- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
b4lukapitany
tag
válasz
asddsa #26279 üzenetére
Írtam a postának többször, nem jött meg a csomag Mo-ra állításuk szerint. Írtam a DHL-nek, azt válaszolták, hogy vegyem fel a kapcsolatot a Németországi feladóval, ha nem érkezett be a postára. Gb-n 2-án nyitottam a ticketet. "Thank you for your feedback.
I want to offer my sincerest apologies to you for the issue.As for this issue, please rest assured that we are looking into this for you.
We regret that we are still waiting for the checking result from the shipping carrier.
Please rest assured that we will inform you once we get the reply from the shipping carrier.
To be honest, we sincerely hope you can receive your order or we undertake the great loss, which technically, shipping company is actually responsible for this delivery.Thank you for your continued patience and kind support."
Ez volt az utolsó üzenetük. Nem tudom mit tudnék még csinálni. -
asddsa
tag
válasz
asddsa #24828 üzenetére
Update (eredeti ár: $181, első ajánlat : $70 refund, és most ez):
Dear Kovács,
Thank you for contacting our company. We are extremely sorry for this inconvenience.
As you haven't purchased any insurance during the check-out, we are sorry that we are unable to offer a full refund here.
Please review in detail our shipping and insurance policy in our terms and conditions here:
http://www.gearbest.com/about/terms-and-conditions.html
However, as you are a valued customer to us, by way of compensation and as a gesture of good will we would like to refund 120 USD to your original payment account.
Please note: For Paypal account holders; please allow up to 2 business days for the transaction to appear on your Paypal account. If you do not have Paypal account, please allow 7-14 business days.
Could you please confirm that we can go ahead with the refund?
We look forward to hearing from you soon.
Best Regards
JulianaAmúgy csak nekem furcsak, hogy nem jön e-mail arról, hogy válaszolt a support?
-
mrrr74
aktív tag
válasz
asddsa #24838 üzenetére
A Zhiyun nekem is dekkol valahol, én 25-én rendeltem. Kötöttem rá biztosítást is, 2 roidmi 3-t is beraktam mellé, hogy EU express legyen, így volt 103$, ebből 3$ a biztosítás. 3% felár megéri szerintem. Amúgy Kínából már biztosan elindult, csak még nem ért Angliába. Onnan meg már gondolom hamarabb hazaér.
-
Tommmysun
aktív tag
válasz
asddsa #24838 üzenetére
Ha bele lenne építve, azért a 2$-ért is sokan máshol vennék a terméket ... de a lehetőség adott.
Miért ne jelenthetne biztosítékot? Távoli példa de arányokat felállítani talán mégis jó. Egy 5 napos autóra kötött assistant szolgáltatás külföldi utazásra ~2.000 Ft vagy baleset biztosítás 2 főre ~1.600 Ft és a lehetséges felmerülő költségek, amit térítenek adott esetben több százezer forint, szóval egy ~50.000-es csomag esetén 500-1.500-as biztosítási díj szerintem abszolút helyén van.
-
TheMiller
tag
válasz
asddsa #24828 üzenetére
Ez csak egy egyszerű bepróbálkozás részükről. Amíg a csomag meg nem érkezik és át nem vetted, nem a te tulajdonod, kár erőltetni bármely oldalról is.
Írd meg nekik, hogy paypal-on kéred vissza (refund) a 100%-ot, vagy ott fogsz dispute-t nyitni. Persze normális hangnemben és stílusban. Nálam mindig működik, max másnap itt a pénz.
-
Tommmysun
aktív tag
válasz
asddsa #24828 üzenetére
PayPal-hoz kell vinni a dolgot és majd ők eldöntik mi jogos mi nem.... de függetlenül attól, hogy mennyire van igaza a GB-nek, vagy mennyire nincs, sosem értem, hogy egy ~200$-os terméknél miért nem fér bele az 1-2$-os biztosítás ... nem sokkal egyszerűbb lenne a helyzet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged