosítja. Remélhetőleg felnőtt ember, abszolút joga van hozzá, ne vegyük el tőle ezt a döntési lehetőséget. -
bul07
nagyúr
válasz
viktorhu
üzenetére
És ehhez a vevőnek mi köze?
Ha a vevő bizonyíthatóan nem kapta meg akkor miért kellene beérnie a fele árával
Az eladó dolga olyan küldési formát választani hogy biztos ideérjen.
Természetesen nem az ingyen postáról beszélek, hanem a olyanért amiért fizet az ember akár 1500-2000Ft-ot is.Ennyi erővel csinálok én is egy átverős oldalt , kirakok dolgokat, fel is adok valamit de direkt elrontom a címzést, persze így nem megy ki
Majd írok a vevőnek hogy nem kaptál lóf@szt se de jó fej vagyok és fele árát visszaadom
Nem is csuknának le csalásért
Jó sarkított dolog, mert a GB általában feladja a dolgokat, az már ne a vevő hibája legyen hogy nem biztosított módon -
UHHH
őstag
Be lehetne rakni összefoglaló fölé, állandóan láthatóra:
Mindenki váltson jelszót a GearBesten! -
gunnyescobar
csendes tag
#25027) sam25-6 : Köszönöm, hogy ezt leírtad legalább nagyjából tudom mire számítsak.
-
ice9
tag
válasz
atee_13
üzenetére
biztos a hackereknek se jött meg a csomag

Egyébként én azt a módszert használom, hogy ha pl a jelszavam "gearbest" akkor teszek bele számot (e a 3, a a 4, i az 1 stb.) -> g34rb3st, majd teszek bele egy nagy betűt, de nem a szótag váltásnál vagy az elejére, g34rb3St, teszek hozzá egy spec karaktert és az utolsó 2 karakter pedig az oldalhoz kapcsolódik -> g34rbeSt!gb gmailnél ugyanez csak gm a vége, így mindegyik oldalnál más a jelszavad, de meg tudod jegyezni.
-
viktorhu
veterán
Te tényleg csak írsz, és nem olvasol? X-szer megbeszéltük, hogy nincs biztosításuk, mert a 20 dollárosnak bevallott 200 dolláros kütyüre max 20 dollárt tudnak EU express esetén a dpd-től elkérni (ha egyáltalán eljut a dpd-ig a csomag, és nem előtte van a gond, a Kínából Angliába tartó úton, ahol egyben az összes csomagra talán még kisebb a deklarált összeg a vámoláshoz).
-
atee_13
őstag
válasz
agroman
üzenetére
Tudom, csak az a baj, hogy millió meg egy helyre vagyok regisztrálva, bizonyos jellegű oldalakra bizonyos jellegű jelszavaim vannak, ha csak ezt az egyet változtatom meg akkor x idő után tuti nem fogok rá emlékezni, mindet meg nem tudnám megváltoztatni mert kb azt sem tudom hová vagyok beregelve már.

