Hirdetés
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya #25882 üzenetére
Az úton lévő eu expresszes laptopom jelenleg itt tart. Viszont itt más kifejezésekkel találkozom, és nem tudok párhuzamot vonni a telóm útvonala és eközött. Jó lenne tudni, mit jelent a legfelső sor, gondolom azt hogy úton van Anglián belül a következő állomásra (=Southall)? Illetve ha 12/30-án túljutott a vámon, akkor onnantól kezdve már csak beindul a mandula, igaz?
Szintén lentről-felfelé követhető:
2018-01-04 09:45:44 Shipment transiting to next station,United Kingdom
2017-12-30 09:44:33 Parcel is in clearance
2017-12-27 09:44:18 Parcel is leaving Hong Kong Airport
2017-12-21 09:42:11 Parcel in HongKong Sorting Centre, Waiting for flights
2017-12-20 09:04:14 Parcel departure in Shenzhen Sorting Centre
2017-12-18 10:21:00 Customer data received Southall
-
cidalain
veterán
válasz
petipetya #23040 üzenetére
Mondjuk nem lenne benne koszonet, mert onnan hogy shipped out lesz, lenne benne 2-3 bejegyzes hogy elosztokozpont, tranzit, on way, hasonlo. Agliai oldal megerkezes meg a vam elott senki nek tudna jelezni, es az ott tokolodesnek nem lenne nyoma.
Szerintem egyebkent az van, hogy par nap alatt ater angliaba, es ott ulnek rajta a vamosok sokaig. -
vandor01
senior tag
válasz
petipetya #12333 üzenetére
ne aggodj a magyar az nem kiveteles eset!
vilagon mindenhol a bablevesek lustak!a belga posta sem kapkodja el...
a JST 1,25 -os kabeleim 19. ke ota ucsorognek a postan:
19.09.2016 22:12 Bpost Arrival at international place of exchange BEBRUA
a belga posta honlapjan meg kulfoldon van szoval 4 nap nem volt eleg bedolgozni a rendszerukbe... hol van meg a kiszallitjuk a levelesladaba??maramennyire hiheto infokat lathatunk...??
-
bul07
nagyúr
válasz
petipetya #12277 üzenetére
Én az alit használom, úgy vettem észre hogy az ebay-nél is olcsóbb, és ugyan úgy jönnek a küldemények
Meg ugye van a kuponos lehetőség, hogy telefonos appba napi belépésért lehet pontott szerezni és azért kupont venni eladókhoz
Sok minden jött már így, led égő 0.15$-ért, 3csipeszért meg egy 100db kötekelőért fizetem tán valami 0.4$ körül, most egy 50cm micro usb kábelért fizetwm 0.2$ -
cidalain
veterán
-
válasz
petipetya #10507 üzenetére
Én kaptam anno, de későn vettem észre, így lemaradtam róla.
Viszont everbuying most küldött.
Lényeg, adtak 2 weboldalt ahol értékelést kellett csinálni. Kaptam is érte 600 pontot.
Ezt ahogy megfigyeltem, pár vásárlás után rendelkezőknek küldik ki. Ez is egy kis etetés. -
maestro87
őstag
válasz
petipetya #10507 üzenetére
Kapott bizony.
De sajnos nem én. Lehet többet kellene rendelnem tőlük.
Mondjuk ezt a részét nem értem, hogy milyen ötletet kellene nekik megírni.
" (In this case, please also tell us your ideas about your received order)"Mellesleg szerintem a boltot kell értékelni más weboldalakon, nem terméket. Engem Banggood kért meg egyszer ilyen értékelésre, aztán nem adott cserébe semmit.
(#10508) vandor01: Anno nem hiába tiltotta meg pl. a Microchip is (meg ki tudja hány alkatrészgyártó) az ingyenes termékminták Magyarországra történő szállítását.
Ma már ugyan ismét lehet kérni tőlük, csak többek közt hallgatói jogviszonyhoz kötötték a dolgot.
Legalábbis ezt olvastam. -
maestro87
őstag
válasz
petipetya #10458 üzenetére
Halkan megjegyzem, lehet bölcsebb dolog lenne nem b@sztatni őket állandóan a pontokkal, mert egyszer csak fogják magukat és megvonják vagy nagyon lekorlátozzák ezt a pontszerzési lehetőséget. Amit már el is kezdtek a filléres vackok szállítási költségének emelésével...
50 pontért én nem nyitnék ticket-et.De ez csak az én véleményem.
(#10457) [chelloZotya: Töröld és töltsd fel újra, ha megint kötőjeles linket ad akkor még egyszer.
-
dave0
csendes tag
válasz
petipetya #9989 üzenetére
0.19$-os TN: Cseh posta (Česká pošta): A TN-el a Csehországból történő feladástól egészen a Magyar Posta által történő kézbesítésig tudod követni a csomagodat (Ez nem azt jelenti, hogy innen jön a csomag, ugyan úgy Kínából jön, csupán ekkor kezd el élni (feladás után kb. 7-10 nap) a TN). A TN R-el kezdődik, ezt egy betű követi, majd 9 szám, majd egy CZ betűkombináció. Pl.: RR123456789CZ. Hivatalos TN, Magyar Posta rendszerében is látszódik.
-
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya #9432 üzenetére
A táska a postán vár, ma megyek érte az értesítővel. Az óra státusza "arrival at export hub", így ennek átvétele a jövő héten ilyenkorra várható.
Az ujjra csavarható kukac esetén nekem is bénázott az oldal, és nem jött elő a PayPal oldala, hanem egyből megrendelte nekem a cuccot. A 0.25 USD nem került levonásra, úgyhogy a rendelés mellett ott fogadott a payment gomb. Most viszont már nem kell a kukac, úgyhogy töröltem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Építő/felújító topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Asztalos klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) + RX 6800 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest