Hirdetés
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena

Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsedáj
tag
Sziasztok!
A JBL agyba dugósairól tud vki vmit?! Meglepődtem h már ezzel is foglalkozik a cég. Előre is köszi!

Koss the Plug fülesem megérett a cserére.Pozitívuma volt hogy az örök életű garancia tényleg az
2 v 3 év után lazán kicserélték egy újra
viszont hosszabb viselés után rohadt kényelmetlen. de legalább bírta a strapát, 2006ba vettem, 1x cserélték ki mert behalt az egyik hangszóró. -
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Először is az UU2 és az earpods teljesen más hangvilágot képvisel. Az UU2 egy mélyszegény füles, az earpods nem, viszonylag kiegyensúlyozott.
A kérdésedre válaszolva: rosszabb az izoláció, könnyebben ki is esik, a behelyezésre is érzékeny (picit elmozdul és már oda a hangzás), sztem kényelmetlenebb is...
-
válasz
leikomessi
üzenetére
Összefoglalót olvasd el

(#46388) dawheeler apple earpods, így néz ki: klikk
-
dawheeler
tag
Sziasztok!
Előre is elnézést amiért nem olvasok vissza minden bejegyzést, de a lényeg: szeretnék egy fülhallgatót, a Sony 818LP-hez hasonlót, nekem az nagyon tetszett hangzásilag, csak ugye már nem lehet kapni. Milyen hasonló tudású van, ugyanilyen árkategóriában? Nem szeretnék agybedugósat.
-
leikomessi
aktív tag
Sziasztok!
A minap elromlott a Sennheiser CX-200 fülhallgatóm. Szeretnék másikat venni.
Teljes mértékben elégedett voltam a CX-200 hangzásával (Igaz mást nem hallottam.), hasonlót vagy jobbat keresek 5-6 max 10 ezer forintos árkategóriában. Napi használatra, edzés közben lenne rá szükségem, strapabíróbb darabra gondoltam. A fehér színt preferálnám.Előre is köszönöm a válaszokat! Sajnos nem vagyok otthon ebben a témában.
-
wolfman
veterán
ERRE valaki?
-
-
válasz
szentkuti11
üzenetére
+1, sztem is
-
ad4m1337
aktív tag
Csak nekem nem szigetel rendesen, meg kicsúszik a fülemből az összes szilikon haranggal a Vsonic VSD1?
Csak a foam harangokkal marad bent a fülemben... de amúgy kényelmes füles, csak furcsa, hogy csak foamokkal tudom használni.
-
Kobe
veterán
válasz
royalka
üzenetére
most nézegettem a comply hivatalos honlapját, ott a elgolcsóbb szinte, szállítási árat nem láttam, de ebayen ami negem érdekelt volna (TX 400) elég húzós. Meg amúgy is kicsit lutri a mréetezés miatt, vegyes pakkot kell venned amiből kb 1 párt fogsz használni.
Most pár nappig használom a gyári legnagyobb szilikont, próbálgatom milyen, legfeljebb kitömöm majd kis vattával ha gyér a szigetelés.
Közben ebayen a sony hybrideket nézegettem, biztos hogy könnyebb tisztán tartani, és árban sem egy comply....
csak kérdés, hogy ez szerintetek eredeti-e? Árban nem vészes annyira, és hamar itt lenne.
-
Kobe
veterán
válasz
üzenetére
áh, ez egy fos volt. Lehet nem eredeti comply....szét is szakadt mikor levettem. Belül egy nagyon nagyon merev átlátszó űanyag gyűrű van, arra van felvíve a hab. Ha jól emlékszem, a complyoknál egy merevített falú szivacs van belül, nem egy ilyen külön műanyaggyűrű
Majd rendelek egyet szerintem -
Djmarko
tag
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata erről? [link]Előre köszi a válaszokat!
-
Az sztem amúgy se igazi Comply, hanem ilyen Vsonic féle. A Sony viszont egyáltalán nem szivacs, hanem szilikon (nekem az jött be, de alapból a szivacs kényelmetlen). Esetleg próbálj meg angliából rendelni, az hamar itt van, mégha picit drágább is