mondhatni a 22 es csapdája

-
válasz
atee_13
üzenetére
Facebookon osztották meg:
"Dear Valued Customers,
We kindly bring your attention to the fact that some unidentified hackers gained large amounts of personal data from other websites and are trying to use this data to deceptively sign into Gearbest. Immediately after identifying this irregularity, we have frozen a few hundred affected accounts and updated our IT system for suspicious IPs. The situation is completely under control.
However, for your personal account security, we kindly recommend that you change your password if you feel that it is too simple (password with a combination of letters, numbers and symbols are considered to be more complex). At the same time, we also recommend that you do not use the same email address and password on different websites.
We will always be 100% committed to maintain our website as a safe and reliable place for your guaranteed shopping experience.
If you have any queries or may need any assistance, please contact our Support Team
Yours Sincerely
Gearbest.com"
-
M@Db0Y
senior tag
válasz
gunnyescobar
üzenetére
Óvatosan a vernee telefonokkal. Nekem egy mars és egy thor is volt ami kiválóan teljesít még a mai napig is de update nincs hozzá és a bugokat se javítják. Szoftveres támogatás a telefonhoz 0.
-
sam25-6
csendes tag
válasz
gunnyescobar
üzenetére
Üdv!
Kijelzőhibásan kaptam egy Leagoo Kiicaa Mix mobiltelefont(DOA-s volt). Felvettem a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, kaptam nyomtatványt és RMA számot. Nyomtatványt, CN23 vámpapírt kitöltöttem, kinyomtattam. Telefont MINDEN papírjával, tartozékával becsomagoltam(mellétéve a kapott nyomtatvány), postára beballagtam, nyomkövetéses-értékbiztosításos küldeményként feladtam(13.500.-).
Csomagot 8 nappal később megkapták. Most alkudoznak, hogy csak a telefon árát adják vissza(DOA-s visszaküldésnél a postaköltséget kell hogy állják max. 30 USD-ig).Fontos, hogy a postán ÁFA-s számlát kérj, mivel a PAYPAL-tól is kérhetsz visszatérítést(max 9300 Ft.)
Utánajárósabb mintha itthon vásárolnál(és időben lényegesebben tovább tart).
-
A GearBest kéri, hogy mindenki változtasson jelszót!
-
gunnyescobar
csendes tag
Küldött már vissza esetleg valaki gearbest-ről vásárolt telefont gariztatni? Ha igen legyenszíves ossza meg velem a tapasztalatait(költség, átfutási idő ilyesmik) itt vagy akár privátban. Erősen szemezgetek az új vernee X-el csak bizonytalan vagyok mivel még nem vásároltam gearbestről meg ugye nem is gariztattam. Hálás köszönet előre is!

-
vegyszer
addikt
válasz
UberMutant
üzenetére
Minek a plusz biztosítás, ha PayPal segedelmével fizetsz? A PayPal biztosít külön díj nélkül is.
Ellenben, ha nem így fizetsz, akkor megéri azt a pár dollárt. Csak hülyeség direkt nem PayPallal fizetni, ha az is van; hisz nincs védelem, lopható a bankkártya adat, nehéz reklamálni, stb...
-
bul07
nagyúr
válasz
UberMutant
üzenetére
Ez a biztosítás nagy kamu, anélkül is van biztosításuk főleg a futár szolgálattal küldik
Akkor meg minek is pluszba fizetni? -
válasz
DougButabi
üzenetére
és ne sajnáld azt a pár dollár biztosítási díjat a drága rendeléseknél...
-
ZsoltiD
csendes tag
Sziasztok.
Csak a tapasztalatom szeretnem megosztani az oldallal kapcsolatban. Rendeltem egy termeket, 95usd szeptember 13an. Azota egyszer ujrakuldtek a csomagot, mert az elso nem erkezett meg. Azota leveleztem veluk, es nagyon ugy tunt h fel sem adtak a csomagot, mert nem volt raktaron, de szallitasi hatarido letelt es kaptam csomag idt amit nezegethettem... Inditottak egy uj csomagot azsiai dhl-el. Az a csomag is megallt valahol a statusza alapjan mar november kozepen. Ket hete ugyanott allt, de nem, meg kell varni a kuldesi hataridot, addig nem lehet tenni semmit. Az nem szamit h egy helyen allt a csomag ket hete. Oke. December 18an lejart, irtam is, de mindig ugyanazt hajtogattak -nezzem meg a postat, illetve a dhl oldalt a statusz miatt-, amit beleirtam a levelbe, azzal kezdtem. Komolyan mintha fogyatekosokkal beszelnek, mindent 10x kellett elmondani, mert nem olvastak soha az elozmenyeket. Pedig az oldalon ticketet nyitottam es egy ticket alatt futott minden. Erre jottek a sablon szovegek feloluk. Vegul az lett, h felajanlottak h ha befizetem a termek felet, akkor ujrakuldik a csomagot, vagy refundkent a felet. 49usdt tudnak visszateriteni. Mert rendelesnel nem valasztottam ki csomagbiztositast. De mivel ertekes vevo vagyok, a felet visszafizetik ennyi varakozas, utanajaras, levelezes, telefonalas utan... Szeptember 13- december 18-ig. Ma utaltak at a penzt. Nem mondom h ne rendeljetek onnan. Csak elmeseltem, mi tortent. Szamomra ebay sokkal segitokeszebb volt. -
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
Zsotiabeka
üzenetére
Gondolom Eu express.
Még ünnepi időszakon kívül is előfordul ilyen, hát még ilyenkor. -
vandor01
senior tag
válasz
Zsotiabeka
üzenetére
kar izgulni....
en rakerdeztem az EU expresszre ezt kaptam.... de 60napig naluk az "igazsag"Please check the delivery deadline we set for each package below.
Tracking/reference number Shipping date Delivery deadline
5988720051 Nov 16, 2017 Jan 15, 2018az azert erdekes hogy már masodik alkalom, hogy vettem vmi 20ejros bizbazt aztan 2x kuldtek levelet hogy elindult a cucc ezzel a TN-el a masik levélben meg masik TN-el...nekem mindegy csak jojjon meg ha 2x jön meg? kapják be!

