Hirdetés
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- VoLTE/VoWiFi
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Ez meg nalam szokta:
'A termék adatlapján pedig folyamatosan tologatják a feladás várható dátumát"
Mit szeretnel? álljon meg es ne tologassak? Tehat dec 20ikan is azt szeretned latni hogy a varhato feladasi datum dec 10legyen amikor vetted? -
bertokl
tag
válasz
wierra
üzenetére
Nem vagyok sem a GB védőügyvédje, meg egy kanyi vasat sem kapok tőlük, és volt már nekem is negatív tapasztalatom velük, de gondoltam ne csak a negatív vélemény hangozzon el.
A több, mint 1 hónap valóban nagyon sok. Amennyiben sürgős lenne a készülék a számodra, érdemes megfontolni a refundot, és megvenni máshol, mert ennyit váratni a vevőt tényleg nem korrekt, ez nem kérdés.
Az aliexpressen úgy látom olcsóbb is, mit a GB-n, feltéve, hogy nem valami extra olcsó áron rendelted.
Mérlegelni kell, hogy akarsz-e még várni, és ha nem, a pénzedet vissza tudod kérni tőlük. -
blash
tag
Ma ideért az Orico BTA-403. Kb. négy hét alatt. Win 7 nem tudott drivert találni hozzá, de van a gyártó oldalán, csak valami xml hiba miatt nem működik a letöltés, de ráguglizva, már van működő link: http://www.orico.cc/data/downloads/CSR8510_Driver.zip
Végül nem ezt telepítettem, mert rohadt lassan jött, hanem innen valamelyik megás linket: https://www.sevenforums.com/drivers/338736-csr8510a10-driver-here-available.html Talán ezt: https://mega.nz/#F!A1AGyTLb!iJaWmxngvENpmBDEzc6jFw
Így már sikerült a Xiaomi BT Sport vagy milyen fülhallgatót működésre bírni vindóz alatt. Csatlakozott és szól is. Egyedül, ami zavar, hogy a stick egésze folyamatosan villog, ha van kapcsolat, ha nincs. Ráadásul jó erős kék fénnyel. Kénytelen leszek betekerni szigszalaggal. Driver telepítés után feljött valami apt-x ablak is, mert elvileg támogatja. Más kérdés, hogy ez a Xiaomi bluetooth füles nem tudja... Amúgy megérte a majdnem 4 dollárt, kár, hogy nem jutott eszembe hamarabb megvenni.
-
wierra
senior tag
-
bertokl
tag
Sajnálattal olvasom, hogy többeknek visszamondja, vagy nem teljesíti a megrendelését a GB, de hogy legyen pozitív is, leírom a tapasztalataimat.
Az elmúlt 2 hónapban több mint 80 megrendelésem volt tőlük, kivétel nélkül kuponos, vagy a lehető legalacsonyabb összegre pontozott, és mindegyik a legolcsóbb szállítási módot kiválasztva, természetesen mindegyik biztosítás nélkül.
31 db van úton, amiből 1 db az ami 30 napon túli, a többeknek is késésben lévő Tigernu-T hátizsák.
A többi, kb. 50 rendelés hiánytalanul megérkezett, általában 2-3 hét közötti szállítási idővel. Karácsony közeledtével, mintha látnék szállítási idő növekedést, de ezt természetes dolognak gondolom.
Az, hogy nincs raktárkészletük, azt azért nem tartom valószínűnek, mert a legtöbb rendelésemet 24 órán belül, de sokszor akár 3-6 órán belül feladják. (Hogy a "shipped out" náluk szombaton vagy vasárnap mit jelent azt persze nem tudom.
)Az EU raktáras rendeléseim nagyobb részét nekem is sokára adták fel, de annyira alacsony áron voltak, hogy még rákérdezni sem akartam ticketben, nehogy megforduljon a fejükben, hogy visszamondják.

Az utolsót holnap veszem át.Az ügyfélszolgálatuk hagy kívánnivalót maga után, néha nekem is az az érzésem néha mintha egy robottal, vagy óvodással beszélgetnék. Ez egy kínai webshop, a gondolkodásuk nem európai, de nem is ezért szeretjük, - ha szeretjük, - hanem ezért:
Kínai webshop, 2db szállítással:
Magyar webshop, 1db szállítás nélkül, (felhívom a figyelmet az eredeti árra):
Ha bármelyik megrendelésemmel probléma lesz, biztos vagyok benne, hogy a pénzemet viszontlátom, de ha neadjisten mégsem, majd a paypal visszaadja szépen.
-
matt22
tag
válasz
dugesz77
üzenetére
Ne haragudj de valamit félreértettél. Senki nem várja el hogy fizetés nélkül küldjenek bármit. Rendeltél már Amazonról? Ha igen akkor tudod hogy a pénzt nem a rendelésekor vonják le hanem amikor tényleg becsomagolták a rendelésed és innentől órákon belül postára adják. Most állítsuk ezzel szembe hogy a GB azonnal levonja a pénzt te meg várhatod hogy majd egyszer talán tényleg lesz készleten és postára is adják. Na erre mondom én hogy a karácsonyi túlterheltség meg a tudatos hülyének nézés között tegyünk különbséget.
-
dugesz77
őstag
válasz
matt22
üzenetére
Értem én ,hogy csalódott vagy,mert nem kaptad meg a terméket de ezt nem tudom hova tenni: "Egy dolog valós és biztosan teljesül: a vételár a rendelés pillanatában természetesen azonnal levonásra kerül."
Kíváncsi lennék én arra a cégre/eladóra aki "bemondásra" elküldene neked tök idegenbe bármilyen terméket.
Én ha eladó lennék még a TN nélküli postázást is elfelejteném. Jó magyar szokás szerint (természetesen nem rád értve, de volt a fórumon már ilyen emberke és még büszke is volt magára) "nemjöttmegaddarefundot" közben kiröhögi az eladót,hogy bevette -ingyen volt. -
matt22
tag
Noshát én is csatlakozom az elégedetlenkedők egyre bővülő táborához.
Tudom, tudom olcsó húsnak híg a leve, karácsonyi dömping, túlterheltség stb, de azért a vásárlók szisztematikus hülyének nézése nem kéne hogy alapnorma legyen.
Az elmúlt napokban/hetekben azért elég nyilvánvalóvá vált hogy ez a "legnépszerűbb termékeket leakciózzuk és kiírjuk hogy többszáz darab van készleten EU raktárakban 1-2 napon belüli postára adással" nagyobbrészt kamu volt, és jobb esetben néhány hét múlva majd megjön (Kínából) vagy ha nem hát "sajnálkozva" törlik a rendelést. A honlapon kiírt "in stock" információ körülbelül annyira valós mint a feladott rendeléseknél a "dispatch faster" gomb. Az "ügyfélszolgálat" pedig körülbelül annyira használható mitha chatbotokkal kommunikálna az ember ("természetesen tényleg van készleten, természetesen már be is csomagoltuk, természetesen személyesen ellenőriztük hogy már postára adásra vár, természetesen legkésőbb másnap elindítjuk stb.).
Egy dolog valós és biztosan teljesül: a vételár a rendelés pillanatában természetesen azonnal levonásra kerül. -
LantosBerry8
senior tag
November 29-ei rendelés (telefon), 30-án kaptam SMS-t a DPD-től, benne egy nyomkövető számmal....
December 7-én a GB oldalán "shipped out" -ra váltott a rendelés állapota, ekkor kaptam egy másik SMS-t a DPD-től, egy másik csomagszámmal....
Mindkét csomagszámra a dpd oldala "Southall - Your parcel is on its way" állapotban van.....
Lehet, hogy kétszer küldte el a GB a telefont? - a GB oldalán a rendelés információk között csak a második csomagszám szerepel.... -
Cxgrav
senior tag
Én szeptember 20.-án rendeltem 2 órát, azóta nem jött meg.
60. nap után jeleztem, hogy sehol semmi, találjunk ki valamit.
Megírták, hogy újraküldik.
2 hete várom, hogy egyáltalán tracking infót adjanak az újra feladott csomagról, de semmi.
Azt hiszem csütörtök fele megírom nekik, hogy full refundot kérek, mert ez így nem pálya. -
-
válasz
ZsoltG60
üzenetére
iSDT Q6 Plus töltő lenne.
-
-
zenwalk
senior tag
Sziasztok
Ha a rendelés mellé kapott csomagszám már a magyar posta oldalán rákeresve is megjelenik és ott legfrisebb bejegyzés szerint célországba elküldve, reménykedhetek még, hogy megérkezik a héten? december 9-én rendeltem Kinából.
Egyébként minden egyes csomagot megvizsgálnak és ha 22 euró fölött van az értéke akkor tuti kell fizetnem áfát, vagy csak szúrópróba szerűen nézik a csomagokat? Hogy működik ez? -
dugesz77
őstag
sepsi0, cris78 köszi az infót. Lehet rámegyek akkor. Kell egy kis rizikó,ez lesz lassan az extrém sportom
Ezek át szoktak csúszni a vámon? -
Jackman
csendes tag
Helló! Már a csomagora kb 3 hete azt írja a Gearbest, hogy "shipped out" de a DPD még mindig nem kapta meg. Mi is történik a csomagommal?(kínai raktár)
-
sepsi0
őstag
válasz
dugesz77
üzenetére
Gearbestes cipő van most is a lábamon, igaz nem Sajomi...
42.5-es a lábam, széles a lábfejem, 43-ast rendeltem. Olyan mint ha a lábamra öntötték volna, kényelmes is és jó is 24 dolcsi, már csak innen veszek cipőt. A következőt Januárban fogo rendelni.Ilyet vettem e
[link]Asszonynak is vettünk ilyet, neki 38-as a lába, 39-est rendeltünk, de szűk a lábfeje szorít, de ez a cipő formája miatt ilyen s.ar.... Amúgy minőségben rendben van, olyan mint a Salamon...

Amúgy keskeny az feleségem lábfeje, nem is értem, de ő választotta... -
válasz
dugesz77
üzenetére
Ne is mond.
Én már lemondtam róla. 2x jártam meg. 3 hónap alatt nem kaptam egyet sem.
Elsőnek szürkét rendeltem, volt még raktáron 6db. hozzáraktam még valamit, fel is adták.
Eu epxpress, DPD hozza, furán kicsi a csomag. Cipő sehol.
Szép levél nekik, várjak pár napot és küldik, 2 hét elteltével automatán refundot kaptam. Annyi plusz, hogy le pontoztam, de azt is visszafizették cashbe.
Másodjára már kéket rendeltem, ismét feladták, mondjam tovább?
Szóval most épp várom vissza a teljes összeget. Minden méretből jött, csak 46 nem.
Egyszer talán nekem is lesz.

-
dugesz77
őstag
Xiaomi cipőt vett már valaki? Ezt néztem most a GBXMSHOES3599 kuponnal 35,99$.
-
Evezzünk nyugodtabb vizekre.

-
-
válasz
UberMutant
üzenetére
Meg kéne tanulnod tisztelni a másikat!
Attól, hogy smilet raksz a végére, nem leszel vicces.
Majd én tudom, hogy mivel kell foglalkoznom. Ha nem teszik ahogy csinálom nyugodtan fordulj a módkerbe.
Személyeskedést mindenki fejezze be!
-
bl4ze
veterán
Kolléganőmnél betelt a pohár, a nov29-én fizetett "in stock" még mindig sehol, "Processing" - indított egy PayPal vitát.
Kíváncsi leszek mit válaszol a GB erre, vagy lép-e valamit - feladja-e végre a telót. (EU 5 raktár) -
vadhaj
csendes tag
Xiaomi M365 roller: október 17-én adták fel, ma érkezett meg! Kazahsztánig követhető volt, majd múlt hét pénteken egy cseh DPD raktárban bukkant fel. Innen elment Hollandiába, majd vissza Ausztriába, majd Pesten volt. Kalandos egy út lehetett, annyi biztos. Nem sarcolták meg természetesen, ez a Prio Line Railway szállítás volt. Amúgy ugyanolyan minőségi összerakás, mint a szintén Xiaomi Air Filter légszűrő, le a kalappal a mindent gyártó cég előtt!

-
mexel
veterán
Miért utaljak belőle?
Látom sikerül megérteni itt is hogy miért írtam. Egyszerűen képtelen vagyok felfogni, hogy ennyire ne értsék meg felnőtt(?) emberek egy hsz lényegét.
Nem a pénz miatt írok, a paypal visszaadja nyilván, nem az a gond. Az a gond hogy átvertek nagyon sok vásárlót, főleg így karácsony előtt. Vagy ez tényleg nem probléma?
Egyébként miért csak nekem címzed? Rajtam kívül kb 20-30-an írták ugyanazt többször is ebben a topikban is.
Ha nem szólítottál volna meg akkor ezt sem írtam volna.
A trauma meg valószínűleg azoknál jelentkezik akik képtelenek felfogni egy mondanivaló értelmét. Sajnos ez mostanában általános ahogy látom. Nehezen viselem az értetlen embereket talán az a bajom csak, márpedig akik belekötnek minden írásba ami nem az ő szájízüknek felel meg azok ilyenek valószínűleg.
Szerintem a GB-val kapcsolatos észrevételek leírása hasznosabb mint az ilyen személyeskedő írások mint a tiéd is. (és amiből következik ez is feleslegesen - szegény Silent77 törölgethet))
Te például milyen hozzászólásokat szeretnél itt látni ami miatt követed a topikot? Kuponkódok, vagy termékek, esetleg dicsérő szavak? Igyekszem majd olyat írni akkor hogy mindenki elégedett legyen. Legközelebb ugord át az írásom ha lehet és akkor nem fog zavarni. Köszönöm. -
mexel
veterán
Látom az aláírásdoban hogy keresel Thermalright 1150 lefogatót. Nekem van itthon egy felesleges, szívesen elküldöm Neked. Írok majd privit, küldöm a számlaszámom és ha megjött a pénz küldöm is.
Ha esetleg véletlenül nem küldöm, mert nem találom akkor ha írsz majd válaszolok hogy már feladtam, vagy holnap feladom. Remélem nem leszel sem mérges és nem is haragszol majd, akkor sem ha többször is írsz és én többször is azt mondom hogy holnap feladom. Egy csomó hirdetésen túl vagyok és elég pozitív a megítélésem, téged sem érhet baj, láthatod hogy megbízható vagyok.
De arra kérlek majd ne adj negatív minősítést ha esetleg mégsem küldöm, mert megígérem ha egy hónapig elfelejtkezem róla akkor visszaadom a pénzed.
Ne is írj majd a hirdetéseim alá hogy megbízhatatlan vagyok, mert lehet hogy van akik engem védenének hiszen már vettek tőlem olyat amit meg is kaptak, odaadtam nekik időben. A végén még beszólna ott valaki hogy hú de sajnál, meg minek ezen problémázni, nem érdekli őket hogy szerinted átvertelek. Az sem érdekli majd a többieket hogy ez miatt lemaradtál esetleg egy másik lefogatóról és már nem lesz időd megvenni máshol mert sürgős volt.
Inkább tartsd magadban hogy hazudtam neked, erre senki sem lesz kíváncsi, és különben is csak a te dolgod lesz. Így talán lesz még pár ember akit sikerül megvezetnem, és neked sem lesz kellemetlen hogy neked esnek a többiek, pedig te lettél átverve, biztos nem esne jól hogy így viselkednek veled, de hát a fórumozók már csak ilyenek. Főleg azok akik a barátaim mert azok biztos mellém állnak majd.
Akkor légyszíves írj ha érdekel a lefogató, itt van a polcon több is, olcsón adom nagyon.
-
vandor01
senior tag
nekem is van par cuccom "uton" Nov 16 Nov 24....
kinabol rendelek.... az a dolga hogy uton legyen
az elso 60 napig nem turaztatom se magam se mast sem...
60nap utan nincs termek? Akkor visszakerem a piiizem!
Ha kesobb megis megjon akkor vagy kifizetem vagy nem.... -
tobias40
veterán
válasz
jagert76
üzenetére
Én is uanilyen levelet kaptam,cigány banda az egész ha tetszik ha nem az itteni "guruknak" !

Becsapva érzem magam és jogosan sztem,de nem fogok tovább síránkozni csak nem veszek ezeknél semmit!!
Ez lett volna az ELSŐ vásárlásom,egy másik már megjött és van még egy úton aztán befejeztem velük!
EU raktár,féláron,4-5 nap szállítás nov.27.én!!Az Alin 300 feletti vásárlom alatt egyszer sem fordult elő ilyen!!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
dlor
aktív tag
Eddig nagyon pozitív volt a GB-ről a véleményem viszont nekem is processing van egy ideje és meguntam a várakozást főleg, hogy már olcsóbban van a termék, mint ahogy megrendeltem. Lenne valaki olyan kedves és tudna esetleg dobni egy sablon szöveget arra, hogy mit szokás írni egy rendelés visszamondásakor, úgy hogy vissza is kapjam a pénzt. Nagyon szépen köszönöm a segítséget. Nem akartam én is jajgatni csak sajnos nem angol nyelvet tanultam
Sajnálom. -
Watcher45
tag
-
mexel
veterán
Nincs rá szükségem. A sajnálat inkább maradjon azokra akik egyszerű tőmondatokon kívül mást nem értenek meg. Azt hiszem ez is hosszú volt már. De úgy látom sok itt a vadász aki egy bizonyos dologért jár az erdőbe...
szabi__memo: mindjárt te is magkapod, csak írkálj ilyeneket.
Vannak akiket nem zavar ha átverik őket, sőt talán örülnek is. A magyar fogyasztói társadalom nagy része ilyen, ez látható is a kereskedelem színvonalán, tisztelet a kivételnek. Még a vásárlók könyvébe sem mernek beírni ha gond adódik a vásárlásnál, talán mert az is nehéz nekik... Ezért lehet megtenni sok mindent a vásárlókkal.
Ők a jóvanazúgy kategória. -
sepsi0
őstag
Tegnap rendeltem EU18 raktárból 4db ilyen lámpát 15 óra körül, most jött az email, hogy feladták.... Szerintem ez gyors volt, az EU 17-es telót is megkaptam 10 nap alatt.
-
mexel
veterán
válasz
Watcher45
üzenetére
Mi lenne ha nem velem foglalkoznál? A topik címe nem az hogy a GB-n fellelhető áruk ismertetője hanem Gearbest topik és ehhez hozzá tartozik az éppen folyó f@szkolódásuk. Ha nem tetszik ugord át és keresd a termékeket. Remélem senki sem áll mögötted és tart fegyvert a fejedhez hogy a neked nem tetsző kommenteket is elolvasd. Engem meg jobban érdekelnek az esetleges problémák mint hogy milyen világító biszbasz kaphat 1$-ért. Arra egyébént meg van másik topik is.
Ha meg belefutsz majd abba hogy nem jönnek meg a rendeléseid esetleg az lesz a sírásod tárgya hogy erről itt senki sem szólt. Többen is megosztottuk itt hogy jelenleg mi történt, és más topikokban is van még pár ember aki így járt, ez hozzátartozik a GB jelenlegi állapotához. Ha majd nem mondják le önkényesen a rendeléseket talán találsz olyan hozzászólást is hogy ki mit kapott és mennyibe került, bár az meg engem nem érdekel, mert a kapható termékek egész jól nyomonkövetehetőek ezen az oldalon ami éppen ezzel foglalkozik. Ott nincs panasz, viszont jó árakat és leírásokat láthatsz a Gearbesten található termékekről.
Ha majd zártkörő topik lesz és Te mondhatod meg ki mit írhat akkor értesíts és azonnal csak akkor írok amint engedélyt adsz rá. Kezdem unni ezt a sok topikfelügyelőt aki eldönti mit szeretne olvasni
Itt is lehet válogatni ha csak azt olvasnád ami tetszik.
Engem éppen az frusztrál a beszólások mellett hogy hetek óta hazudnak és elég nagy összeg parkol a számlájukon, ráadásul most találhatom ki hová rohanjak ajándékokat venni. -
Watcher45
tag
Muszáj ezt naponta háromszor legalább két topicban leírnod. Sajnálom, hogy nem jött össze a rendelésed, de gondolod, hogy ha sokszor beírod egy fórumba akkor csoda fog történni Harry Potter elküldi bagolypostával? Akik végigolvassák a hozzászólásokat azok már ismerik a problémádat, akik meg csak beesnek azokat meg nagyrészt nem érdekli, mert kérdeznek és eltűnnek. Mielőtt leírod szokás szerint, hogy védem a Gb-t nem erről van szó, csak frusztráló
, hogy panaszfalnak/dühöngőnek használod a fórumot. Én speciel vásárolt árukról szóló véleményekért, kuponokért, akciókért, hasznos tanácsokért olvasom mindig végig a bejegyzéseket mi lenne ha felület megmaradna továbbra is erre a célra? -
mexel
veterán
Na nekem is megérkeztek ezek a mailok, remélem valóban jön a pénz is. Ha megjött azt hiszem messziről kerülöm ezentúl a GB-t. Az oldalon viszont valóban processing van még. Ebből látszik hogy a hazudozás teljesen valós volt arról hogy a termék raktáron van, már becsomagolták, nyilvánvalóan sokakat simán átvertek.
Reméljük a refund valóban meglesz mindenkinél.
-
agroman
aktív tag
a baumag, a questor es a devizahitel nepenek nem valo a "kinai olcsitott" termekek vetele sem.
1 honap mulva mar itt nyusszognek naponta 4-5 beirasban is..pedig ettol nem fog elobb jonni a szarert-hugyert megvett porszivocskaja vagy tabletecskeje.. ami tul szep hogy igaz legyen az sosem igaz.
amig ezt meg nem tanuljak, addig menni fog a rinya... -
-
jagert76
csendes tag
Sziasztok,
Nov. 28 EU17 raktárból rendeltem.
Most ezt kaptam:Thank you for your recent order at $sitename.com
We are very sorry for the inconvenience we may caused.
Unfortunately, we are very sorry to inform you that the unshipped item(s) cannot be sold on our website for a long time due to our supplier's issue.
$ship_info_not_item
In order to resolve this issue,we will refund the unavailable item to your original payment account.
Refunds will be issued to paypal account within 48 hours.
Refunds will be issued to Credit Card within 7-14 days business days.
Thank you for your understanding and collaboration.
Best Regards
Support Center
$sitename Customer Service
http://www.$sitename.com/Ez így normális?
És automatikusan Paypalra visszautalnak ha paypalról fizettem? -
azbest
félisten
a kis kuponos liitokala töltő dec 5ös rendelésbél szép időt futott lvs postával, ma kaptam meg. A filléres cuccokkal nem sokat tököl a posta.
-
UberMutant: Tartsd magadba máskor.
Számomra sértő, hogy lenézel ezzel másokat. -
cidalain
veterán
azt nem figyeltem. de mondjuk én mindenre rámondom hogy 1 hónap

(#24728) vasi89
a parasztja, vágtam volna nyakon billentyűzettel, az biztos. rendelget, azt cseszik fizetni.
nálam azonnali fizetés van, max 1-2 napra rá (a pontos összeg akkor derül ki, ha ténylegesen levonja a bank a számláról, mert az SMS értesítőben szereplő, és a 3 nappal később lévő tényleges levonás közötti árfolyamingadozás miatt akár pár száz forintot is módosul a történet) -
vasi89
őstag
válasz
cidalain
üzenetére
Én is rendeltem kollégáknak előző melóhelyemen szívességből csak amikor már azt sem akarta kifizetni amit rendelt akkor eldöntöttem, hogy többet nem rendelgetek kollégának. Soha nem mondtam Én sem többet mint amennyi valójában de, hogy így visszaéljen vele valaki az nálam már sok. Főleg hogy többet keresett mint Én de folyton nyafogott h majd csak a következő fizetés után tudja ideadni akkor is ha előtte 5 nappal kaptunk fizetést

-
cidalain
veterán
én sem pénzért rendelek. megmondom hogy 3456 forint, odaad 3500-öt (önszántából, én mindig a pontos összeget mondom), azt jólvan. az értékelésekért járó plusz pont a hasznom nyilván.
no meg, ha nekem kell valami, amit ők tudnak, akkor én is kapok segítséget (összeforrasztani ezt-azt, esztergálni amazt, stb)
nekem ez a szívesség alapú, kölcsönösen segítjük egymást rendszer megfelel, amíg menedzselhető
-
mexel
veterán
válasz
UberMutant
üzenetére
Téged valószínűleg valami "nepper" átverhetett valamikor mert szeretsz itt mindenkit lenepperezni okkal-ok nélkül ahogy látom mindenkit. Valóban sok ismerős, rokon vagy barát kér meg hogy rendeljek, mert nincs paypal-ja, vagy mert nem szokott rendelni, vagy nem is foglalkozott ilyennel esetleg nem is nagyon hallott arról hogy ez hogyan is működik. Nem mindenki akar keresni azon hogy másnak is rendel néha. Én pl ha megkér valaki ismerős szívesen rendelek neki és soha nem teszek rá hasznot, de van hogy ha éppen felesleges lesz egy cucc akkor a jófogáson eladom, és valószínűleg haszonnal. Akkor nepper vagyok? Szerintem nem, csak nem vagyok népjóléti intézmény.
Időt és pénzt fektetek bele, vállalom az esetleges kockázatokat, aki ezt nem szeretné az fizesse meg a felárat, vagy vegye meg itthon 2-3x annyiért. Szerintem elfelejthetnéd ezt a neooerezést,, nem először olvasom tőled 
Minden bolt és üzlet nepper akkor, hiszen haszonnal árulják a termékeket ( persze számlával).Közben látom megelőztek a magyarázattal

-
cidalain
veterán
válasz
UberMutant
üzenetére
nálam ez úgy megy, hogy akik megkérnek azoknak:
nincs paypalja, nem tud angolul, nem ért a számítógéphez, fingja nincs mi legyen ha valami nem lesz oké,(#24719) hzx0
az se jó, ha te regelsz vagy segítesz neki regelni, mert akkor jön majd hogy most mit kell csinálni, hova kattintson, írjam meg helyette, nem tud angolul, stb.szerencsére 3 ilyen kollega van, akik csak évi 10 rendelés adnak le összesen, szóval menedzselhető. az összes többi rendelés családon belülre megy. asszonynak is van PP-ja, ő általában csak ebay-ezik, mondjuk a ruhás/ékszeres szekció legalább nem hozzám tartozik, és a gyerekjátékos jó része sem.
-
hzx0
aktív tag
válasz
cidalain
üzenetére
Azt szoktam mondani. Gyere segítek paypal regisztrácioba, megmutatom hogyan kell rendelni. Eleinte rendeltem én is 1- 2 embernek. Pillanatok alatt lett 10-20 emberke belöle. Ennyi rendelés szinte kezelhetetlen. Nem beszélve a pénz mozgatása, baszogatás mikor nem ér ide. Garanciáztatás. Ki tartozik, ki fizetett már. A postásnak is hamar tele szaladt a hocipője. Már csak magamnak, családnak meg ajándékba rendelak. Rengeteg nyűg van a sziveségböl rendelésnek.
-
válasz
UberMutant
üzenetére
Nem, barátok, kollégák, ismerősök.
Össze se tudom számolni hány embernek rendelek.
Nem mernek, lusták, stb. A legtöbb fél az online rendeléstől, vagy nem tud angolul, és bele sem kezd.cidalain: Nekem se ég a pofám soha, elmondom, hogy lehet 60 nap is, vagy tn nélkül akár el is veszhet.
kóóó: TN-t csak kaptál hozzá.
Rakd elé a 1550-et, és a dpd oldalán nézd meg.
Valószínű még csak southall bejegyzés lesz. Amíg nem ér Angliába nem is fogsz mást látni. -
kóóó
aktív tag
Sziasztok.
11.23-an rendeltem Eu expressel tobb dolgot.
Az egyik egy pack volt xiaomi robotporszivoval es 3 aprobb dologgal, memkari, tablet tok es folia.A masik rendelesem egy teclast t10 tablet. Jo arban vettem es olyan kupont hasznaltam amivel soha nem voltak meg ilyen olcsoak.
Most az a lenyeg, jogy 24.en elvileg feladtak oket, de azota sincs semmilyen tracking infom.
Szerintetek fel sem adtak volna?
Vagy mi lehet a helyzet most? -
-
cidalain
veterán
de ilyenkor ti mit mondtok a kollégának, hogy ég a pofátok, hogy nincs itt a rendelés 3 hét alatt?
én ilyenkor azzal kezdem, hogy ha minden ok 1 hónap. ha lassúak akkor 2 hónap. sose égett a pofám, mert elfogadták ezeket az időket. (de persze én rendeléskor közlöm ezeket, hogy ne zargassanak holnapután, meg jövő héten sem) -
mexel
veterán
válasz
kicsi007
üzenetére
Feleslegesnek valóban azért felesleges mert nem tudunk mit tenni ellene, csak gondoltam helye van a véleménynek, nem csak a szépet kell leírni. Ne érjen később senkit meglepetés ha így jár, látja hogy erről már volt szó.
Én is örülnék ha ezen túllépne a GB és nem lenne majd általános ez a trend
A vásárlók bizalmát kiérdemelni nehéz és hosszú folymamat, elveszteni gyorsan lehet sajnos
Félreértések elkerülése végett: nem a GB ellen vagyok, én eddig szerettem a céget, megbízhatónak tartottam, elsőnek mindig őket ajánlottam más cégek előtt. -
kicsi007
tag
Nekem is ma reggel visszautalták az EU-17-es raktárból rendelt cuccom árát. Ez van, sajnos.
Ezen lehet pörögni, mérgelődni,de szerintem felesleges.
Nov. 11.-én rendeltem az EMAG-tól "Black Friday" keretében, s Dec.08.-án hozták meg. De csakis azért mert kb. 30 percet vártam,amíg egy kedves ügyfélszolgálatos kolléga felvette a telefont, s tájékoztatott, hogy a rendszer nem véglegesítette a megrendelést. Ha nem csörgök nekik,buktam. Na, szerintem ez sem jobb,sőt! -
mexel
veterán
válasz
reka3684
üzenetére
Kínából rendeltem mást 2 nappal később és az már régen megérkezett. Itt szerintem az EU raktárak nagy olcsósított akcióit nem küldik, túlságosan olcsó árakat írtak, és főként azok a termékek nem jönnek ahogy látom a hsz-ekből. Aki nem nagyon leárazott cuccott vett az simán megkapja, tehát valószínűleg addig hazudoznak amíg a vásárlók el nem állnak a vásárlástól, vagy maga a GB törli a megrendelést hogy ne kelljen olcsón odaadni mégsem a terméket. Csak ezzel megszívattak sok mindenkit, mert így nincs áru ami kellene és már késő bármit is rendelni. Ez a fő probléma, ha ezt pl év közben csinálják elnézhetőbb mert legfeljebb nem lesz túl olcsón valami, az előfordul, de kari előtt ez csúnya szívatás.

-
mexel
veterán
Kár hogy ez EU raktár, készletes (!) termék, aminél látszott hogyan fogy a darabszám. Jó páran írták most hogy a pár hetes hitegetés után simán törölték a megrendelést. Lehet védeni őket ( csak nem értem miért), akkor is ez a megoldás nem illik egy jó céghez. Kár hogy kínaiak és őket ez nem érdekli, főleg hogy amíg ezt nem fogják általánosan mindenkivel megtenni addig lesz bőven sok vásárlójuk. Ha már mindenkivel eljátszák párszor ezt akkor lesz baj, ezt ők is tudják. Pár száz elvesztett vásárló nekik még semmi.
Miért dobtak be karácsony előtt kb 1 hónappal EU raktárban nagy akciókat ahol mindenki rendelt, bízva abban hogy karácsonyig megjön, hiszen EU raktárból ez teljesen normális elvárás. Éppen ezért máshonnan nem rendeltek ezek az emberek, de most itt áll sok mindenki olyan ajándéknak szánt motyók nélkül amit már sehonnan nem lehet beszerezni.
Ezt akárhogy nézzük tróger és gusztustalan húzás a részükről. Nem kellett volna irreális akciókkal elszívni más boltoktól a vásárlókat majd utána mindent lemondani.
( ugyanezt eljátszotta itthon pl az Euronics, panaszra annyit reagálnak hogy nem érdekli őket, fogyvédelmenek meg nincs értelme - TV reklámos terméket 3 hét után lemondják)
Nekem még nem mondták le a rendeléseimet a GB-nél de szerintem le fogják, ha ők nem akkor én mert ha megjönne sem fogom tudni átvenni pár nap múlva. Ráadásul most rohangálhatok más ajándék után nézni.
Egyébként úgy tűnik csak a nagyon olcsó akciós cuccokat nem akarják küldeni, mintha rájöttek volna hogy kár volt olcsón eladni. Ahogy írod van ami megérkezik. Ez fura.Krogoth: mondtam én már hogy csókos vagy náluk

-
-
Krogoth
senior tag
GB nagyon meg van zavarodva.
2017.11.30-án leadtam egy rendelést eu raktárból.
2017.12.11-én hozta a futár. Átvettem
2017.12.12-én ismét hozta a futár a csomagot. Ezt is átvettem.
Az oldalon a rendelésnél processing státusz, így várok, hogy visszaigazolhassak.
2017.12.18-án jött mail, mely szerint a GB refundolta a fenti csomagot
-
kicsi007
tag
Nekem a 12.09.-i rendelésem EU-4 raktárból a futárnál (UPS). Egész jó időt futott...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen NAS-t vegyek?
- Hardverfogócska a kertben
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Horgász topik
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Mesterséges intelligencia topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- További aktív témák...
- UGREEN NASync DXP6800 Pro NAS, i5 1235u (10-mag), 8/32GB DDR5, 6 lemezhely, 2x10G, 2x Thunderbolt 4
- Z840 - 2x E52697 v4 18 core 2.3GHz - 1000w tap - 32 GB DDR4 - 3 év garanciával
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO LEGION PRO 7 16" WQXGA i9-13900HX RTX 4080 32GB 2TB NVMe SSD MAGYAR VÁSÁRLÁS/SZLA/BILL.
- ASUS ROG Strix G18 Gamer laptop , i9 14900HX , 16GB DDR5 , 2K 240HZ , RTX 4060
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- Samsung 870 QVO 8TB Sata 2.5 SSD
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

van hozzá kupon ha még nem rendelted meg ISDTQ612 --->$44.99 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)