(#46365) attis_82 Apple Earpods-nak egész jó hangja van, és nem is agybadugós
Ez az:
-
törölt tag
A Comply meg egyéb szivacsok felrakásánál és levételénél arra kell figyelni, hogy semmiképpen ne a szivacsot magát próbáld húzni/tolni, mert az könnyen szakadáshoz vezet, hanem mindenképpen a műanyag vetőcsőre szabad csak erőt kifejteni.
Felrakásnál ez nekem úgy megy legjobban, hogy odaillesztem a vetőcsőhöz az illesztéket, és az elejénél megtámasztom az ujjammal, és simán úgy feltolom rá forgatás meg egyéb trükközés nélkül. Levéltenél pedig körömmel, vagy valamivel meg kell keresni az illesztékben levő műanyag csövet, és abba kapaszkodva húzni (érdemes lelapítani előtte a szivacsot, hogy ne legyen útban). Sokszor csináltam már a saját fülesen, és eddig nem sérült igazán a szivacs illesztékem. -
Kobe
veterán
válasz
MPeter87
üzenetére
Feher a szivacs....kepzelheted mennyire konnyen elkoszolodott. A szinvalasztas a legszerencsetlenebb. Osszenyomkodtam, igen, de pl mar a vetocsore felrakasnal megserult kicsit. Egesz egyszeruen egy reszen elvalt a belsejeben levo kis atlatszo muanyag gyururol. Gyanitom levetelnel siman leszakad rola majd. Illetve a kulso reszen a szivacs 1-2 helyen elkezdett "hamlani" mint a retesteszta kb.
Kenyelemre otos, kivitelezesre kettes ala kb -
Kobe
veterán
Muszaj leszek sajna masik tipet venni. Ez a comply 2 nap alatt gusztustalanul elhasznalodott.....elszinezodott, megszakadt, foszlani kezdett...
A sonyt ajanlottatok asszem, azt itthon nem lehet kapni valahol ?minel surgosebb lenne a dolog, nem ebayezgetnek 5 hetig.... -
attis_82
csendes tag
Sziasztok!
Valakinek van esetleg tapasztalata Sennheiser MX-365, MX-375, vagy MX-470 fülhallgatókkal kapcsolatban? Az agybadugós fülesek valahogy nem jönnek be, ezért a régi kialakításnál maradnék. Vagy van esetleg valami más, amit ajánlani tudnátok? Többnyire electro ill. hip-hop zenére kellene.
Köszönöm!
-
szentkuti11
addikt
-
tomi0816
tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek az összefoglalóban említett Sony MH1C-vel kapcsolatban? Engem a fül felett bedugósok zavarnak és a kinézetre is adok. Ez a Sony kinézetre szép és az összeg is ennyi amit szánnék rá. -
csabi236
tag
válasz
szentkuti11
üzenetére
Köszönöm a segítséget!
-
wolfman
veterán
A szivacsoknak van belső átmérő szabvány méreteik? Csak mert nekem a tripla galléros szivacsok jönnek be, de a GR07esemhez nem volt, ezért a GR06osomét tettem rá, de ez meg lecsúszik róla (fülemben marad) sokszor. Ráadásul picinek is érzem, lehetne hosszabb.
A MeelectronicM6-osomhoz is van, az nagyon fasza méretben, pont jó lenne de a GR07re nagy a belső lyuk.
-
csabi236
tag
Sziasztok,szeretnék vásárolni egy SoundMAGIC ES18 fülhallgatót mivel sok jót olvastam róla a fórumon.
Tudtok ajánlani egy jó eladót van boltot ahonnan megtudom rendelni?
Előre is köszönöm. -
csabi2008
tag
Sziasztok!
Sony MDR-EX50-hez keresek gumiharangot S méretben ( sikerült elhagynom az egyiket
). Esetleg tudtok ajánlani Pesten valami boltot, ahol betudnám szerezni? Vagy nincs valakinek elfekvőben?üdv. Csabi
-
BigBlackDog
veterán
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Tévedtem, máris postán van a VSD3S és van tracking number.

-
gubabela
senior tag
válasz
szentkuti11
üzenetére
Köszi!
-
herdsman12
őstag
HBS-730-ról tud valaki nyilatkozni?
-
gubabela
senior tag
Sziasztok!
Soundmagic e30-hoz keresek szivacs illesztèket. Tudnátok ajánlani hozzá típust vagy oldalt ahol lehet venni? Comply-t megtaláltam, de elèg borsos az ára ès nem tudom, hogy èrdemes-e beruházni rá, vagy van hasonló olcsóbb változat is hozzá? Köszi a segítsèget! -
izomhod
őstag
sziasztok
3e ft körül nem agybadugós headsetet milyet érdemes venni?
nem kell semmi extra, max annyi h fehér legyenköszi
-
-
Crytek
nagyúr
Ebay lesz a vége mert ami nálunk 10k + pk az kintről free shipingel 6k.
Igaz gari így nincs de plusz 4+ K az 4+K bárhonnan nézem.szentkuti11: De nem olyat akarok az nem vízálló.
-
törölt tag
válasz
szentkuti11
üzenetére
Vagy S6, az méginkább ilyen kisajátítású,a gyártó oldaláról is lehet rendelni.
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Azért 4év nem kevés idő, simán meghalhat a driver benne, mint ahogy nem egy esetben meg is történt itt már IE7-8al, és akkor mindjárt nem lesz olcsó.
Ne így legyen, és használd örömmel. -
Crytek
nagyúr
válasz
szentkuti11
üzenetére
LOL google értelmes boltot nem ad ki rá ilyen hol lehetne venni? (apró ,vatera meg ilyenek nem játszanak)
-
Ez tutira eredeti, használtan vettem, megkímélt állapotban

/pontosan 4éve vette az akitől vettem és több mint 20éve SH füleseket használ/
Eleve 4éves cucc és ugyanazt adja mint az új azzal a kivétellel, hogy már bejáratott és sok évet gond nélkül bírt
(új esetén bennevan a pakilba, hogy xév és bajok jönnek elő vagy első használat során akár..., ennél ez kizárva)
Megérte a vételt szerintem. /eBay -en nem vennék "márkás" cuccot, mert mint említetted is nagy a valószínűsége, hogy nem eredeti...
/L
-
Crytek
nagyúr
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Köszönöm. Van egy áruk
Max 5k-ban gondolkodtam. -
Kobe
veterán
válasz
MaxxDamage
üzenetére
öhm...ha ennyire olcsó volt, akkor azért lehet felmennék headfira, vagy valami másik honlapra ahol le lehet ellenőrizni az eredetiségét, képekkel összehasonlítva pl. Jobb félni, mint megijedni, de pl ha amazonon is 160 dollárért van használtba, akkor lehet elgondolkoznék miért adta valaki 15-ért.
Én pl Bangkokban nem egy plázában láttam 7000 ft körül olyan fake beats füleseket, hogy igen nehéz lett volna elsőre, de még talán harmadszorra is megmondani, hogy hamis, volt is aki szatyorszám vitte őket
ugyanez SH, AKG, Bose márkákra 
-
-
Crytek
nagyúr
Futáshoz szeretnék venni valami atomolcsó fülest.
Mindenféleképpen ilyen kialakitásúra gondoltam hogy ne essen ki lépésenként a fülemből:

Kérdésem (mivel fogalmam sincs nem értek hozzá) ezekből van valami "vízálló" vagy védettebb kivitel ami nem hal be ha izzadtságot kap?
-
törölt tag
válasz
bucsher
üzenetére
Hmm, nekem működött. Bár már egy ideje olyan kábeleket használok, amin van ilyen memória-merevítő rész, szóval nincs szükség nagyon trükközésre.
luimapeiz: Azt is érdemes megfontolni, hogy mennyibe kerül. Mert még ha olcsóbban is vetted az IE7-et, akkor is kb 2-3 VSD3 kijön az árából, így ha akármi lesz vele, akkor vehet még 2 újat, és még úgy sem járt rosszabbul

-
szentkuti11
addikt
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Hát a tied már 3-4-5-ről indul.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Zoli133
addikt
Hali, jó rég jártam erre.

Látom végra van vsd3, shure mellé lehet benevezek majd egyre tartaléknak.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Már cssak azért is mert ma felálltam villamoson a székből és a fülhallgató az ülésen maradt, mármint beakadt az ülésbe és ahogy felálltam elhagyta a fülem, ami elég kellemetlen érzés volt, kellően meg is ilyedtem, hogy túlélte e a füles, de valószínű a fülem jobban károsodott mint a füles mert túlélte, megéri a vontatókötél kábel.
-
Kobe
veterán
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Valamit nagyon felreertettel, ha szted az problema hogy olyan jo minosegu a kabel hogy nem torik meg, es nem lesz 2.het utan olyan mint a szinuszritmus

Az meg hogy a gyari tipek meretben nem passzolnak az en fulemhez (nem anyagban), azt megint nem ertem miert lenne anyaghiba
-
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Akkor élvezd, hallgasd, de nem javaslom, hogy eltévedj egy fülestalálkozóra
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kobe
veterán
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Marmint milyen anyaghasznatra gondolsz ? Vagy kifogasokra, pontosabban. Csak mert en egyre sem emlekszem, hogy irtam volna
-
-
-
rizso
addikt
válasz
Ati1979
üzenetére
Biztos jók az ilyen méregdrága, már igazából luxusfülesek, de nekem nem ér ennyit egyetlen egy sem, meg fölösleges is. Nincs valami különleges hallásom, sőt kicsit talán rosszabb is az átlagnál, szóval ja...nem én vagyok a célközönség. Meg hát egy ilyenhez megfelelő minőségi hanganyag meg lejátszó is kell, nem egy mezei mp3 meg az S4 Zoomom

-
törölt tag
Én ezt a csavarodást úgy oldottam meg, hogy ne essen le a kábel a fülem mögül, hogy a behelyezés előtt a fejemtől kifele irányban csavartam rajta egyet, így a kábel természetes rugalmassága pont a halántékom irányába csavarta magát vissza, ezért a fejemhez lapult a kábel, nem esett le.
-
Kobe
veterán
válasz
BigBlackDog
üzenetére
nem
-
Kobe
veterán
válasz
BigBlackDog
üzenetére
nem tudom h szerdán feladták de mire nekem átváltott a státusza addigra már tracking nr is volt
sztem nem kábel mögött elvezetve nem tudod megoldani. A Gr06-GR07 háza, ha nem is pontosan, de legalább szimmetrikus volt vmennyire a kábelcsatlakozásnál, ez azért jóval oválisabb, ennek a vetőcsöve teljesen a szélén van. Max ugy lehetne hogy a kábel lefele lóg, hogy ne törjön meg, de úgy az egész ház kilóg a fülykagylóból is.
-
BigBlackDog
veterán
Szerdán fel is adták Neked? A szombati rendelés miatt szerintem csak hétfőn fogják feladni, mivel gondolom hétvégén arrafelé sem működik a posta.
A hangjára kíváncsi vagyok nagyon, bár a leírásod alapján csak jóban reménykedhetek.
A kábel talán annyira nem fog zavarni, legalább nem lapos (jelenlegi lapos kábelesemnél a kábelzaj séta közben is már elég durva, és a kábel súlya is húzza rendesen a fülest). A végén legfeljebb nem fül mögött fogom elvezetni (GR06-nál is megoldottam). Meg aztán, ha van kábelvezető is hozzá, akkor már nagy baj nem lehet. 
-
Kobe
veterán
válasz
BigBlackDog
üzenetére
nekem kerek egy hét alatt megjött, szerdán rendeltem meg, köv szerdán már ben tis volt az értesítő a postaládában.
Elég rendesen meghajtottam a minap, a hangjával én személy szerint nem tudok betelni. Az összkép nagyon-nagyon jó. Viszont az izolációval még nem vagyok kibékülve, sajnos a tipek amiket adtak hozzá, kicsik. A comply foam a leg életképesebb, de az is a kisebbik fajta, kényelmesen beül a fülbe pont de nem szigetel annyira így metrón pl már kevés néha.
Lehet a végén beszerzek egy comply packot, vagy nem tom hogy a nagyobb méretűeket lehet e külön kapni csak....sötét színben pl. Ez a csontfehér amit adtak hozzá.Higiéniailag nem éppen....khm, szerencsés
A kábelezése is nagyon jó, kellően merev, nem tördelődik meg mint a még merevebb fekete műanyag borításosak, szóval tartós lesz ez.
Csavarodásra hajlamos kicsit hosszanti tengelyirányban, de könnyen "kitekeri magát" ha egyszerűen lelógatod. Szóval nem fog 1 hónap múlva úgy kinézni mint a meelecem, hálisten
Amit viszont én észrevettem, hogy a kábel egész egyszerűen néha magátó kifordult a fülem mögül. Egész egyszerűen olyan rugalmas rajta ez a szilikonos borítás, hogy fül mögött elvezetve nem tudtam pontosan a fülkagyló hátsó ívére "hajlítani", így amikor pl kicsit megbillentettem a nyakam, néha kiugrott.
Szerencsére ezt a hozzá kapott kábelvezető nagyon jól orvosolja, kényelmesebb mint ami a sennheiseremhez meg a meelecemhez van/volt. -
BigBlackDog
veterán
válasz
szentkuti11
üzenetére
56 SGD = 44,8 USD (ha jól emlékszem) =~ 10250 Huf.
Ez most kb. 10 percig volt elérhető. De jövő hét szerdára ígértek egy kicsit nagyobb adag kék-piros VSD3S-et és VSD3-at.-=Libria=-: Neked mennyit kellet rá várni, míg a postás meghozta? Nálam egyelőre még csak Pending a rendelés státusza.

-
Kobe
veterán
válasz
BigBlackDog
üzenetére
ez gyors volt...mondjuk mikor en rendeltem akkor is 3 percig tartott

-
szentkuti11
addikt
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Mennyi volt az ára?

-=Libria=-: Tudsz pár saját képet mutatni a VSD3S-ről?
-
BigBlackDog
veterán
Ha valakit érdekel, van újra 20 db VSD3S.
Már mindegy.
-
-
rizso
addikt
válasz
raven12
üzenetére
Nyilván sok minden van mögötte, de engem mint végfelhasználót csak a végtermék érdekel
Itt van ez a BOSE QC20i is: érződik rajta, hogy nem csak arról szól, hogy dübörögjön a basszus, olyan hangokat hallok ki vele, amit az előd cx400-zal nem soha hallottam (amivel egyébként meg voltam elégedve, számomra elég volt), a zajszűrésről már nem is beszélve (zsúfolt metrón bekapcsolom, és megszűnik a világ, csak a tiszta zene/hívás van), de ha én kellett volna kipengessek érte ~300€-t, akkor még mindig a cx400-at használnám 
-
raven12
senior tag
nem tudja.
Javítsatok ki, ha tévedek, de az igazán drága hangfalak is azért IS olyan drágák, mert megvannak a tervek, a szimuláció, legyártják a prototípust, és nyilván, mivel a szimuláció sok mindent nem tud kellő pontossággal figyelembe venni, beméréskor nem azt kapják, amit szerettek volna, így finomítják és finomítják, amíg ki nem jön az, amit szerettek volna.
Nyilván az olcsóbbak is ilyesmi módon készülnek, csak bizonyos keretek között.Nyilván mocsok magas a profitráta ezeknél a luxustermékeknél, de kiszámítva a mögötte álló munkát és a tervezett eladási darabszámot könnyen kijöhetnek igen magas számok.
Ne nézz utána az mbl asztali cuccoknak!

-
rizso
addikt
válasz
üzenetére
Igen, az olcsó füleseknek a lényege, hogy ad hangot - de ez sok embernek elég is. Kapásból a családból-közeli barátok közül kb. 95% használ a telefonjához kapott gyári fülest. Aki meg vett külön, az vagy azért volt, mert tényleg nagyon gyenge volt a gyári számára, vagy pedig tönkrement, és kellett pótolni. A zene szól azokon is, és ez a lényeg a legtöbb embernek. Hogy hogyan az már mindegy, vagy inkább úgy mondanám, hogy megfelel

bucsher: okés, elhiszem, csak hát na, van olcsóbb füles is ami szépen szól, meg jól is néz ki.
Ati1979: nyilván csúcsmodell, nyilván presztízsértékű, nyilván nem minden 2. ember veszi meg, de szerintem egy 50eFt-os cucc (ami számomra szintén baromi sok egy agybadugós fülesért) is tudja azt a minőséget, amit az IE800. Aztán ha kipróbálnám lehet azt mondanám, hogy megér minden egyes forintot, ki tudja. Így voltam a mini bluetooth hangszórókkal is, hogy mi a tököm kerül 200€-ba egy kis tenyérnyi hangszóróban. Aztán kipróbáltam egy BOSE Soundlink minit (de mondhatnék még 1-2 hasonló kaliberű eszközt is), és megkaptam a választ

-
royalka
őstag
Sziasztok. Lehet poennak szanta valaki a minap h csinal toresgatlot rugobol. Hat en meg komolyan vettem.

-
Ati1979
veterán
Egy jó forrásról elég szépen muzsikál.

Ez egy high end darab a sennheiser cég csúcsmodellje. Van az akg-nak is. Az még drágább.

Magyar viszonylatban elég drágák ezek, (meg amúgy is) de hát ez egy ilyen hobby. Mindig lesz aki megveszi.

Amúgy meg egy fullos alienware 18-as laptop is drága, mégis veszik.

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!

A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Napelem
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Milyen notebookot vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Végigpróbáltam az összes fülbedugót, amit adtak hozzá, és az alap jött be legjobban.

viszont hosszabb viselés után rohadt kényelmetlen. de legalább bírta a strapát, 2006ba vettem, 1x cserélték ki mert behalt az egyik hangszóró.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

). Esetleg tudtok ajánlani Pesten valami boltot, ahol betudnám szerezni? Vagy nincs valakinek elfekvőben?

/