-
Zsotiabeka
csendes tag
Első rendelésem és még egy nyomorult állapotváltozást sem mutat a helyzet közel egy hónap után

Szerintetek ez így még normális vagy kezdhetek aggódni? Januárban kicsit felgyorsulnak majd a dolgok várhatóan?
El vagyok keseredve
http://www.17track.net/en/track?nums=5998806942 -
ice9
tag
Porszívó Nov 29. rendelés EU expressel -> nem adták fel a csomagot -> húzták, halasztották -> ma törölték a rendelésem -> 100% refund (a pontokat is), pedig kellett volna a motyó

Ja, és most nézem, hogy elérhető EU raktáron, persze nem azon az áron. (kb 2.5x-es) Azért rendeltem mert baromi olcsó volt.
-
vegyszer
addikt
válasz
KamuMazsola
üzenetére
10$ lett volna a különbség, de a másodikat mégsem rendeltem meg. (az egyik egy 10$-os, a másik egy, 20$-os kupon volt. De kamera szinten annyira nem voltam képbe, hogy nekem végülis nem akció kamera kéne, hanem dashcam. És ez az igazi bajom. Az meg fele pénz lett volna vala)
-
vegyszer
addikt
Egyre jobban felteszem magamnak a kérdést: "Akarok-e még valaha a gearbest oldaláról rendelni?"
Az ominózus Xiaomi 4k akció kamerát ugye két hete megrendeltem. Majd egyből írtam, hogy töröljék a rendelést. Mert volt itt jobb kupon itteni fórumtárstól, mint amit eredetileg kaptam.
Két hét alatt nem értette meg Xiao Ping, hogy ez azt jelenti, hogy pontosan azt a rendelésem kéne refundolni, amit megjelöltem.
Mert az csak nem akar zöldágyra vergődni, de az azóta vett 3 holmim kérdés nélkül 12 órán belül refund lett.Hiába írok, hogy pontosan mit akarok, csak write only üzemmódban dolgoznak kint, hogy legyek türelmes. Majd fogják refundolni, de hogy ebből honnan jön, hogy az új rendelésem kell törölni? Na az nincs meg.
Nehéz elhinni, hogy 10-12 levélváltás ehhez kevés, hogy megértését, hogy mit is akarok, és mit nem.

Tehát a konklúzió: amíg ez a pénz nem jött vissza, fölösleges bármit is rendelni...
-
Freddycom
őstag
Ú bazzeg, ezt láttátok? Gearbest felhasználónevek/jelszavak érhetők el online:
-
cidalain
veterán
válasz
Mityu_76
üzenetére
Nem csesztel el semmit. Partial refund opcio nincsen ticket nyitasakor.
Majd valaszolnak hogy jaj de sajnaljak, fontos vagy nekik, stb bullshit.
Meg megkerdezik mi a gond.
Leirod, csinalsz kepet, videot (youtube), aztan elsirod hogy valami karterites jol esne. (Nem irnek kapasbol partial refundot, hatha full refundot ajanlanak
) -
Mityu_76
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Macbook Pro 15.2- A1989 - 13" CORE I5 8259U
- Getac F110 - Ipari / Katonai tablet - I7 8665U 16Gb rammal - több db
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fotó állvány eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)