- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Nálam is csak 8adika körül váltott arra, hogy hong kongba érkezett 2án. De túl sok mozgásra nem számítok a következő hetekben, mert vasárnap keződik a kutya éve. A melósok mind hazautaztak a családjukhoz. Az első héten minden napon ünnepségek következnek, majd kis lazítás után két hét múlva megint party time. MAjd talán három hét múlva elkezdenek visszaszállingózni, ha már kellőképp kijózanodtak és visszautaztak.
-
spileraaa
senior tag
-
capafog23
őstag
-
vandor01
senior tag
ahhh ezt a futar nyulta le.... de vki megtanithatna a nyomnélkuli fedhetetlen DPD lopás muvészetére! biztosra kell menni olyan cucc legyen amit féláron gyorsan cash-re konvertálhato! tablet telefon etc... vissza kell vinni a cuccot a kozpontba leadni hogy nem talalta a cimet ezzel a sofor fedezve van! aztan mikor a cuccot teszk veszik rugdossak arrebb a raktarban mint nemkivanatos ruhesd minkadarabot akkor egy ovatlan pillanatba meg lehet lovasitani!
vegen senki nem tudja hol van ki volt még az elébb itt volt de arrebb raktam etc etc -
sepsi0
őstag
Hát ne viccelj már!
Komolyan mondom kizáratlak az általad indított Xiaomi topikból!
Most komolyan megcsalnád Sajomit? Innentől nem ismerlek, előfizetek itt a prémium tagságra és letíltom a hozzászólásaid.
Nem látod eme remekműben a nap és a hold ősi formáját megjelenni?
Te meg itt linkelgetsz holmi magyar honból származó panelt!???
Megkérem a Topikgazdát a személy kitíltására. -
dugesz77
őstag
Azért ne felejtsd el ez egy Philips. Mögötte van az appról való teljes vezérlés+állítható a színhőmérséklete. Én Osramba néztem hasonlót az majd 50 ezer forint volt itthon. Persze egy álmennyezeti led panel tuti olcsóbb de nem is ugyan az a szolgáltatás. Ahogy írták előttem a távirányítóban van az érzékelő.
-
Bornie127
aktív tag
Van a simple, megeszi a unicredites kártyát is. ( van egy gránitbank is, ha jól emlékszem). Aztán a k and h appja már tud mobiltárcaként működni pár hónapja, tökéletesen működik, mindig telefonnal fizetek.
Két helyen tudsz fizetni? Ahol paypassos a terminál, oott lehet fizetni telefonnal is. -
bul07
nagyúr
Mint írtam még nem tudják kihasználni, de minden fejlődik
Viszont ha ellopják és míg le nem tiltják, annyiszor használják pin kód nélkül hányszor csak tuják
Hiányzik nekem még egy biztonsági résHogy on is legyek
Nov 24-én rendeltem lépegető makettot[link](1$ volt) és eddig nem ért ide
Más aki akkoriba rendelt belőle megkapta már?Furcsa módon ennél van kép a küldeményről és pont ez nem jött meg, mintha mostanában az nem jönne meg aminél van kép
-
erikke17
őstag
-
Martin Eden
tag
Ezt most nekem is felajánlották, hogy több csomagra bontva és ingyenes postával elküldik, kivétel ez alól egyetlen áru, arról nem nyilatkoztak, hogy azt mégis hogyan küldenék. De ez pont nem az, amire pár hete azt mondták, hogy nincs és emiatt nem küldik a többit.
De számomra nem lenne túl megnyugtató, hogy mostantól számítva még két hónapig azon kelljen izguljak, hogy az 5 darab kb. 10-20k-s csomagból vajon melyik érkezik meg és melyik nem, esetleg melyiket vámolják még meg így is. Vannak rossz tapasztalatok a királyi postával... Az EU Expressre meg azt mondták, hogy az számomra már nem opció, hetek múlva sem.
Írtam nekik, küldjék el DHL-lel, kifizetem szépen itthon az áfát és vámot és a kezelési költséget, legközelebb pedig már nem fogok hinni az EU Express szállítási módban, mostantól legfeljebb csak 1$-os szemetet rendelek tőlük ingyen postával. -
wierra
senior tag
Látom, hogy az értő olvasás nem erősséged kispajtás. Ennek ellenére bárkit kioktatsz elsőre, gond nélkül. Szokásodhoz híven.
Azt lett volna jó, ha feladják időben. Nem pedig hitegetnek a feladással. Egy kib@szott hónapon keresztül. Majd levélben nagylelkűen felajánlják, hogy várjak vagy válasszak más terméket.
Eddig nemigen rinyáltam itt, még ha okom lett volna rá, akkor sem. Ezután sem fogok. Reagáltam egy felvetésre. Te meg jössz itt kivont karddal kioktatni. Mégis ki a f@szomnak képzeled te itt magad?
-
mexel
veterán
Miért utaljak belőle?
Látom sikerül megérteni itt is hogy miért írtam. Egyszerűen képtelen vagyok felfogni, hogy ennyire ne értsék meg felnőtt(?) emberek egy hsz lényegét.
Nem a pénz miatt írok, a paypal visszaadja nyilván, nem az a gond. Az a gond hogy átvertek nagyon sok vásárlót, főleg így karácsony előtt. Vagy ez tényleg nem probléma?
Egyébként miért csak nekem címzed? Rajtam kívül kb 20-30-an írták ugyanazt többször is ebben a topikban is.
Ha nem szólítottál volna meg akkor ezt sem írtam volna.
A trauma meg valószínűleg azoknál jelentkezik akik képtelenek felfogni egy mondanivaló értelmét. Sajnos ez mostanában általános ahogy látom. Nehezen viselem az értetlen embereket talán az a bajom csak, márpedig akik belekötnek minden írásba ami nem az ő szájízüknek felel meg azok ilyenek valószínűleg.
Szerintem a GB-val kapcsolatos észrevételek leírása hasznosabb mint az ilyen személyeskedő írások mint a tiéd is. (és amiből következik ez is feleslegesen - szegény Silent77 törölgethet))
Te például milyen hozzászólásokat szeretnél itt látni ami miatt követed a topikot? Kuponkódok, vagy termékek, esetleg dicsérő szavak? Igyekszem majd olyat írni akkor hogy mindenki elégedett legyen. Legközelebb ugord át az írásom ha lehet és akkor nem fog zavarni. Köszönöm. -
Tommmysun
aktív tag
Kb minden hozzászólásban ott van egy-két GB link, és megtudhattuk mire számítsunk a kb 10-20 dolláros drónoktól, amit GB-n kapunk .... lehet csak szerintem, de annyira azért nem volt OFF .... végre nem csak azt lehet olvasni, hogy már két hete megrendeltem valamit és még semmi hír róla, hogy lesz így karácsonyi ajándék ....
-
bertokl
tag
Hátha visszatér rövidesen az EUExpress, ha lanyhul a roham. Most a drágább dolgokat lehet hanyagolni, ami jó pénztárcakímélő.
Egyébként is minden terméknél az a divat, hogy folyamatosan csökkentik az árat, lesz az még olcsóbb is.Mondjuk, az a maci önmagában is jó vétel, szerintem érdemes vele számolni.
-
bertokl
tag
Így van, apróságokhoz is beadja, de ha melléraksz bármit, már csak 2kg felett megy az EU Expressz, én is próbálgattam egy fél órát.
Esetleg ezek?Szerk.: pedig szerintem azzal a macival nagy örömet lehetne szerezni, ha van kisebb gyerek a környezetben.
Szerk2: talán olyanban érdemes még gondolkozni, amire ugyan nics szükséged, de könnyen el tudod adni.
-
bertokl
tag
Asztali gépen, mobilon és appból is működik pedig:
Annyi trükkje van azért, hogy legyen mindkettő a kosárban, de a kupon elfogadásakor csak az legyen bepipálva, amire a kupon szól, majd amikor a kupont elfogadta, be kell pipálni a másikat is.
(#24241) lacko6: mivel remélhetően egyben küldik, mindkettőre lesz.
(#24242) Freddycom: gyanítom, hogy ilyen nyilvántartásuk nincs, hogy ki mire fizetett már áfát. Nem kell tudniuk, hogy honnan vetted, itthon vásárolt terméket is küldhetsz kínába javításra, ennek igazolására biztosan jó az a nyomtatvány.
-
lenand
csendes tag
Ha így van, China raktárból ha NAGYON kell EUEXPRESS, ezeket a termékeket tudom ajánlani 2 kg eléréséhez:
Huanjie mini hűtő 31$
Folding Laptop Desk 26.79$ -
beta
aktív tag
Az értékeléseket érdemes lenne elolvasni telepítés előtt:
This plugin is an illegal copy of "Monkey echo" extension.. In addition, it transforms all the purchases from Gearbest and Banggood through the developer's affiliate account without prior notice.
-
-
M@Db0Y
senior tag
-
bertokl
tag
Azt honnan lehet tudni, hogy nincs összekötve? Szétszedtél egyet?
Szerk.: közben megtaláltam.
Nézem és nem hiszem el! -
Beni2360
félisten
Ez így majdnem min igaz. Nincs földelés, de ha egy box táphoz küldik ami ugye nem igényel földelést akkor ne akarjunk mosógépet bele dugni mert annak úgyis EU-s dugója van. Nem is tudom mit vettem , de megvan Philips kávé főző gépet ahova mellé volt csomagolva az angol dugós vezeték is. És egy normálisabb házi úr leellenőrzi ilyen esetekben, hogy hova dugja. Viccnek nem vicc de ha már ott tart a gép, hogy zárlatos lehet hát
-
Breki
veterán
Possible if szerkezet, kérdőjel a végén. Előtte meg egy kérdés amit simán figyelmen kìvül hagytak. Lehet szerkezetileg nem tökéletes, de simán érthető amit ìrtam. És ha kijelentettem volna have to val, hogy cseréljék fehérre az se magyarázná meg, hogy miért akarnak ezért fizettetni 38 dollárt, főleg úgy, hogy ezt a Lenovo laptopot most is hirdetik decemberi szállìtással.
-
shortcutme
tag
Nehéz megmondani, hogy mire gondolt a költő.
Olyan, hogy "English address" nem létezik, mert az egy nyelv és nem egy földrajzi hely. Lehet "UK address" vagy "England address", de English elvileg nem.
Bár nem GB-hez kapcsolódóan, de az "English address"-re rákeresve ezt dobta ki:
> Ok so a few days ago I purchased an item and seller has been kinda slow with the shipping. (They ship to everywhere) Then I get a message from seller saying she sees my address, but her supplier wants an English address before the item is sent .
Your issue is stemming from the new postal regulation that requires the clerk to input your address on their system. Unfortunately the USPS only uses English characters
ต.รอบเวียง อ.เมือง จ.เชียงราย Thailand 57000
Mueang Chiang Rai District, Chiang Rai, Thailand 57000 -
shortcutme
tag
En másodlagos gépnek veszem. Nem dolgoztam még ilyen kis képernyőn, (kb 10 éve 24" alatt se) így vannak kétségeim, de majd elválik, hogy mennyire szokok hozzá.
Amit én kerestem: <1.5kg, Jó kijelző, Precíziós touchpad, Legalább Intel M3-as CPU, 4+ óra aksi idő
Elég sok review-t megnéztem és az alapján úgy tűnt, hogy nem nagyon van alternatíva az ár kategóriában (de talán még 2x ennyiért sem), ami hasonló minőséget nyújtana.
A többi PC ultrabook designt tekintve (Aussu ZenBook, HP Spectre, stb.) szerintem ez hasonlít legkevésbé a macbook-ra az apple laptopokra jellemző szélek felé haladó vékonyodás hiánya miatt.
-
shortcutme
tag
> Volt egy xiaomi air notebook 540 rol 450 kupon es nem talalom .valakinek nincs meg esetleg? A 500folott minusz otven sem mukodik ra
En ezzel vettem 3 napja, bar most mar nem fogadja el, de lehet azert mert 1/ppl:
Xiaomi Air 12 Laptop - M3-7Y30 4GB 128GB - SILVER Coupons (HK)
Price with Coupon: $459.99
Coupon code: GBTPC17
Discount code expiry date: 2017-11-30
Offer limited quantity: 100 -
viktorhu
veterán
A kínai fogyasztóvédelmi szabályok nem vonatkoznak a kereskedőre, mert ő nem hozza ott forgalomba a terméket, hanem exportálja. Viszont itt sem hozza forgalomba, te importálod, nem egy EU-n belüli cégtől vásárolsz, tehát az itteni szabályok sem vonatkoznak a kereskedőre, hanem Te bocsáttatod szabad forgalomba az EU-n belül a terméket (pl. Te felelsz is érte mint importőr).
Ezért van a paypal, hogy ezt az űrt betöltse (de a jogi felelősséget ők sem tudják átvállalni tőled, csak a megállapodás pénzügyi betartásában segítenek, ahogy a céges külkereskedelemben is szokták az escrow szolgáltatók - az aliexpress védelme pont ilyen céges szolgáltatásból fejlődött ki). Amúgy meg a két fél megállapodásán múlik minden részlet, hogy ki mit vállal. -
viktorhu
veterán
Teljesen normális a nemzetközi kereskedelemben. Itt nem fogyasztó vagy, hanem importőr, nem vonatkoznak rád a fogyasztóvédelmi szabályok. Más kérdés, hogy a paypal meg az aliexpress éppen ezt az űrt próbálják a saját szabályaikkal pótolni, ezért is lett ennyire népszerű magánfelhasználóknak is a Kínából rendelés. Ettől függetlenül jobb lenne, ha eleve beépítenék a biztosítást az árakba, talán úgy olcsóbban is jönne ki a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest